Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(koneliux @ 2010 03 29, 13:48)
Sveikos mamos, kurios is klaipedos. Lankemes pas gydytoja Bartkeviciene, bet va siandien norejau vaika priregistruot karoso 13, bet man pasake, kad gydytoja nebedirba sad.gif, dirbs salvijos poliklinikoj, nuejau ten sako nieko dar nezinom, neregistruojam, o plius juk ten mokama. taip nesinori kitos gydytojos imti, bet vaika tai reikia tikrinti. gal kokia kita rekomenduotumet kardiologe, kiek konsultavaus tai roznova gera, net nezinau ka daryti, patarkit prasau?

Įdomu. Mums jau pas ją yra paskirta data gegužės mėn g.gif. Mes pas gyd. Šajevič lankydavomės, bet dabar ji augina dukrytę ir nežinau, kada grįš į darbą. Kol ji negrįš, manau, nekaitaliosiu gydytojų. Pakaks vizitų pas Lankutį. O dėl kitų, tai visos yra geros.
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 03 29, 08:01)
Vat su tais skiepais kiekvienas gydytojas turi savo nuomone, musu pediatre siule skiepyti nuo gripo, o kai paskambinau Lankuciui ir paklausiau, jis atsake, kad savo vaiko neskiepytu, nes jis nera skiepu salininkas, tai va ir neskiepijau.

Mums Lankutis patare, kol dar nelankom darzelio, neskiepyti nuo gripo, o geriau seimos nariams pasiskiepyti, kad neapkresti vaiko.Tai taip kiekvienais metais ir darom.O pediatre buvo uz skiepus, net i namus skambino, siule pasiskiepyti doh.gif

kazkaip123 o kaip visus tuos laukimo metus augo sunaus svoris, ugis?
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2010 03 29, 13:48)
dirbs salvijos poliklinikoj, nuejau ten sako nieko dar nezinom, neregistruojam, o plius juk ten mokama.

Su siuntimu nemokai mirksiukas.gif
Mes pas urnieziute lankomes nei gero nei blogo apie ja pasakyti negaliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura x @ 2010 03 30, 00:05)
Mums Lankutis patare, kol dar nelankom  darzelio, neskiepyti nuo gripo, o geriau seimos nariams pasiskiepyti, kad neapkresti vaiko.Tai taip kiekvienais metais ir darom.O pediatre buvo uz skiepus, net i namus skambino, siule pasiskiepyti doh.gif
kazkaip123  o kaip  visus tuos laukimo metus augo sunaus svoris, ugis?

Man susidare ispudis, kad Lankutis is esmes yra pries visokius papildus, kazkada uzklausiau apie vitaminus, tai sako, uztenka maisto, vaisiu, darzoviu, na nebent labai nevalgo. O mano vaikinas is tikro labai nevalgo, kaip ir vyresnioji, tai duodu marsiecius abiems
Atsakyti
Manau Lankutis teisus tiek del skiepu, tiek del maisto papildu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 03 30, 08:02)
Man susidare ispudis, kad Lankutis is esmes yra pries visokius papildus, kazkada uzklausiau apie vitaminus, tai sako, uztenka maisto, vaisiu, darzoviu, na nebent labai nevalgo. O mano vaikinas is tikro labai nevalgo, kaip ir vyresnioji, tai duodu marsiecius abiems

Anksciau Lankutis minejo, kad koki menesi galima pagerti kali su magniu, po ketvirti tabletes, o daugiau sake nieko nereikia, bet mes irgi geriam arba marsiecius arba zuvu taukus smile.gif
Atsakyti
Kas liečia skiepus aš neskiepiju, net ir "privalomais" ax.gif apie kažkokius papildomus net kalbos negali būti fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 30 kovo 2010 - 08:45
unsure.gif Sveikutės, mano vaikučiui dešinioji širdutės pusė perkrauta tūriu, pagreitėjusi kraujota tuščiojoje viršutinėje venoje, bet neranda priežasties. Gal kam taip ar panašiai yra? Labai neramu. Kelis metus mus stebėjo ir atrodė, kad tai gal nieko baisaus, bet dabar matau, kad taip nėra.Ekoskopu priežasties nemato.
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 30, 09:44)
Kas liečia skiepus aš neskiepiju, net ir "privalomais"  ax.gif apie kažkokius papildomus net kalbos negali būti fear.gif

As privalomais skiepiju, aisku tik po Lankucio konsltaciju, bet apie papildomus siuo metu net neina kalba.
Atsakyti
Labas,

jungiuos i jusu kompanija 4u.gif

mano dukrytei AAL nuo gimimo (sako apie 2mm), 1-2 laispsniosistolinis uzesys ir siandie pranese jog itaria dviburi aortos voztuva doh.gif verysad.gif

noriu paklausto AAL prie kiek mm operuoja? o apie dviburi voztuva is vis normalios info nerandu o gyd nekomentavo - atseit tai dar ne diagnoze unsure.gif

jauciuos kaip is medzio iskritus nei ka daryt nei ka galvot nebezinau angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2010 03 30, 11:30)
Labas,

jungiuos i jusu kompanija  4u.gif

mano dukrytei AAL nuo gimimo  (sako apie 2mm), 1-2 laispsniosistolinis uzesys ir siandie pranese jog itaria dviburi aortos voztuva doh.gif  verysad.gif

noriu paklausto AAL prie kiek mm operuoja? o apie dviburi voztuva is vis normalios info nerandu o gyd nekomentavo - atseit tai dar ne diagnoze unsure.gif 

jauciuos kaip is medzio iskritus nei ka daryt nei ka galvot nebezinau angel_sadangel.gif

Mes turim dviburi aortos voztuva ir stenoze, tai daugiau akcentuoja stenoze ir kreipia demesi i ja, nors kiek zinau, nebutu dviburio voztuvo (tai yra jei jis butu normaliai triburis), nebutu stenozes verysad.gif
O koks gydytojas jus priziuri?
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 03 30, 16:30)
Mes turim dviburi aortos voztuva ir stenoze, tai daugiau akcentuoja stenoze ir kreipia demesi i ja, nors kiek zinau, nebutu dviburio voztuvo (tai yra jei jis butu normaliai triburis), nebutu stenozes  verysad.gif
O koks gydytojas jus priziuri?

kai buvom 1men vaziavom pas SUdikiene i MDC nes nepavyko prisiskambint kad i klinikas priimtu. tai nieko nerado sake viskas ok.
mes is panevezio tai vietine kardiologe priziuri. dabar liepe o 6men pasirodyt. iki tol irgi sake kad kaip ir viskas ok. o va siandie ir islindo doh.gif stenozes neminejo unsure.gif ka daryt? gal bandyt pas Sudikiene vel vaziuot? gal kas turit jos mob. nes i skyriu prisikambint be sansu doh.gif

o jusu vaikui pasireiskia kokie nors simptomai del sirdutes?kaip aptiko?
Atsakyti