Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 27, 17:46)

Liemenė dukrai

Kokia idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Liemenė, nerta iš yarn art Begonijos siūlų ax.gif Užsegimą "rinksis" pati liemenės savininkė biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Moteriska liemene, kol kas be uzsegimo, nes dar nenuspresta ar jo norisi..
user posted image
user posted image
Atsakyti
rodomes ir mes pamėgta modeli, liemenė dukrytei

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2010 12 12, 16:43)
matau kad pynes ir rombukai valdo...tai pasirodau liemene megzta su panasiais rastais... ax.gif

user posted image

Labai graži liemenė 4u.gif Seniai apie tokią galvoju g.gif Gal galėtumėt mestelt schemą? Kad ir mažam vaikui orientuota, pati pasididinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai tokia liemenė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 27, 17:46)
Ačiū, bet be schemos čia  ax.gif

Liemenė dukrai
user posted image
user posted image

APRAŠYMAS

gal galima lietuviškai nelabai suprantu rusų kalba aprašymą, man neaišku kaip tą priekį tokį padaryti.
Atsakyti
saulelydis-super liemene,fasonas nematytas thumbup.gif
laimuze-kokia grazi nerta taviske... thumbup.gif 4u.gif
nelita-miela mergyte su liemenyte. 4u.gif
Lingucis-malonu,kad patiko mano salotine,prisegu schema,tik tokio dydzio turiu... smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 02 28, 01:26)
mano liemene, patogi zindyti kudikeli blush2.gif (sagos virsuje atsisega)

O kur pamatyti, kaip graziai nuleisti priekio akis, nu kad nebereiketu "mankietuko" g.gif Mezgu is angoros ir kaklas bus V, bet nenoriu deti "manketo" labai apsunkins mezgini. Liemeneje matau butent taip nuleistos akys ax.gif
Atsakyti
štai kokia tunika išėjo user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 03, 13:03)
O kur pamatyti, kaip graziai nuleisti priekio akis, nu kad nebereiketu "mankietuko"  g.gif  Mezgu is angoros ir kaklas bus V, bet nenoriu deti "manketo" labai apsunkins mezgini. Liemeneje matau butent taip nuleistos akys  ax.gif

as nuleisdama kaklui akis, sumezginejau 3 su 4 akimi nuo krasto. t.y. krasto akis, viena geroji, tada 2 sumegztos kartu (i desine arba i kaire, priklausomai nuo puses).
bet turiu pasakyt, kad arba as kreivaranke, arba kazkas man tame nuleidime ne visai patiko g.gif gal reik sumegzti 2 su 3 akimi? kazkurioj temoj buvau radus aprašą su nuotrauka, kaip tai daryt, bet tada nereikėjo dar, tai tik užmečiau akį. O megzdama ekperimentavau rolleyes.gif gal tikrosios mezgėjos ateis ir mane pataisys 4u.gif
Atsakyti
SAULELYDIS-liemene nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
ViGiDo-tunika labai grazi thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
na ir visu labai grazus darbeliai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti