QUOTE(irutukas @ 2010 02 18, 10:33)
aciu visom uz palaikyma, musu atvejis labai sudetingas diagnoze baisi....
Giliai sirdi tikiuosi stebuklo,kad supusiu gyva ir sveika savo kudikeli...
Giliai sirdi tikiuosi stebuklo,kad supusiu gyva ir sveika savo kudikeli...
vat ir saunuole kad dar tiki neprarask vilties diagnoze baisi,bet siais laikais medicina stebuklus daro,i prieki pazengusi.o su tokia diagnoze dar ir kaip vaikuciai gyvena,ne nepasakytum kad jie ligoniukai
Papildyta:
mano pupa taip pat operuota,na jai nebuvo tokia sudetinga diagnoze,bet jug yra posakis teisingas kad mama visada labiau serga nei jos mazylis,vat tuo metu ir man buvo taip baisu,klaiku,nezinojau nei kuom tiketi,nei ko tiketi,pykau ant viso pasaulio,vis galvojau kodel tai man,kodel taip o ne kitaip,panikavau labai,nes man atrode kad mano dukryte serga uz visus labiausiai,ir niekas ne nesugebejo paguosti ir nuraminti,kol pati visko nesuvokiau,o tam reikejo laiko ir sviesiu minciu.man padejo mazosios sirdeles puslapiukas,ten mamos draugem tapo,bet as ta puslapiuka tik po operacijos kai grizome radau.ir su mamytem pradejus bendrauti,nurimau,prasviesejo mintys,supratau kad mano pupai dar ne taip jau baisu,ir nereikia cia varyti dievo i medi.dekinga as savo likimo draugem,sirdies draugem,tai mazajai sirdelei kad ji dar vis yra,ten mes bendraujam,patariam viena kitai,guodziames ir liudim kartu