ačiū Jollyk kol kas pynės man labai patinka
QUOTE(smileja @ 2010 11 08, 21:01)
Pasirodysiu ir aš savo paprastutes liemenes
o jau baltute grazi
is kokiu cia siuliuku visos megztos ?
NOVA-grazi liemene
SMILEJA-sauniai pasidarbavai,grazios liemenes
SMILEJA-sauniai pasidarbavai,grazios liemenes
ačiū merginos
pirmoji iš 100 proc. akrilas, maniau išskalbus išsitemps, bet nieko panašaus, nei pailgėjo nei ką, nešioju kol kas kuo puikiausiai
antroji - ar tik vilna ar maišyta su kažkuo, tiksliai nepasakysiu, neatsimenu. Tik žinau, kad siūliukai iš maximos red heart.
o trečioji irgi nepamenu tiksliai, man rodos akrilas maišytas su kažkuo, nes pūkelis yra
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 09, 14:21)
is kokiu cia siuliuku visos megztos ?
pirmoji iš 100 proc. akrilas, maniau išskalbus išsitemps, bet nieko panašaus, nei pailgėjo nei ką, nešioju kol kas kuo puikiausiai
antroji - ar tik vilna ar maišyta su kažkuo, tiksliai nepasakysiu, neatsimenu. Tik žinau, kad siūliukai iš maximos red heart.
o trečioji irgi nepamenu tiksliai, man rodos akrilas maišytas su kažkuo, nes pūkelis yra
Laba diena,
sakykit, o kazkur galima rasti pas jus vaikisku liemeniu pvz su instrukcijomis
QUOTE(spaliuxe @ 2010 11 10, 20:47)
Laba diena,
Gal čia bus
rimka: labai daili liemene. Tokia katiniska.
QUOTE(rimka @ 2010 11 11, 11:16)
superiskas
Papildyta:
QUOTE(smileja @ 2010 11 08, 22:01)
grazi baltoji, tokia ziemine, silta
mergaitės, turiu margus siūliukus, pereinančios spalvos. Siūlas gražus iš savęs, taip kad apie mandrus raštus nereikia nei galvot ką pasiūlytumėt, kokį modeliuką ( suaugusiai moterai ) galvoju apie kokį tai reglaniuką o mažu gražiai atrodytų kaip Capricorn juoda liemenė su žabo , tik mano margė būtų
QUOTE(Nova @ 2010 05 18, 08:08)
Merginos, gal kuri nors mezgete sita liemene? (buvo ideta ankstesnese liemeniu temoje). Mezgant pynes minimi kazkokie uzmetimai, bet aprasyme nera schemos, ir niekaip nesupratu, kur tie uzmetimai gali buti Megzu tiesiog paprastas 2 pynes, kryziuojamas i skirtingas puses, bet neatrodo jos taip, kaip nuotraukoje Gal cia tuose uzmetimuose esme..
5\6 = 11 п. перекрестить следующим образом: 5 п. оставить на вспомогательной спице перед работой, провязать лицевыми следующие 6 п., при этом накиды опустить непровязанными, затем провязать лицевыми со вспомогательной спицы.
5\6 = 11 п. перекрестить следующим образом: 5 п. оставить на вспомогательной спице перед работой, провязать лицевыми следующие 6 п., при этом накиды опустить непровязанными, затем провязать лицевыми со вспомогательной спицы.
Graži liemenė
Gal žinote kaip kaklą ir rankoves išmegzti nes neįsivaizduoju