Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

Na aciu,merginos! smile.gif
Jau mazdaug aisku kas ir kaip. Puikiai suprantu kur vaziuojam ir nelaukiu viesbucio patogumu,tiesiog noretusi ramybes savo maziukei po operacijos,aisku geriau butu dviese palatoje but. Bet jau kaip bus... Vesiu su savim reikalingiausius daiktus,o paskui ei ko prireiks,vyras atves. Kuo arciau tas laikas,tuo neramiau darosi. doh.gif Stengiuosi laikytis ir mazei nerodyt kad pergyvenu. Taip noretusi kad viskas kuo greiciau praeitu... Dabar net i lauka mums uzdraude eit,kad jokios bacilos nepasigautumem,tai jauciu pasivaiksciut jau pavasari iseisim.
O kaip teciams leidziama ligoniuka lankyt? Tom lankymo valandom ar nesvarbu? O kai vaikiukas reanimacijoj buna,man leis ligonineje pasilikt? Oi,mamos tiek klausymu pas mane,tikiuosi neatsibosiu jums. blush2.gif
Ai,vakar nufotkinau Paulinos randuka,tai ei bus idomu,galesiu imest nuotrauka,kaip randas atrodo po 9 metu.
Atsakyti
butinai imesk nuotraukyte,aisku kad domina 4u.gif
na kol pupa bus reanimacijoje tai tau tikrai leis buti skyriuje ir palatyteje laukti dukrytes.na kai mano pupa operavo po operacijos i reanimacija leido ir teti aplankyti,bet aisku tik tom valandom lankymo.o siaip tetis buvo pasiemes atostogas,turejom kur jis gali pernakvoti vilniuje pas gimines tai praktiskai beveik visas dienas kartu buvom visi trys,jis ryte ateidavo,o vakare iseidavo.
svarbiausia nesijaudink taip,neperduok mazei savo liudnu emociju,tikrai viskas bus gerai,turi buti gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o mes laukan ejom iki pat paskutines operacijos dienos tai buvo pries metus vasario menesi,o po operacijos kai grizom tai po geros savaites taip pat jau isejom laukan,tik mes vengem susiburimo vietu,neidavom ten kur zmoniu daug i pardes ir kitur
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 09, 09:30)
Na aciu,merginos! smile.gif
Jau mazdaug aisku kas ir kaip. Puikiai suprantu kur vaziuojam ir nelaukiu viesbucio patogumu,tiesiog noretusi ramybes savo maziukei po operacijos,aisku geriau butu dviese palatoje but. Bet jau kaip bus... Vesiu su savim reikalingiausius daiktus,o paskui ei ko prireiks,vyras atves. Kuo arciau tas laikas,tuo neramiau darosi. doh.gif Stengiuosi laikytis ir mazei nerodyt kad pergyvenu. Taip noretusi kad viskas kuo greiciau praeitu... Dabar net i lauka mums uzdraude eit,kad jokios bacilos nepasigautumem,tai jauciu pasivaiksciut jau pavasari iseisim.
O kaip teciams leidziama ligoniuka lankyt? Tom lankymo valandom ar nesvarbu? O kai vaikiukas reanimacijoj buna,man leis ligonineje pasilikt? Oi,mamos tiek klausymu pas mane,tikiuosi neatsibosiu jums. blush2.gif
Ai,vakar nufotkinau Paulinos randuka,tai ei bus idomu,galesiu imest nuotrauka,kaip randas atrodo po 9 metu.

dabar jau nebėra jokių boksiukų mirksiukas.gif visos palatos dvivietės 4u.gif į skyrių tėtis galės ateiti, čia valandų neriboja niekas ax.gif O į reanimaciją griežtai tik pagal valandas įleidžia 4u.gif
Matau, kad jus Vilniečiai esat, tai gali būti, kad kol tavo mažė bus reanimacijoje tu galėsi važiuot namo, dabar gydytojai nelabai nori laikyti mamas krizės metu (na kaip sakant už dyką maitint biggrin.gif ) jei mamos iš toliau atvažiavusios tai lieka skyriuje.

Labai norėtųsi ir man pamatyt tą randuką blush2.gif aš vėliau galėsiu ir savo mažės parodyt smile.gif
tik kažin ar ką įžiūrėsit laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 09, 10:01)
dabar jau nebėra jokių boksiukų  mirksiukas.gif  visos palatos dvivietės 4u.gif į skyrių tėtis galės ateiti, čia valandų neriboja niekas ax.gif  O į reanimaciją griežtai tik pagal valandas įleidžia  4u.gif
Matau, kad jus Vilniečiai esat, tai gali būti, kad kol tavo mažė bus reanimacijoje tu galėsi važiuot namo, dabar gydytojai nelabai nori laikyti mamas krizės metu (na kaip sakant už dyką maitint  biggrin.gif ) jei mamos iš toliau atvažiavusios tai lieka skyriuje.

