Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(ZiGi @ 2010 02 06, 18:37)
norejau mamyciu paklaust: O va vaika isoperuoja kai, sako puse metu negalima nei skiepu, nei darzelio. O tam pusmeciui biliuteni turbut neduoda  unsure.gif  g.gif
gal kvailas klausimas,bet kur dar suzinosiu  rolleyes.gif  4u.gif

tu teisi 4u.gif po operacijos puse metu vaikucio negalima skiepyti,nes neveiksmingi jie buna,o biuletenio tiek ilgai neduoda,na jei nebent kai griztat is santariskiu po to eiti pas savo daktaryte ir tartis ,tai po tu poros savaiciu gal dar truputi pratestu g.gif g.gif na o del darzelio tai tikrai nezinau,bet manau kad ilgokai negalima,nes jokiu bacilu virusu labai reikia vengti,o ju darzeliuose jug buna
Atsakyti
o mano antivirusine vis virusa pagauna kai tik bandau ieiti i mazaja sirdele unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!!! 4u.gif
O mes tridiene karstine persirgom. doh.gif Buvo mano mazei temperatura pakilus iki 38.5 ,persigandau ne tas zodis,musu gydytoja jau siunte i ligonine,nes nei kosulio nei slogos maze neturejo. Bet po zvakutes temperatura nukrisdavo ir taip 3 dienas,o siandien ziuriu berimas prasidejo,tai nuramino mus daktare kad tikrai tai tridiene karstine buvo. ax.gif Turim sia savaite tyrimus priduot,tai turetu but geri jau.
Dzese,as norejau paklaust,ar maitina mamas Santariskese dabar,ar is namu reikia kad veztu kas nors. g.gif Ir ar galima veztis su savim tarkim vibro kedute, tai musu megstamiausias daiktas dabar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 07, 23:32)
as norejau paklaust,ar maitina mamas Santariskese dabar,ar is namu reikia kad veztu kas nors. g.gif  Ir ar galima veztis su savim tarkim vibro kedute, tai musu megstamiausias daiktas dabar. smile.gif

maitina biggrin.gif man asmeniškai maisto pakako thumbup.gif Pietus labai sočius duoda, aš prisivalgydavau ir dar likdavo biggrin.gif pusryčiams ir vakarienei košės, aš kadangi košes mėgstu tai man skanu buvo, kitos kiek mačiau net neimdavo tų košių ir valgydavo savo maistą. Pavakariams duodavo obuolį arba kelis sausainius.
Virbo kėdutę tikrai galima vežtis mirksiukas.gif mamytės ten su vežimai atvažiuoja, su maitinimo kėdutėm, vaikštukais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 08, 09:46)
maitina  biggrin.gif  man asmeniškai maisto pakako  thumbup.gif  Pietus labai sočius duoda, aš prisivalgydavau ir dar likdavo biggrin.gif  pusryčiams ir vakarienei košės, aš kadangi košes mėgstu tai man skanu buvo, kitos kiek mačiau net neimdavo tų košių ir valgydavo savo maistą. Pavakariams duodavo obuolį arba kelis sausainius.
Virbo kėdutę tikrai galima vežtis  mirksiukas.gif mamytės ten su vežimai atvažiuoja, su maitinimo kėdutėm, vaikštukais ir t.t.

Aciu,Emerencija. 4u.gif O su mazu vaiku gal atskira palata duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 08 vasario 2010 - 10:26
QUOTE(saltuke @ 2010 02 06, 17:37)
Kiek teko skaityti forumuose, po operacijos duoda tik gal porai savaičių nedarbingumą, tai mamos sukasi kaip išmanydamos doh.gif , deja tokie įstatymai.

O kokia jūsų vaikučio yda,  ar jums dar reiks kitos operacijos?

nu tai reikes burti mociutes smile.gif

Musu SPD, PPD, L transpozicija, PA stenoze

Reikes, seis metais ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 08, 10:24)
Aciu,Emerencija. 4u.gif  O su mazu vaiku gal atskira palata duoda?

tai kad ten pagrinde visi maži vaikai smile.gif ir naujagimių yra, nemanau, kad jums duos atskirą VIP palatą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 08, 11:20)
tai kad ten pagrinde visi maži vaikai  smile.gif ir naujagimių yra, nemanau, kad jums duos atskirą VIP palatą  schmoll.gif

Tai mums VIP ir nereikia. doh.gif Tiesiog girdejau kad tokiems maziems vaikuciams duoda atskira palata,tai ir norejau suzinot ar tai tiesa. Maniske gal ir ne naujagime,bet visai maziuke dar...
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 02 08, 11:08)
nu tai reikes burti mociutes smile.gif

