carnitaster, labai labai
Merginos, gal kas turit liemenių modelių tinkančių močiutėms. Mano močiutės gimtadienis ne už ilgo (85 m), tai pareiškė norą, kad norėtų liemenės. O aš nesumąstau, kas tokio amžiaus moteriškei tiktų
[quote=chimera,2010 05 05, 08:23]Kazkur matyta labai daili
[/quote]
aciu
SUPER
O apatinė dalis megzta liemenuojant, ar tiesiai ( man pasirodė, kad be siūlių? )
[/quote]
jo, mezgiau be siuliu, nuo liemens pradejau, o i apacia truputuka platinau. Tai jei megzti nuo apacios, tai tada gautusi, kad siaurinau(tikiuosi aiskiai pasakiau)
[/quote]
aciu
SUPER
O apatinė dalis megzta liemenuojant, ar tiesiai ( man pasirodė, kad be siūlių? )
[/quote]
jo, mezgiau be siuliu, nuo liemens pradejau, o i apacia truputuka platinau. Tai jei megzti nuo apacios, tai tada gautusi, kad siaurinau(tikiuosi aiskiai pasakiau)
QUOTE(naiste777 @ 2010 05 05, 16:04)
Merginos, gal kas turit liemenių modelių tinkančių močiutėms. Mano močiutės gimtadienis ne už ilgo (85 m), tai pareiškė norą, kad norėtų liemenės. O aš nesumąstau, kas tokio amžiaus moteriškei tiktų
As tai isivaizduoju kazkodel silta ir pyniuota Pvz
Zinoma atitinkamai uzsegimas ir kaklas pagal mociute, mano pvz mociute mekdavo kisenes...
Oi, chimera, ačiū labai. Kažką iš dviejų paskutinių greičiausiai megsiu.
Sakykit, o schemų tų liemenių nėra??
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 06, 12:08)
Sakykit, o schemų tų liemenių nėra??
nebent kur nors osinkoj, bet as neturiu...
mano dvispalve liemene
rastelis is arciau
kaklas is arciau
rastelis is arciau
kaklas is arciau
[quote=liolke,2010 05 11, 18:01]
mano dvispalve liemene
labai dailiai padaryta,o kaklas išvis be žodžių
mano dvispalve liemene
jooooo, jau taip kruopščiai
QUOTE(saldainia @ 2010 04 26, 16:05)
nu labai grazu super ir spalvyte ir pats darbelis
gal schema galima butu?
[quote=Palmira,2010 05 11, 19:09]
mano dvispalve liemene
[/quote]
dekui, vis bandau mazint likucius siulus, tai ir sauna visokios idejos, bet jau baigia fantazija issekt, nes siulu lieka vis maziau, kad kazkoks gaminys rimtesnis gautusi, yra tu siulu atrodo dar nemazai bet po labai mazus kamuoliukus, tai pasiliksiu maziems gaminukams arba paveiksliukams, reiks vel pradet pirkt, ideju ne viena turiu
mano dvispalve liemene
[/quote]
dekui, vis bandau mazint likucius siulus, tai ir sauna visokios idejos, bet jau baigia fantazija issekt, nes siulu lieka vis maziau, kad kazkoks gaminys rimtesnis gautusi, yra tu siulu atrodo dar nemazai bet po labai mazus kamuoliukus, tai pasiliksiu maziems gaminukams arba paveiksliukams, reiks vel pradet pirkt, ideju ne viena turiu