Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(rutcik @ 2010 06 02, 09:58)
sveikutes turiu didele problema- turiu uzsakyma vienai 85 metu mociutes megstini  silta numegsti , bet siulu kiekis rybotas. niekaip neissirenku  g.gif rasto tokio kad uztektu siulu. gal kas turite, putlu rasteli- kiaurarastis ir pynes netinka( neuzteks siulu).

o kaip muselių raštas jis pakankamai purus gaunasi tik nereikia daryti taip kaip su mochera o šiek tiek tampriau bet su tokia klubų apimtim kad nesigautų per daug padidinta ta močiutė aš gal labiau rinkčiausi gerų blogų akių rašta kur vertikalus stulpeliai gaunasi ar kokie stačiakampiai
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 06 02, 08:58)
sveikutes turiu didele problema- turiu uzsakyma vienai 85 metu mociutes megstini  silta numegsti , bet siulu kiekis rybotas. niekaip neissirenku  g.gif rasto tokio kad uztektu siulu. gal kas turite, putlu rasteli- kiaurarastis ir pynes netinka( neuzteks siulu).

Įkišiu ir aš savo trigašį, nors man tokiai :mezgėjai" tik tylėti ir Dievą mylėti. Siūlyčiau patį vidurinį raštelį: paprastas, neįkyrus, lengvai, bet nenuobodžiai mezgasi, gražiai žiūrisi, galima gražiai sutaikinti ir dvi spalvas.
user posted image

Jaučiu didelį sentimentą šitam rašteliui. Mano krikštamotė megzdavo, tai ir buvo pirmas raštas kada atkreipiau dėmesį, kad GALIMA MEGZTI. Tada galvojau: kokios turi būti rankos, kad šitaip megzti. Dabar šiuo rašteliu esu numezgus ne vieną megztinį savo vaikams: ypač gražiai žiūrisi kelių spalvų: linijos tokios savaime banguotos. Be to jis ir purus.
Nuo krikštamotės mirties praėjo 18 metų, bet aš jos vis dar ilgiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 06 02, 23:03)
O būtinai megztinio reik, dėl liemenės nesutartumėt?  g.gif

nepasioduoda i komromisus schmoll.gif
daivulka78 o tame rastelije ne pumpureliai? g.gif nes man nepasididina. neliudek, juk malonu pamatyti tai kas primena mylima zmogu mirksiukas.gif
aciu uz idejas, bet bobulyte labai jau nori piniu, tai teks dapirkineti siulu( jai netos spalvos tai kazka panasaus).
buvau radusi nebloga rasteli, bet kaip pasitempe visas rastas dingsta doh.gif , tai tik siandiena pradejau megsti, parodysiu kas isejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 06 03, 14:48)
nepasioduoda i komromisus schmoll.gif
daivulka78 o tame rastelije ne pumpureliai? g.gif nes man nepasididina. neliudek, juk malonu pamatyti tai kas primena mylima zmogu mirksiukas.gif
  aciu uz idejas, bet bobulyte labai jau nori piniu, tai teks dapirkineti siulu( jai netos spalvos tai kazka panasaus).
buvau radusi nebloga rasteli, bet kaip pasitempe visas rastas dingsta doh.gif , tai tik siandiena pradejau megsti, parodysiu kas isejo ax.gif

Nee schmoll.gif čia tiesiog geros ir blogos akutės thumbup.gif Aš mintį turiu tą kur pats vidurį, kur užrašyta: Point de Corbeille ax.gif
Atsakyti
tai i ta ir ziurejau lens.gif be suriku nmelabai daziebiu, o nepasididino pas mane. bet siaip grazu rastelis is tolo kaip su burbuliukais biggrin.gif
Atsakyti
Va, mano babuko liemenė. Suėjo tik 350g Vernito pusvilnės, kad ir su pynėm.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 06, 16:26)
Va, mano babuko  liemenė. Suėjo tik 350g Vernito pusvilnės, kad ir su pynėm.
user posted image

nu grazi liemene thumbup.gif thumbup.gif ir manikenei tinka ta spalvike, tai ten metrazas nemazas- verenite. o as sustojau, visam priekiui siulu pritrukau doh.gif tai sendiena visa alytaus turgu pralakstem su vyru niekur neradom.( net kazko panasaus)
Atsakyti
user posted image

Sveikutes visos smile.gif gal galit kas padeti su sia liemene, vargstu vis dar 4u.gif
Labai grazios man cia pynes, gal kas zinot kaip tiksliai jos mezgasi? 4u.gif
Ir gal galite padeti reglana ismegzti 4u.gif
Atsakyti
sveikute, zinau bet is manes bloga mokytoja, tuiu panasiu shemu tik nezinau ar padetu. jai nori ikelsiu ax.gif . o reglano rankoves mezgu taip- kur nuo pazasties isema nuleidineju mazdauk kas antra eile po aki is abieju krastu( as mezgu pagal situaCIJA) O TAS RASTELIS MEZGASI KAIP PYNES
Atsakyti
QUOTE(elllze @ 2010 06 07, 15:48)
user posted image

Sveikutes visos  smile.gif gal galit kas padeti su sia liemene, vargstu vis dar  4u.gif 
Labai grazios man cia pynes, gal kas zinot kaip tiksliai jos mezgasi?  4u.gif
Ir gal galite padeti reglana ismegzti  4u.gif

Štai čia daug informacijos rusų kalba : http://club.osinka.r...pic.php?t=35584
Atsakyti
ir as tapati turiu, tik maniau kad netas doh.gif , cia antras su maziasniu tarpu.
Atsakyti
Pyne tai tikrai ne paprastai mezgama. Tuomet nesigauna tulpes, cia kazkaip reikia gal keist akiu skaiciu, kurias persukineji. Kazkas panasaus isejo, bet ne visiskai unsure.gif
Bet jau mezgu, nes noriu greiciau nusimegzti, jei kam gausis tulpes, butinai parasykite wink.gif

O del rankovyciu, tai gal kas turite kantrybes papasakoti smulkiau, po kiek akiu nuimineti, kas kiek eiliu, girdejau, kad pirma aki reikia palikineti, kad grazesnis nuleidimas gautusi kiek mazdaug akiu dejot rankovem ir ar kai uzdedat akis rankovei , mezgat ir toliau viska ratu , ta prasme rankoves kartu su priekiu ir nugara. Mano drabuziai buna apie 36-38 dydis smile.gif zinau, kad kiekviena pagal save uzdedineja akis, bet as nors mazdaug gaudyciausi, pirma kart darysiu reglana blush2.gif

O ta rusiska saita zinau ale, kad sunkiai sekasi su tuo vertimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elllze: 09 birželio 2010 - 21:47