Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 15, 11:43)
Sveikos! 4u.gif Mes jau daiktelius sudejom,poryt i ligonine vaziuojam. Labai tikim kad greitai grisim sveiki ir stiprus. ax.gif

daug sveikatytes jums 4u.gif tikrai viskas turi buti gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 14, 18:53)
user posted image

Sveikinu visus sirdukus su VALENTINO  DIENA  wub.gif .

na aciu uz pasveikinima 4u.gif 4u.gif
na valentinas isties visu mylinciu diena,ir kad pasveikini draugus,nepamirsti,tai isties saunu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Siandien ir as suzinojau, kad mano pilvinukui esu 37 sav. nescia, nustate kairiosios sirdies hipoplazijos sindroma.

Baigiu isprotet,kada jums nustate idas? kiek operaciju dare? Ar operavo jusu tik gimusius mazucius?
Nepykit,kad klausimu, daug, sirdis paciai plysta...
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 02 17, 20:02)
Sveikos mamytes,
Siandien ir as suzinojau, kad mano pilvinukui esu 37 sav. nescia, nustate kairiosios sirdies hipoplazijos sindroma.

Baigiu isprotet,kada jums nustate idas? kiek operaciju dare? Ar operavo jusu  tik gimusius mazucius?
Nepykit,kad klausimu, daug, sirdis paciai plysta...

na svarbiausia tai nesinervuok taip labai,nes jug negerai tavo mazuciui tos blogos emocijos. pirma,gydytojai gali klysti 4u.gif
yra toks puslapis mazoji sirdele,vat va ten bendrauja tokios mamytes ir tikrai yra su tokia diagnoze vaikuciu,jos tau gales smulkiau viska papasakoti,ten daktariukas atsakys i tavo klausimus.o is kokio miesto tu esi? ir nurimk,viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 17, 20:20)
na svarbiausia tai nesinervuok taip labai,nes jug negerai tavo mazuciui tos blogos emocijos. pirma,gydytojai gali klysti 4u.gif
yra toks puslapis mazoji sirdele,vat va ten bendrauja tokios mamytes ir tikrai yra su tokia diagnoze vaikuciu,jos tau gales smulkiau viska papasakoti,ten daktariukas atsakys i tavo klausimus.o is kokio miesto tu esi? ir nurimk,viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Mums tai nustate gyd. Ramune Vankeviciene VU Vaiku lig. kiek domejausi, ji viena is geriausiu sios srities spec. todel sunku tiket, kad galejo aiskiai nematyt.
As is Druskininku musu miesteli, nemate per 2 darytas echo, kad kas blogai, tol kol nenuejom privaciai ,ten gavom patarima vaziuot i Vilniu, nes pabijojo matyt to ka pamate. Ziauru, mazutis pilve spardosi, o man mirsta paskutines viltys.
Atsakyti
Jokiu budu neprarask vilties! Vyk blogas mintis is galvos. Vaikuciams jug padaro operacijas,jie auga ir tikrai nebus taip blogai. Medicina jug zengia i prieki,santariskiu daktariukai auksarankiai,jie viska padarys kad tavo mazuciui butu geriau. Svarbiausia neprarasti vilties!
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 02 17, 22:02)
Mums tai nustate gyd. Ramune Vankeviciene VU Vaiku lig. kiek domejausi, ji viena is geriausiu sios srities spec. todel sunku tiket, kad galejo aiskiai nematyt.
As is Druskininku musu miesteli, nemate  per 2 darytas echo, kad kas blogai, tol kol nenuejom privaciai ,ten gavom patarima vaziuot i Vilniu, nes pabijojo matyt to ka pamate. Ziauru, mazutis pilve spardosi, o man mirsta paskutines viltys.

sveiki,perskaicius net siurpas nuejo per nugara.Tai viena sudetingiausiu sirdies ydu.Mes taip pat tokia turejome.Dare mums 4 operacijas bet deja... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(RASKA777 @ 2010 02 17, 20:48)
sveiki,perskaicius net siurpas nuejo per nugara.Tai viena sudetingiausiu sirdies ydu.Mes taip pat tokia turejome.Dare mums 4 operacijas bet deja... angel_sadangel.gif

