Pabaigiau liemene. Rodausi
ir man labai dailiai atrodo o dar mano megstamiausia spalva
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 12:45)
Norėjau paklaust, padarėt keletą pakeitimų (apykaklė ne tokia gili ir apvalesnė, prie pečių platesnė, na ir raštas) dėl ko? Jums taip gražiau ar lengviau išmegzti? Schema gal buvo būtent tokia, kaip pilkos? Nes aš tokios norėčiau, jūsų irgi faina, bet pilka savo forma man artimesnė sielai.
Nova,grazi Jusu liemene,man labai grazu tokie rastai,iskart asocijuojasi su ranku darbu.
QUOTE(Gil @ 2010 11 07, 16:26)
Norėjau paklaust, padarėt keletą pakeitimų (apykaklė ne tokia gili ir apvalesnė, prie pečių platesnė, na ir raštas) dėl ko? Jums taip gražiau ar lengviau išmegzti? Schema gal buvo būtent tokia, kaip pilkos? Nes aš tokios norėčiau, jūsų irgi faina, bet pilka savo forma man artimesnė sielai.
O apie kokius pakeitimus ir kokia pilka liemene jus kalbat? Nes sita dariau grynai is akies. Tik rasta dariau pagal turima pirkta liemene (beje ji pilka ) . Labai patiko, todel analogiska rasta mezgiau. O visa kita net nesigilinau, apykakle nuleidau paprastai ir tiek. Taip suprantu, kad jus kazka panasaus esat macius?
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 07, 22:43)
Nova,grazi Jusu liemene,man labai grazu tokie rastai,iskart asocijuojasi su ranku darbu.
Aciu Man irgi pynes labai patinka
Nuostabi liemene O ir spalvyte
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 11:45)
Pabaigiau liemene. Rodausi
tikrai labai daili, kakliukas gražiai atrodo o pynės ir man labai patinka
Pasirodysiu ir aš savo paprastutes liemenes
o šios dvi pernai žiemą megztos:
o šios dvi pernai žiemą megztos:
QUOTE(smileja @ 2010 11 08, 21:01)
labai grazu
o gal turite pirmos liemes schemute ?
QUOTE(Januse @ 2010 11 09, 12:35)
ačiū
ne, neturiu, nes mezgiau pagal šį pvz: http://picasaweb.goo...922538094733922 tokios ir norėjau, bet per mažai išėmiau kaklą, tad man iš pirmo karto tokia apykaklė nesigavo nenorėjau ardyti tai ir padariau stačiu kaklu.
iki krūtinės raštelis manau aiškus, o paskui mezgiau kaip ir perliniu rašteliu, tik kad vietoj vienos akies mezgiau po dvi: dvi geros, dvi blogos, kas trečia eilė jos keičiasi, kur buvo geros - ten blogos, kur buvo blogos, ten geros. Nerandu pavyzdžio dabar taip greitai
smileja-labai sauni kiek pyniu...