Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(Capricorn @ 2010 09 16, 19:28)
Ačiū biggrin.gif taip, dvi dalys ten, o siūliukai Roma vilnelė smile.gif

Dar viena naujiena. Gal ne visai liemenė, gal labiau pončas ar kimono...na bet gal tinka šiai temai biggrin.gif

Nėrinukas iš vilnelės šiltai rudens dienai... smile.gif

user posted image

Labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 10 02, 19:10)
Sveikos,
labai šita faina liemenė nu bet nesuprantu ką ten reikia padaryti kur tokie kvadračiukai nupiešti prie rodyklių  g.gif

merginos labai prašau parašykit kaip ten reikia išmegzti tas akis kur + parašyta ir blogoj eilėj kaip megzti kur kažkoks rombiukas nupieštas. NU nesuprantu cry.gif
Atsakyti
Pasirodau kokią liemenę - tuniką numezgiau savo dukrytei smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2010 10 03, 17:25)
merginos labai prašau parašykit kaip ten reikia išmegzti tas akis kur + parašyta ir blogoj eilėj kaip megzti kur kažkoks rombiukas nupieštas. NU nesuprantu cry.gif

Viskas jau aišku . AČIŪ nereikia
Atsakyti
Liemenytė mažam berniukui wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 04 26, 15:05)
pagaliau susiruošiau nufotografuoti:

user posted image

wub.gif oho koks grožis. gal galit paaiškinti kaip šis grožis mezgamas, labai norėčiau kžk panašaus savo mergytei blush2.gif
Atsakyti
capricorn-sauni liemene-poncas thumbup.gif
saldainia labai graziai ismezgei ta gele... 4u.gif
cia mano - netai liemene-ne tai poncas...ir kita liemene- pilka i darba po svarkeliu ar siaip prie dzinsu... ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
man reik jūsų patarimo, mezgėjėles 4u.gif
noriu numegzti 1,5 metu mergaičiukei liemenę, šiltą, žiemai. norėčiau naudoti gana storus vilnonius siūliukus, bet iš tų gana švelnių smile.gif tik nepasirenku rašto - bijau, kad pynės gali "Styroti", nes ir taip siūlas storas. kažkoks "krentantis" modeliukas irgi, aišku, netiks. peržiūrėjau temukę, bet daugiau suaugusiems randu..

į vaikiškus rūbelius dar nėjau, ten baisiai daug įvairių temų blush2.gif net baugu pradėt biggrin.gif
gal kuri galite ką patarti dėl rašto? megzčiau iš baltų siūlų, dar turiu truputį pilkų ir bordo tokių pat, galėčiau ką paderinti. bet nemanau, kad ir piešinys koks vaikiškas tiktų... schmoll.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2010 10 08, 23:37)
man reik jūsų patarimo, mezgėjėles  4u.gif
noriu numegzti 1,5 metu mergaičiukei liemenę, šiltą, žiemai. norėčiau naudoti gana storus vilnonius siūliukus, bet iš tų gana švelnių smile.gif tik nepasirenku rašto - bijau, kad pynės gali "Styroti", nes ir taip siūlas storas. kažkoks "krentantis" modeliukas irgi, aišku, netiks. peržiūrėjau temukę, bet daugiau suaugusiems randu..

į vaikiškus rūbelius dar nėjau, ten baisiai daug įvairių temų  blush2.gif  net baugu pradėt biggrin.gif
gal kuri galite ką patarti dėl rašto? megzčiau iš baltų siūlų, dar turiu truputį pilkų ir bordo tokių pat, galėčiau ką paderinti. bet nemanau, kad ir piešinys koks vaikiškas tiktų... schmoll.gif
rolleyes.gif

aš kai jau pasiimu storus siūlus ir bijau kad nestyrotų tai mezgu vien gerom blogom akim jokiu pynių nedarau(man jos gražiau iš plonų siūlų) arba dryželius darau, bangelių raštas irgi tiktų. modelio kažkokio tokiais atvejais tikrai neieškau o tiesiog eksperimentuoju
Atsakyti
Nuotrauka nekokybiška. Skubėjau draugėms pasirodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 09 16, 18:28)
Dar viena naujiena. Gal ne visai liemenė, gal labiau pončas ar kimono...na bet gal tinka šiai temai biggrin.gif

Gal kokia schema yra šito goržio wub.gif Jau senai apie tokį svajoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 10 09, 00:27)
aš kai jau pasiimu storus siūlus ir bijau kad nestyrotų tai mezgu vien gerom blogom akim jokiu pynių nedarau(man jos gražiau iš plonų siūlų)  arba dryželius darau, bangelių raštas irgi tiktų. modelio kažkokio tokiais atvejais tikrai neieškau o tiesiog eksperimentuoju

dekui uz patarimus 4u.gif
o sakykit, pazastukams nuimineti akis? del tu siulu storumo bijau megzt staciakampi, irgi, kad nestyrotu blush2.gif siaip gavoju apykaklei sagutes ant petuko daryti, tai mastau, ar tiks isimtos rankoves g.gif

ir kas tas bangeliu rastas? g.gif gal turit pavyzduka ar galit apibudinti?
Atsakyti