Man labai gaila dėl jūsų dukrytės, bet nemanau, kad dabar taktiška kalbėti apie blogiausius dalykus, juk žinome ir gerų pavyzdžių, (mazojisirdele.lt), taip nelengva bus, bet juk medicina žengia į priekį, ir tuo reikia tikėti.
Atsakyti
QUOTE(saltuke @ 2010 02 17, 22:00)
Man labai gaila dėl jūsų dukrytės, bet nemanau, kad dabar taktiška kalbėti apie blogiausius dalykus, juk žinome ir gerų pavyzdžių, (mazojisirdele.lt), taip nelengva bus, bet juk medicina žengia į priekį, ir tuo reikia tikėti.

As taip pat uzjauciu, bet labai norisi tiket,kad viskas bus gerai, noriu suzinot ar yra kam taip buve? kokios pasekmes,kokie sansai?
Atsakyti
QUOTE(RASKA777 @ 2010 02 17, 20:48)

Na tikrai negalima taip gasdint mamyte nestuke.gif . Juk vaikelis viska jaucia doh.gif . Meskit is galvos visas blogas mintis, tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif . Tik pozityvios emocijos, as skaitau kad geriau is anksto viska zinot. O Santariskese tikrai angelai dirba wub.gif , ir del tavo vaikelio padarys viska thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 02 17, 20:02)
As is Druskininku musu miesteli, nemate  per 2 darytas echo, kad kas blogai, tol kol nenuejom privaciai ,ten gavom patarima vaziuot i Vilniu, nes pabijojo matyt to ka pamate. Ziauru, mazutis pilve spardosi, o man mirsta paskutines viltys.

Irutuk, nusiramink, paglostyk pilvuka ir negalvok apie blogus dalykus - echoskopija - seseliu mokslas. Gal tikrai ne taip ten nuziurejo daktare... Kiek yra buve, kad tevams net kelis kart uztikrina, kad bus berniukas, o gimsta mergyte ar atv.
Tik del sventos ramybes, tavo vietoj gimdyciau Vilniuje, o ne Druskininkuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lime: 17 vasario 2010 - 22:06
QUOTE(irutukas @ 2010 02 17, 22:28)
As taip pat uzjauciu, bet labai norisi tiket,kad viskas bus gerai, noriu suzinot ar yra kam taip buve? kokios pasekmes,kokie sansai?

vat butinai tu ir tikek kad viskas bus gerai,nes jei jau net tikejima,vilti prarasi,tai kas tau beliks? nu negalima tau taip nervuotis 4u.gif 4u.gif tikek,ir vilties niekada neprarask,stebuklai gyvena salia nevilties 4u.gif 4u.gif taip yra nutike,ir ne vienas pavyzdys yra mazojoj sirdeleje,kokios istvermingos mamytes ir stiprus vaikuciai,ir tikrai sansu yra,viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif musu vaikuciai daug daugiau ir tvirciau viska isgyvena nei mes manome mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 18, 10:18)
vat butinai tu ir tikek kad viskas bus gerai,nes jei jau net tikejima,vilti prarasi,tai kas tau beliks? nu negalima tau taip nervuotis 4u.gif  4u.gif tikek,ir vilties niekada neprarask,stebuklai gyvena salia nevilties 4u.gif  4u.gif taip yra nutike,ir ne vienas pavyzdys yra mazojoj sirdeleje,kokios istvermingos mamytes ir stiprus vaikuciai,ir tikrai sansu yra,viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif musu vaikuciai daug daugiau ir tvirciau viska isgyvena nei mes manome mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

aciu visom uz palaikyma, musu atvejis labai sudetingas diagnoze baisi....
Giliai sirdi tikiuosi stebuklo,kad supusiu gyva ir sveika savo kudikeli...
Atsakyti