Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

Sveikos merginos, turiu klausimą, numezgiau dukrai bolero iš Rankdarbiai 2010/09 , kuris ant viršelio, violetinissu pynėm ir niekaip nemoku aš tos pynės supinti . Gal kas nors kartais mezgėte ir galite paaiškinti, kaip tos pridėtinės pynės yra daromos.Ačiū labai
Atsakyti
as ta pyne mezgu is karto,ir ji is karto pinasi-viena karta pune suku i desine,pamazgu 4-6 eiles ir suku pyne i kaire,ir tokiu budu gaunasi kasa. smile.gif
ar apie tai kalbi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2010 10 18, 10:19)
as ta pyne mezgu is karto,ir ji is karto pinasi-viena karta pune suku i desine,pamazgu 4-6 eiles ir suku pyne i kaire,ir tokiu budu gaunasi kasa. smile.gif
ar apie tai kalbi? biggrin.gif

Apie tai doh.gif , bet kad aš paskaiciau instrukcija , kaip megzti o tenai su papildoma juosta blush2.gif ir numezgiau, o daba negi visa ardysi lauk.

Atsakyti
na, rodau ir as savo "storaja paprastule" liemene biggrin.gif
tiesa, dar dziusta ji. kol kas atrodo, po skalbimo siulas kazkiek suminkstejo, jei vel nesukietes isdziuvus... g.gif
viena petuka dariau suvarstoma, kaip bato raistelis blush2.gif tik foto nesimato. iveriau tokia rausva pynele uzsirisimui. nes kazkaip bijojau, kad gali but nesmagu viltis vaikiukui unsure.gif
bet man svarbiausia, kad tie trikampeliai apacioje nesiriestu g.gif kol buvo sausa, tai labai rietesi i virsu. kol dregna dabar, atrodo gerai. bet jei isdziuvus vel riesis, tai nezinau, ka reiks daryti unsure.gif
user posted image

tiesa, apneriau rankoviu krastelius skirtingu spalvu siulais rolleyes.gif paskui pagalvojau - gal ir nevertejo... na asiku, maza mergyte nesios, maniau, bus idomiau, bet dabar jau nesu tikra lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2010 10 21, 10:00)
tiesa, dar dziusta ji. kol kas atrodo, po skalbimo siulas kazkiek suminkstejo, jei vel nesukietes isdziuvus... g.gif
viena petuka dariau suvarstoma, kaip bato raistelis blush2.gif tik foto nesimato. iveriau tokia rausva pynele uzsirisimui. nes kazkaip bijojau, kad gali but nesmagu viltis vaikiukui unsure.gif
bet man svarbiausia, kad tie trikampeliai apacioje nesiriestu g.gif kol buvo sausa, tai labai rietesi i virsu. kol dregna dabar, atrodo gerai. bet jei isdziuvus vel riesis, tai nezinau, ka reiks daryti unsure.gif

tiesa, apneriau rankoviu krastelius skirtingu spalvu siulais rolleyes.gif paskui pagalvojau - gal ir nevertejo... na asiku, maza mergyte nesios, maniau, bus idomiau, bet dabar jau nesu tikra lotuliukas.gif

labai graži liemenė thumbup.gif man tai mezgant nemažai yra raštų kurie riečiasi paskui į viršų g.gif tai dabar jau labai ilgai mastau tai pradžiai korį raštelį rinktis...

rankovytės manau apsirengus labai nekris į akis, bet tikriausiai abi tamsiu siūlų būtų buve geriau... cool.gif
Atsakyti
[quote=ziogelis2,2010 10 21, 09:00]

viskas gražu, bet aš tai nedaryčiau ružavos apykaklės, man nelabai, o šiaip tai labai dailiai numegzta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2010 10 18, 08:25)
Apie tai  doh.gif , bet kad aš paskaiciau instrukcija , kaip megzti o tenai su papildoma juosta  blush2.gif  ir numezgiau, o daba negi visa ardysi lauk.

Makausike pasirodyk-kas ten tau ne taip gavosi,aptarsime,gali ir per az,jei galesiu padesiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=carnitaster,2010 10 22, 06:54]
[quote=ziogelis2,2010 10 21, 09:00]

viskas gražu, bet aš tai nedaryčiau ružavos apykaklės, man nelabai, o šiaip tai labai dailiai numegzta 4u.gif
[/quote]
dekui rolleyes.gif
apyklakle kokia nors turejau prinerti, nes buvo negrazi ir liudna ta liemen, gal kad siulai balta ir pilka.. o rozine rinkausi pagal mergaiciu barbini mastyma lotuliukas.gif man paciai ta rozine irgi ne super, bet niu ka darysi, gi mergaitems tai patinka doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2010 10 22, 08:10)
dekui rolleyes.gif
apyklakle kokia nors turejau prinerti, nes buvo negrazi ir liudna ta liemen, gal kad siulai balta ir pilka.. o rozine rinkausi pagal mergaiciu barbini mastyma  lotuliukas.gif man paciai ta rozine irgi ne super, bet niu ka darysi, gi mergaitems tai patinka doh.gif

gal geriau būtų buvę apykaklę dekoruoti rožinėmis gėlytėmis, kaip apačioj 4u.gif
Atsakyti
Sveikois merginos mezgu lemene vaikui damezgiau iki rankoviu, kaip jas isimti, tie tuo paciu norejau paklausti del kaklo isemimo, kada ji isimti, ir kaip gal kas galetumete papasakoti? 4u.gif
Atsakyti
liemenyte mazam berniukui wub.gif

user posted image
Atsakyti
grazi liemene. smile.gif
Atsakyti