Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(Emerencija @ 2010 05 23, 23:40)

ar cia ramybes busenoj?kai gime musu berniukas gydytoja pasake,kad tokiem vaikuciam veliau gali atsirasti sirdies yda.gime apsisukus virkstelei aplink kakla ir veiduku i virsu.gydytoja sake,kad kolkas negirdi uzesiuku kokiu ar dar ko negero.tai NET NZN ar reiktu pasirodyti kardiologui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 05 24, 10:40)
ar cia ramybes busenoj?kai gime musu berniukas gydytoja pasake,kad tokiem vaikuciam veliau gali atsirasti sirdies yda.gime apsisukus virkstelei aplink kakla ir veiduku i virsu.gydytoja sake,kad kolkas negirdi uzesiuku kokiu ar dar ko negero.tai NET NZN ar reiktu pasirodyti kardiologui? g.gif

Nuoširdžiai sakau, gyvenkit ramiai ir neieškokit ligų ten kur jų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakarą,
Auginame dukrytę 5 metų, jau nuo mažens gydytoja išklausė, kad yra širdies užesiukas, bet dabar siūlo pasikonsultuoti pas kardiologus santariškėse. Kažkaip neramu labai, mūsų pediatrė sako, nieko baisaus nėra, bet pasirodyti reikia. Tą aš suprantu puikiai. Užsirašėme pas Žanetą Drižienę. Gal galite pasidalinti patirtimi apie šią gydytoją. Labai lauksiu atsakymų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2010 05 27, 17:30)
Laba vakarą,
Auginame dukrytę 5 metų, jau nuo mažens gydytoja išklausė, kad yra širdies užesiukas, bet dabar siūlo pasikonsultuoti pas kardiologus santariškėse. Kažkaip neramu labai, mūsų pediatrė sako, nieko baisaus nėra, bet pasirodyti reikia. Tą aš suprantu puikiai. Užsirašėme pas Žanetą Drižienę. Gal galite pasidalinti patirtimi apie šią gydytoją. Labai lauksiu  atsakymų. Ačiū.

Si gydytoja dirba tikriausiai ne Santariskese ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 05 23, 20:09)
mielos mamytes,gal zinot,koks turetu buti pulsas 1ir 4men.ramybes busenoj?man kazko neramu,nes vaiko sirdute taip smarkiai dauzosi.seimos gyd sako normalu.

QUOTE(Emerencija @ 2010 05 23, 22:40)

Taip, tokio amziaus vaikuciams ramybes busenoj ~120-130 normalu, kartais (pabegiojus, susinervinus) gali buti ir iki 150, bet ramiai pasedejus turi greitai susinormalizuoti.
Taciau, mano 1 m. ir 3 men. dukrytei buvo pirmasis uzfiksuotas paroksizmines tachikardijos priepuolis (sirdies ritmo sutrikimas) ir jos pulsas buvo ~270 verysad.gif . Tada tai tikrai sirdele smarkiai dauzesi net ramiai gulint, kad nei man, nei greitosios gydytojai nepavyko suskaiciuot pulso be aparaturos. Greitai atsidurem reanimacijoje, kur atstatinejo ritma. Po metu priepuoliai pradejo kartotis verysad.gif
Atsakyti
laba mamytes, as cia biski "ne i tema"....o ar vaziuojat su vaikuciais i sanatorijas?kurion vaziuojate ir kodel?aciu
Atsakyti
musu sirdinukamas manau kad tik druskininku saulute tinka
Atsakyti
dzese, kaip tu gyveni? kaip mažiukas? jam viskas su širdute gerai? Sveikutelis gimė?
Atsakyti
as tai gerai begyvenu,o kaip kitaip galima jaustis kai toki mazuti prie saves glaudi? 4u.gif 4u.gif mano mazutis,kurio vardas Emilis sveikutis,bent jau taip gydytojai dabar tvirtina,o ir as nieko blogo nematau.sesute labai myli maza broliuka,ji nesako kad tai brolis,tai jos lele biggrin.gif biggrin.gif nepavydi,nes ir jai uztenka demesio,nes Dzestute tai toks vaikas kuris moka visu demesi sutraukti.o ji paaugus,gudri,labai judri,visur jos pilna mandrumo pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 06 03, 10:22)
as tai gerai begyvenu,o kaip kitaip galima jaustis kai toki mazuti prie saves glaudi? 4u.gif  4u.gif mano mazutis,kurio vardas Emilis sveikutis,bent jau taip gydytojai dabar tvirtina,o ir as nieko blogo nematau.sesute labai myli maza broliuka,ji nesako kad tai brolis,tai jos lele biggrin.gif  biggrin.gif nepavydi,nes ir jai uztenka demesio,nes Dzestute tai toks vaikas kuris moka visu demesi sutraukti.o ji paaugus,gudri,labai judri,visur jos pilna mandrumo pilna smile.gif

Smagu labai wub.gif džiaugiuosi, kad sveikutis gimė thumbup.gif ir Džestutė šaunuolė, tikiuosi ir ateityje taip gražiai bendraus su Emiliuku (labai gražus vardas wub.gif ).

Ar pratęsė Džestutei neįgalumą? Ar jau nebetęsė?
Atsakyti
na pratese jai dar porai metu,bet jai labiau is raidos puses cia,kad vaikscioti pagal normas velavo,kad sedeti veliau ismoko,kad raiskiai nebando kalbeti,o del sirdeles mums viskas super,nebebutu tese neigalumo.
Papildyta:
kaip Godutei sekas?
Atsakyti
Mamos gal kuriai nors teko isgyventi tokia diagnoze: mitralinio voztuvo nesandarumas skilus priekinei voztuvo burei verysad.gif ? Net per google labai mazai info, o kiek teko skaityti tai ne viena nemini tokiu bedu. Mums ji atsirado kaip ydos pasekme, turejom normalu MV prolapsa kuris netrukde gyventi nes viskas pilnai funkcionavo ir stai netiketai suzinom tokia diagnoze, kuri be operacijos niekaip neiveikiama verysad.gif Gal kuri turejo tokia bedele nors visom nuosirdziai linkeciau niekada netureti nei tokiu nei kitokiu bedu ypac su sirdute verysad.gif
Atsakyti