Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(Birutka @ 2011 01 22, 16:20)
kaip isversti doh.gif
прибавить из поперечной нити 1лиц. скрещ.

Turėtu skambėti kažkaip panašiai : pridėti(dadėti) iš skersinio siūlo 1 gerą sukryžiuotą smile.gif nežinau, ar padėjau?
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 01 22, 11:11)
Iš kokių siūlų geriausia megzti liemenę vaikui. Mezgiau su Nako Nakolen, tai nepatiko.

O kokio amžiaus vaikas, ir žiūrint kokį modelį pasirinkot?
Papildyta:
QUOTE(ViGiDo @ 2011 01 22, 16:46)
Turėtu skambėti kažkaip panašiai : pridėti(dadėti) iš skersinio siūlo 1 gerą sukryžiuotą  smile.gif  nežinau, ar padėjau?
Papildyta:

Gal tiktu Baby ar Merino siūlai?
Atsakyti
Nuva, nuskanavau gal jums aiskiau, man tai vistiek neaisku,cia aš apie apvalų tuščią ir juodą rutuliukus 4u.gif
user posted image
pats megztukas
user posted image
Žadu tokiu raštu liemenę megzt plačiom rankovėm, ir sustojau prie rašto doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutka: 22 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 19, 12:24)
Pirmas bandymas nuokakliniu reglanu ir be siūlių

user posted image

Super wub.gif .
Atsakyti
ŠTAI DAR VIENĄ LIEMENĖ NERTA VAŠELIŲuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2011 01 22, 16:41)
Nuva, nuskanavau gal jums aiskiau, man tai vistiek neaisku,cia aš apie apvalų tuščią ir juodą rutuliukus 4u.gif

Manau kad, tuščias rutuliukas bus uždėta sukryžiuota akis, o juodas- a tik nebus kas nors su išvirkščiąja akim susiję?
O šiaip tai įdomus modelis bus thumbup.gif

ViGiDo- šauniai Jūs čia vašeliu pasidarbavot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 23 sausio 2011 - 07:09
QUOTE(mildute6 @ 2011 01 23, 08:08)
Manau kad, tuščias rutuliukas bus uždėta sukryžiuota akis, o juodas- a tik nebus kas nors su išvirkščiąja akim susiję?
O šiaip tai įdomus modelis bus  thumbup.gif

ViGiDo- šauniai Jūs čia vašeliu pasidarbavot  thumbup.gif

radau vertimą-iš priešais esančios eilės uždėti 1 sukryžiuotą gerą akį doh.gif Einu verst žurnalus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutka: 23 sausio 2011 - 09:56
QUOTE(ViGiDo @ 2011 01 23, 00:41)
ŠTAI DAR VIENĄ LIEMENĖ  NERTA VAŠELIŲuser posted image

Labai graži liemenė ! Laukite sezono !
Iš kokių siūlų nėrėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 23 sausio 2011 - 12:23
Ačiū Serbentelei ir Mildutei6 už komplimentus 4u.gif mezgiau iš plonu vilnonių siūlų< pavadinimą dėja pamiršau. Pristatau dar vianą modeli, tinkanti karštą vasaros dieną user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViGiDo @ 2011 01 22, 16:49)

1metai ir 9mėn. modelio dar neišsirinkau.
Atsakyti
ViGiDo, klausimas labai paprastas, kokiu laiku gimsta tokie dideli ir gražūs darbeliai ?
Atsakyti
labas,serbentėlė. Šia vasara buvau pakliuvusi į autoavariją, sužeidė petį, nors ir buvau su įtvarų, bet prisitaikiau prie vašėlio smile.gif tad, daugiau nieko ir ne dariau, kai tik mezgiau. O šiaip tai ir teliką žiūrėdama mezgu, kitaip nemoku, kai būna naktiniai budėjimai, jei leidžia galimybės t.p. mezgu... taip ir gaunasi biggrin.gif Dar daug darbu neįkeliau į savo albumą, vis laiko neužtenka Labai ačiū už gerus atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 01 23, 17:34)
1metai ir 9mėn. modelio dar neišsirinkau.

Tai gal tada reikia rinktis Merino vilna, ji švelnesne ir "nesi kandžioja" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 22, 11:11)
Iš kokių siūlų geriausia megzti liemenę vaikui. Mezgiau su Nako Nakolen, tai nepatiko.

o kas nepatiko, blogai nešiojasi, tempiasi, veliasi ar kas ?
Kaip tik dabar iš jų mezgu tuniką sau, tai išsigandau. Megzti iš jų man malonu.
Atsakyti