Labai norėtųsi ir man pamatyt tą randuką  blush2.gif  aš vėliau galėsiu ir savo mažės parodyt  smile.gif
tik kažin ar ką įžiūrėsit laugh.gif

Musu randukas labai graziai uzgyjo... Nezinau kaip bus po antros. Bet daba kaip siuliukas

o del maitinimo, nors ir negulesi kol vaikas reo, tai pagamina vistiek
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 02 09, 10:12)
Musu randukas labai graziai uzgyjo... Nezinau kaip bus po antros. Bet daba kaip siuliukas
o del maitinimo, nors ir negulesi kol vaikas reo, tai pagamina vistiek

kada jums nusimato antra operacija?

aš kai gulėjau su vaiku, tai visoms vilnietėms buvo pasakyta važiuoti namo, kiek pamenu tarp jų buvo viena ir kaunietė, kuri važiavo namo, kol jos vaikas reanimacijoje gulėjo savaitę, o tą dieną, kai vaiką atkėlė į palatą, atvažiavo.
Atsakyti
Na blogai ei namo issius,man turbut ligonineje ramiau butu... unsure.gif Na o cia musu randukas,jau beveik nepastebimas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Aha, tikrai beveik nepastebimas thumbup.gif Įdomu, kaip mergaitė pati dėl to randelio jaučiasi ar kompleksuoja nors kiek? g.gif

O čia mano mažosios randelis praėjus 6 mėn. po operacijos, na ar matot ką nors? biggrin.gif

user posted image

tas kas nežino, kad buvo operuota net ir nemato ax.gif tiesa, naudojau daug, daug, Dermatix tepaliuką ir dar pleistriukus klijavau ax.gif išleidau krūvą pinigų, bet nei kiek nesigailiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 09 vasario 2010 - 10:52
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 09, 10:51)
Aha, tikrai beveik nepastebimas  thumbup.gif Įdomu, kaip mergaitė pati dėl to randelio jaučiasi ar kompleksuoja nors kiek?  g.gif

O čia mano mažosios randelis praėjus 6 mėn. po operacijos, na ar matot ką nors?  biggrin.gif

user posted image

tas kas nežino, kad buvo operuota net ir nemato  ax.gif  tiesa, naudojau daug, daug, Dermatix tepaliuką ir dar pleistriukus klijavau  ax.gif  išleidau krūvą pinigų, bet nei kiek nesigailiu  ax.gif

Ne,nekompleksuoja. Deja mes dar ant veiduko turim randa,buvo suo ikandes verysad.gif ,tai ten jau toks rimtesnis,anksciau labai kompleksavo,o dabar kazkaip normaliai,ta nuo veiduko salinsim kai paaugs,dabar dar negalima. Didziausi kompleksai buvo kai is vaiku kas nors klausdavo kas cia. verysad.gif O apie si net neprisimena. biggrin.gif Vakar sakau davai randuka nufotkinsiu,tai ji net nesuprato apie ka kalbu. ax.gif
O tavo mazosios labai grazus randelis,kai paaugs,turbut nieko nesimatys. Beje,o kiek jums buvo laiko kai operavo? As galvoju,kuo mazesnis vaikiukas,tuo greiciau randai uzgyja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 09, 11:29)
kiek jums buvo laiko kai operavo? As galvoju,kuo mazesnis vaikiukas,tuo greiciau randai uzgyja. rolleyes.gif

operavo 6 mėn. dabar vaikui 1metai ir 2 mėn.
Nežinau ar kuo mažesnis, tuo geriau g.gif
bet svarbiausia yra ne randas irnesakyk.gif svarbiausia, kad tik širdutėj viskas gerai būtu wub.gif
imkim pavyzdį iš Skaivos Jasevičiūtės wub.gif thumbup.gif jokio komplekso dėl rando mergina nejaučia thumbup.gif

_________
pvz. pas mane po Cezario randas, praėjus daugiau kaip metams yra storas ir raudonas biggrin.gif ir man visiškai dzin biggrin.gif nei aš kuom tepiau nei aš ką dariau....

Atsakyti
Sveikutes, ziuriu daug klausimu - ir kai kurie ne visai teisingi atsakymai smile.gif
Mes praejusia savaite gryzom is Santariskiu po sirdeles operacijos, PPD.

Pirmiausia del palatu, ju yra keturvieciu dvivieciu ir vienvieciu. Nezinau kaip skirsto kada kur ka guldyti, bet panasu kad i vienvietes dazniau perkelia po operaciju. Jos gana erdvios, patogios.. jei jus paguldys i keturviete ar dviviete - nezinau kaip zadat tilpti su vaikstukais, vibro kedutem ir maitinimo staliukais smile.gif mes pries operacija gulejom dvivietej, vos papildomos vaikuciu lovos tilpo.. smile.gif Tai gal geriau pirma ten apsigyvent, o veliau kas nors is artimuju atves ko truksta. Nuostabus dalykas kad irengta daug WC su dusais, vienvieciai savo atskirus net turi, kaip 3 zvaigzduciu viesbutis. Ikurta svari ir patogi virtuvele, ten saldytuvas, virgulys, mikrobangine, kaitlente, puodai, lekstes, blenderis, buteliuku sterilizatorius. As vaikui net koses ten viriau.

