Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

Pabaigiau liemene. Rodausi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 12:45)
Pabaigiau liemene. Rodausi  4u.gif

Laaaabai graži liemenė thumbup.gif
Atsakyti
ir man labai dailiai atrodo thumbup.gif o dar mano megstamiausia spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 12:45)

Norėjau paklaust, padarėt keletą pakeitimų (apykaklė ne tokia gili ir apvalesnė, prie pečių platesnė, na ir raštas) dėl ko? Jums taip gražiau ar lengviau išmegzti? Schema gal buvo būtent tokia, kaip pilkos? Nes aš tokios norėčiau, jūsų irgi faina, bet pilka savo forma man artimesnė sielai. smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Nova,grazi Jusu liemene,man labai grazu tokie rastai,iskart asocijuojasi su ranku darbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 07 lapkričio 2010 - 21:43
QUOTE(Gil @ 2010 11 07, 16:26)
Norėjau paklaust, padarėt keletą pakeitimų (apykaklė ne tokia gili ir apvalesnė, prie pečių platesnė, na ir raštas) dėl ko? Jums taip gražiau ar lengviau išmegzti? Schema gal buvo būtent tokia, kaip pilkos? Nes aš tokios norėčiau, jūsų irgi faina, bet pilka savo forma man artimesnė sielai. smile.gifsmile.gif

O apie kokius pakeitimus ir kokia pilka liemene jus kalbat? unsure.gif Nes sita dariau grynai is akies. Tik rasta dariau pagal turima pirkta liemene (beje ji pilka smile.gif ) . Labai patiko, todel analogiska rasta mezgiau. O visa kita net nesigilinau, apykakle nuleidau paprastai ir tiek. Taip suprantu, kad jus kazka panasaus esat macius?

QUOTE(chuchundra @ 2010 11 07, 22:43)
Nova,grazi Jusu liemene,man labai grazu tokie rastai,iskart asocijuojasi su ranku darbu.

Aciu smile.gif Man irgi pynes labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi liemene thumbup.gif O ir spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 11:45)

tikrai labai daili, kakliukas gražiai atrodo wub.gif o pynės ir man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo paprastutes liemenes ax.gif

user posted image

o šios dvi pernai žiemą megztos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 11 08, 21:01)
Pasirodysiu ir aš savo paprastutes liemenes ax.gif

user posted image

o šios dvi pernai žiemą megztos:
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif wub.gif
o gal turite pirmos liemes schemute ?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 09, 12:35)
labai grazu  wub.gif  wub.gif
o gal turite pirmos liemes schemute ?

ačiū smile.gif

ne, neturiu, nes mezgiau pagal šį pvz: http://picasaweb.goo...922538094733922 tokios ir norėjau, bet per mažai išėmiau kaklą, tad man iš pirmo karto tokia apykaklė nesigavo blush2.gif nenorėjau ardyti tai ir padariau stačiu kaklu.

iki krūtinės raštelis manau aiškus, o paskui mezgiau kaip ir perliniu rašteliu, tik kad vietoj vienos akies mezgiau po dvi: dvi geros, dvi blogos, kas trečia eilė jos keičiasi, kur buvo geros - ten blogos, kur buvo blogos, ten geros. Nerandu pavyzdžio dabar taip greitai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 09 lapkričio 2010 - 13:47
smileja-labai sauni 4u.gif kiek pyniu... thumbup.gif
Atsakyti