1 JURACIUKAS-lieme dukrytei
ALACKA33-bernuzelio liemene
Aciu mergaites
QUOTE(Alacka33 @ 2010 02 09, 12:21)
Labai grazios liemenes , o kaip tau pavyksta kakla ismegsti? Gal kokia schema turi pavyzdziui? Nes as pakolkas moku tik tik tiesiai megzti ir pynutes man ta eiluti per viduri,ir ta nesuprantama
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 07, 22:52)
Labas vakaras,
Vienu metu jus labai sekiau, po to atitrukau....o dabar griztu pasirodyti. Kazkurioje jusu temoje radau liemene panelei, kuri mane labai suzavejo ir numezgiau ja savo dukrytei.
Vienu metu jus labai sekiau, po to atitrukau....o dabar griztu pasirodyti. Kazkurioje jusu temoje radau liemene panelei, kuri mane labai suzavejo ir numezgiau ja savo dukrytei.
Suuuper!
QUOTE(Alacka33 @ 2010 02 09, 12:21)
Na ir liemenė antram vaikinukui
Ispildyta dailyrasciu, truksta zodziu....Nors dek i vadoveli!
O cia mano siokia tokia interpretacija a'la Eva Longoria. Siaip baisiausiai nemegstu perlinio rasto, tai keiciau ji paprasciausiai isviksciom. Pyne irgi savo paprastesne (is tu, kurias galiu megzt neatitraukdama akiu nuo TV, repertuaro). Liemene numezgiau per 2 vakarus
MAMUCIS-liemene
ALACKA- dukryte grazuolyte ir liemene
ALACKA- dukryte grazuolyte ir liemene
Nuostabios Jūsų liemenės .
Gal kas turit liemenių, kurios tiktų ir nėštukėm?
QUOTE(mamucis @ 2010 02 11, 00:38)
O cia mano siokia tokia interpretacija a'la Eva Longoria.
.... labai vykusi interpretacija
QUOTE(Alacka33 @ 2010 02 11, 01:35)
Na ir rodomės sesės liemenę,net miegot panelytė nėjo,kol mama nepabaigė megzt
.... Šauni liemenė....ale kokiu greičiu mezgi, kad vos ne kasdien po liemenę
Papildyta:
QUOTE(lillit @ 2010 02 11, 12:12)
.....pažiūrėk kokių tunikų, arba kažkur mačiau ir skyrelį su nėštukių rūbeliais
labai grazus darbai
gal turite kokia ideja pagyvenusiai moteriai?niekaip nesumastau ka padaryti ir kad patogi ir silta butu ir grazi,kokius siulus rinktis...reikia dovanos ,o nezinau ka parinkti
aciu is anksto
gal turite kokia ideja pagyvenusiai moteriai?niekaip nesumastau ka padaryti ir kad patogi ir silta butu ir grazi,kokius siulus rinktis...reikia dovanos ,o nezinau ka parinkti
aciu is anksto
QUOTE(mamucis @ 2010 02 11, 00:38)
O cia mano siokia tokia interpretacija a'la Eva Longoria. Siaip baisiausiai nemegstu perlinio rasto, tai keiciau ji paprasciausiai isviksciom. Pyne irgi savo paprastesne (is tu, kurias galiu megzt neatitraukdama akiu nuo TV, repertuaro). Liemene numezgiau per 2 vakarus
Per dvi valandas , na tu saunuole, tiksliau burtininke. tik sast ir liemene, ir dar tokia faini Pagarba.
QUOTE(Alacka33 @ 2010 02 11, 01:35)
Na ir rodomės sesės liemenę,net miegot panelytė nėjo,kol mama nepabaigė megzt ir nenufotografavo ,o po fotosesijos tiesiai į lovą ir užmigo
Dailute, siltute liemene, bet jei saziningai....man suneliu liemenes labiau suzavejo , Nors su tokiu kakliuku-tikrai nepersals
QUOTE(lillit @ 2010 02 11, 12:12)
mamucis liemenes tipo-liuks ir figuringai, ir nestukei Universali
QUOTE(lillit @ 2010 02 11, 13:12)
Pasiziurek cia,yra visokiusiu modeliuku
http://club.osinka.r...4809?&start=525
QUOTE(valentinuke @ 2010 02 11, 15:06)
Ačiū Radau daug patinkančių modelių, telieka kibti į darbą