Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

Nuostabi liemene bigsmile.gif thumbup.gif Jau noriu tokios biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Rasa:)
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 09 05, 13:14)
Nuostabi liemene bigsmile.gif  thumbup.gif Jau noriu tokios biggrin.gif

ash ir... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 05, 19:30)
ash ir...  biggrin.gif

Ir as biggrin.gif
Capricorn-liemene NUOSTABI !
pavydziu Tau kad tokia turi biggrin.gif
Atsakyti
Gražu, elegantiška, subtilu, Capricorn.
Atsakyti
Ačiū merginos. 4u.gif Šį vėsų rytmetį man ji labai pravertė važiuojant į darbuką thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Sveikutės, nusprendžiau ir aš tokią pynę megzti, tik tikrai nesigauna pagal schemą tokia graži tulpė. Gal galėtumėt mergaitės papiešti shemą pynės, kaip jūs ją patobulinot? Ačiū labai būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuriuks: 09 rugsėjo 2010 - 09:46
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 09 09, 10:42)
user posted image
Sveikutės, nusprendžiau ir aš tokią pynę megzti, tik tikrai nesigauna pagal schemą tokia graži tulpė. Gal galėtumėt mergaitės papiešti shemą pynės, kaip jūs ją patobulinot? Ačiū labai būtų 4u.gif

O sioje pyneje tau panasu i tulpe?
Nes as padariau taip kaip man atrodo, ismasciau, kad butu bent panasiai, jei si tinka parasyk - parasysiu smile.gif
Atsakyti
O man mezgant šią pynę, kraštai užsilenkia per pusę pynės ir užtai tesimato tik pusė pynės g.gif
Atsakyti
Capri wub.gif wub.gif nuossstabus liemenukas, kaip pasakytų mano panos wub.gif megzta iš dviejų dalių lygiuoju raštu? kaipš tik turiu baltus marškinius, tai tik tokio gražumo ir betrūksta wub.gif ir žabo..... wub.gif

p.s. siūlai kokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 16 rugsėjo 2010 - 16:22
QUOTE(fishke @ 2010 09 16, 17:21)
Capri  wub.gif  wub.gif nuossstabus liemenukas, kaip pasakytų mano panos  wub.gif megzta iš dviejų dalių lygiuoju raštu? kaipš tik turiu baltus marškinius, tai tik tokio gražumo ir betrūksta  wub.gif ir žabo.....  wub.gif

p.s. siūlai kokie?

Ačiū biggrin.gif taip, dvi dalys ten, o siūliukai Roma vilnelė smile.gif

Dar viena naujiena. Gal ne visai liemenė, gal labiau pončas ar kimono...na bet gal tinka šiai temai biggrin.gif

Nėrinukas iš vilnelės šiltai rudens dienai... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 09 16, 18:28)
Nėrinukas iš vilnelės šiltai rudens dienai... smile.gif

dievuliau, net nagų lakas pritaikytas - gražu thumbup.gif
Atsakyti