Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(Daivuzele @ 2010 04 17, 07:26)
Dar vienas sirdukas tapo angeliuku  angel_sadangel.gif mano sunus 1,5men...
Dgn buvo negailestinga: plauciu arterijos atrezija, A-V komunikacija, PPD, atviras arterinis latakas.
buvo kovojas ir labai stiprus, bet deja... jegos isseko.. cry.gif

console.gif Liūdim visi.....
Atsakyti
Dgn buvo negailestinga: plauciu arterijos atrezija, A-V komunikacija, PPD, atviras arterinis latakas.

Laikykis, daug jusu seimai teko isgyvent. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Visa sirdimi su tavimi. console.gif
Atsakyti
Daivuzele cray.gif , uzuojauta jums verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir stiprybes...
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 04 17, 10:03)
Daivuzele cray.gif , uzuojauta jums  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ir stiprybes...

angel_sadangel.gif console.gif Daivuzele stiprybes... verysad.gif verysad.gif verysad.gif jau rasiau paguodai tokiu atveju zodziu nera... bet mes su tavim verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Daivuzele uzuojauta visai jusu seimai.As taip pat turiu sirduke angeliuke.Tai baisi netektis ir labai jus visus suprantu verysad.gif
Papildyta:
Vaiko Širdies Asociacija birželio 12 d. – 13 d. kviečia susipažinti ir pabendrauti šeimas, auginančias vaikučius ir paauglius su širdies ydomis stovykloje „Vaiko širdies padėka“. Jūsų laukia estafetės ir žaidimai, kurių metu galėsite laimėti skrydžius AB ,,Kauno Grūdai“ oro balionu, lėktuvu virš Minijos ichtiologinio draustinio, pasivažinėjimus keturračiais, motociklais. Taip pat susipažinsime su broliu Antanu OFM, vaikiškas pasakaites ir eilėraščius skaitys Mikė Lilikė. Renginio metu bus kuriamas filmas ,,Vaiko širdis“. Daugiau informacijos www.vaikosirdis.lt.

Kviečiame visus norinčius dalyvauti „širdukų“ vasaros stovykloje!

Atsakyti
UŽJAUČIU Daivuzele verysad.gif Jokie paguodos žodžiai tavęs nepaduos verysad.gif
Stiprybės Jūsų šeimai.

Atsakyti

Daivuzele, UZUOJAUTA JUSU SEIMAI verysad.gif verysad.gif .Stiprybes jums console.gif
Atsakyti
Daivuzele uzuojauta angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
labai gili uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif aciu merginos..
Atsakyti

Užuojauta Jums
Atsakyti
Uzklydau i sia temele netycia, nepazistu jusu, taciau uzjauciu kuo nuosirdziausiai... Stiprybes jusu seimai, ypatingai jums, mamyte... Mazam, mielam angeliukui - lengvu dangaus debeseliu...
Atsakyti