Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(pinčius @ 2010 10 22, 11:39)
gal geriau būtų buvę apykaklę dekoruoti rožinėmis gėlytėmis, kaip apačioj  4u.gif

oj tikrai, kokia liuks ideja 4u.gif
tik gaila, kad pati nesugalvojau sitaip... siaip jau gelytes paskiausiai atsirado biggrin.gif
dar turiu laiko iki kaledu, jei bus upas, butinai permegziu. tai tas gelytes viena prie kitos tiesiog sunert ir tokia gelyciu apykakle, nu tikrai, aciu uz minti. jei ne sitam mezginiui, tai kitam reiks panaudoti 4u.gif
Atsakyti
o tai kas gal galėtų paaiškinti kaip nunerti trikampę apykaklę liemei,nes nemoku
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2010 10 29, 11:59)
o tai kas gal galėtų paaiškinti kaip nunerti trikampę apykaklę liemei,nes nemoku

laba ir man uzkliuvo toks klausimas pat, kaip tavo, prasau, kas nors aiskiai paaiskinkit? 4u.gif
Atsakyti
numegzti ar nunerti?
Atsakyti
numegzti?ar mezgant limenę su trikampiu kaklu reik rankovovėm vietą daryt ar megzti tiesiai nieko nenuleidinėt?kaip trikampę apykaklę padaryti?
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2010 11 01, 20:32)
kaip trikampę apykaklę padaryti?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2010 11 01, 20:32)
numegzti?ar mezgant limenę su trikampiu kaklu reik rankovovėm vietą daryt ar megzti tiesiai nieko nenuleidinėt?kaip trikampę apykaklę padaryti?

man gražiau, kai nuleidžiamos kelios akys pažastims, kažkaip gražiau žiūrisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 10, 11:09)
pasirodysiu ir as  smile.gif

user posted image

user posted image

Man sita liemene thumbup.gif ,gal galetumet schemute su aprasymu atsiust,bet man reiketu kuo smulkiau ir kiek siulu kokio storio 36 ismerai reikes.
Atsakyti
[quote=Jollyk,2010 10 22, 08:31]
Makausike pasirodyk-kas ten tau ne taip gavosi,aptarsime,gali ir per az,jei galesiu padesiu 4u.gif
Oi laba diena, tik dabar pamaciau zinute, zinokit numezgiau atskirai dvi juostas ir supyniau su išmegzta pyne , gavosi ganetinai normaliai, tai ir nebeardziau .Nemoku ikelti nuotrauku , nufotografuociau , ka padariau . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 11 02, 19:08)
man gražiau, kai nuleidžiamos kelios akys pažastims, kažkaip gražiau žiūrisi  ax.gif

Buciau labai dekinga, jei galetumete aiskiau paaiskinti, kaip reikia suformuoti rankove liemenei. Viena esu numezgus, bet variau tiesiai, o dabar noreciau pabandyti kitu budu.
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 11 03, 23:09)
Buciau labai dekinga, jei galetumete aiskiau paaiskinti, kaip reikia suformuoti rankove liemenei. Viena esu numezgus, bet variau tiesiai, o dabar noreciau pabandyti kitu budu.

Labai aiskus paaiskinimai yra nuorodoje. Ir rankoviu nuleidima, ir kaklo rasite mirksiukas.gif

http://public.fotki....-ir-rankovi-nu/
Atsakyti
nezinau net ar cia rasau,bet gal pataikysiu ax.gif gal yra galinciu numegzti liemene ir tapukus 3men.mergaitei?su mano siulais.rasykit i AZ.Jei ne cia pataikiau,atsiprasau 4u.gif
Atsakyti