Maitina vaikuciu iki 3 metu mamytes. Maistas kartais puikus - kartais kaip klijukai... bet tikrai ne badas, saldytuvas yra, galima jogurtus, ir daug ka ten pasidet. PVZ desreles yra kur issivirti, ar mikrobangeje pasisildyti bet koki maista.

Personalas - nuostabus !!! Ka paklausi - ta gausi smile.gif)) Chirurgai viska nuosekliai paaiskina, anesteziologe - fantastiska, slaugytojo - super, ka paprasai - ta gauni.. jau nekalbant apie tiesiogini gydyma, pvz vaikui nepatogu buvo miegot ant vienos pagalves, krisdavo i sona - vakare atrado ir atitempe dar viena. Visi dirba ir stengiasi kad ligoniukams butu kuo geresnes salygos sveikti. Dauguma musu nuostabius kardiologus jau pazystat, skyriuje jie dar silteni smile.gif

Reanimacijoje leidzia buti po 10 min du kartus dienoje... musu mazylis ten nakvojo tik viena nakti, tai ir as ja praleidau ne ligonineje. Ryte paskambinom i reanimacija, patikslino kada planuoja kelti i skyriu, valanda pries mes jau buvom vietoj ir laukem.
Skyriaus lankymo taisykles labai protingos. Nuo 7 h ryto iki 21 h leidzia vaikuti slaugyti ir teciui. Tik nakti jis iseidavo.

Nebepamenu kokie dar klausimai buvo iskile... jei ka praleidau - rasykit smile.gif
Atsakyti
Ačiū tau labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, mums tikrai pravers ši info. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 09 vasario 2010 - 15:21
QUOTE(Babulka @ 2010 02 09, 14:58)
Sveikutes, ziuriu daug klausimu - ir kai kurie ne visai teisingi atsakymai smile.gif
Mes praejusia savaite gryzom is Santariskiu po sirdeles operacijos, PPD.

Pirmiausia del palatu, ju yra keturvieciu dvivieciu ir vienvieciu. Nezinau kaip skirsto kada kur ka guldyti, bet panasu kad i vienvietes dazniau perkelia po operaciju. Jos gana erdvios, patogios.. jei jus paguldys i keturviete ar dviviete - nezinau kaip zadat tilpti su vaikstukais, vibro kedutem ir maitinimo staliukais smile.gif mes pries operacija gulejom dvivietej, vos papildomos vaikuciu lovos tilpo.. smile.gif Tai gal geriau pirma ten apsigyvent, o veliau kas nors is artimuju atves ko truksta. Nuostabus dalykas kad irengta daug WC su dusais, vienvieciai savo atskirus net turi, kaip 3 zvaigzduciu viesbutis. Ikurta svari ir patogi virtuvele, ten saldytuvas, virgulys, mikrobangine, kaitlente, puodai, lekstes, blenderis, buteliuku sterilizatorius. As vaikui net koses ten viriau.

Maitina vaikuciu iki 3 metu mamytes. Maistas kartais puikus - kartais kaip klijukai... bet tikrai ne badas, saldytuvas yra, galima jogurtus, ir daug ka ten pasidet. PVZ desreles yra kur issivirti, ar mikrobangeje pasisildyti bet koki maista.

Personalas - nuostabus !!! Ka paklausi - ta gausi smile.gif)) Chirurgai viska nuosekliai paaiskina, anesteziologe  - fantastiska, slaugytojo - super, ka paprasai - ta gauni.. jau nekalbant apie tiesiogini gydyma, pvz vaikui nepatogu buvo miegot ant vienos pagalves, krisdavo i sona - vakare atrado ir atitempe dar viena. Visi dirba ir stengiasi kad ligoniukams butu kuo geresnes salygos sveikti. Dauguma musu nuostabius kardiologus jau pazystat, skyriuje jie dar silteni smile.gif

Reanimacijoje leidzia buti po 10 min du kartus dienoje...  musu mazylis ten nakvojo tik viena nakti, tai ir as ja praleidau ne ligonineje. Ryte paskambinom i reanimacija, patikslino kada planuoja kelti i skyriu, valanda pries mes jau buvom vietoj ir laukem.
Skyriaus lankymo taisykles labai protingos. Nuo 7 h ryto iki 21 h leidzia vaikuti slaugyti ir teciui. Tik nakti jis iseidavo.

Nebepamenu kokie dar klausimai buvo iskile... jei ka praleidau - rasykit smile.gif

Aciu uz toki issamu pasakojima. 4u.gif
Atsakyti