Musu SPD, PPD, L transpozicija, PA stenoze

Reikes, seis metais ...  unsure.gif

O kaip sekėsi mažiukui atsigauti po pirmosios operacijos? Dar norėjau paklausti mamyčių, ar dažnai serga jūsų širdukai, gal kažkaip ypatingai juos saugote?
Atsakyti
Paremkime vaikų žaidimų kambarį

Vaiko Širdies Asociacija remia Santariškių 2-ame įgimtų širdies ydų chirurgijos skyriuje esantį vaikų žaidimų kambarį. Šiuo metu organizuojame labdaros akciją, kompiuteriui nupirkti ir padovanoti, tam, kad šiame skyriuje ne tik dienas, bet savaites ir mėnesius gulintys ligoniukai bei jų tėveliai galėtų bendrauti su savo artimaisiais, draugais. Visų geros valios žmonių prašome pagalbos padedant surinkti lėšas. Kas kiek galime tas tiek prisidekime prie nuskriaustų vaikučių žaidimų kambario. Visi prisidėję prie šios akcijos bus pasklebti VŠA internetinėje svetainėje. Įteikimų renginio metu gavome pažadą, kad šį kambarį artimiausiu metu atidarys ir leis vaikučiams jame bendrauti, žaisti, piešti ir skaityti knygeles, kurias padovanojo asociacijos nariai.

Vaiko Širdies Asociacija

Swedbank LT417300010113058250

Įmonės kodas: 302295577

Minijos 1, Kartena,

Kretingos raj. LT97340

(pravesdami savo skirtą pinigų sumą nepamirškite paminėti, kad ji skirta kompiuteriui)

www.vaikosirdis.lt
Atsakyti
na po pirmos gan gerai, greit pasveiko. Tik svoris neaugo 3 menesiu...

Mmm... Kai pagalvoju kad reikes gultis, tai nezinau kaip ten dabar kas. Seniau zinojau ka vezt nors ir prailgintuvus, ir tv i antena... Daba net nezinociau smile.gif)) Maistas ten gan normalus, valgyti galima
Bet vaikui vezdavau ir sureliu,ir jogurtu ir drauges prasiau kad bulviu atvestu virtu biggrin.gif
nes ten 2i savaites ju nebuvo smile.gif))

Mes buvom atsiveze ir vezima ir vaikstynes... Nes nezinia kiek laukti reikes operacijos. tai kad tam kad nenuprotet vezem savo patogumui viska
blush2.gif

Mes sergam rietai bet krutai, daba israse mum imunitetui vitaminu kompleksa, geriam auksine zuele ir dar pirksim vitamino C.Stengiames gydytis zolialem ir homeo vaistukais. Musu gydyoja nemegsta anti-ku.

Lankyti darzeli mum laaabai patinka, nepatinka tik kai mama iseina doh.gif sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 08, 12:20)
tai kad ten pagrinde visi maži vaikai  smile.gif ir naujagimių yra, nemanau, kad jums duos atskirą VIP palatą  schmoll.gif

pries remonta tikrai buvo atskiros palatos su tokiais mazyliais tik mamyte ir vaikutis,nes ir mums teko tokioje paguleti,vadindavosi boksiukai,na o dabar vat po remonto tai nezinau kaip ten yra,ar bera tie boksiukai g.gif
na maista duoda mamoms,as valgydavau,na geras maistas,bet del skonio nesigincijama,buvo tikrai tokiu kad net neimdavo to maisto,nes pasirodydavo per prastas,na nenorekite mamos apartamentu,ne i kurortus vykstat,bukime dekingos kad musu vaikucius ten sauniai gydo 4u.gif .tiesa,buvo tokiu,kad net pagalves perprastos pasirode,namiskiai is namu tyso.....
veziaus prailgintuva,arbatini,dabar nezinau ar bereikia g.gif
vezasi ir vibro kedutes,ir vaikstynes,mes palatoje net televizoriuka turejome mirksiukas.gif
Papildyta:
vat tiesa,pagalvojau,kas del vibro keduciu,tai zinok girdejau is sirdinuku mamu,na vyko tokia diskusija apie tas vibro kedutes,kad kuri tai laika po operacijos negalima vaikuciui ja naudotis,bet ar tai tikrai tiesa tai tikrai nezinau g.gif g.gif
manau kad jus nusivezkite,pries operacija jug galesite naudotis,o daugiau jau po paklausite gydytojo ar galima ja naudotis,na vaikutis nors pries operacija ja pasidziaugs jei labai ja megsta 4u.gif
Atsakyti