Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

Laba diena

QUOTE(Asta... @ 2010 03 22, 16:56)
o didelis tai koks? nes pas mus irgi aukstas. ar jie nemato, kas pakito, kad hemoglobinas isaugo? ar tiesiog pagal yda neturetu toks buti? domiuosi nes aktualu man tas aukstas hemoglobinas.

pas mus hemoglobinas 190. Echoskopu nieko keisto nemate, ryt darys kompiuterine tomografija, gal per ja ka pamatys.. Pagal musu yda neturi buti toks didelis hemoglobinas, sako gali but kur kraujagysle susiaurejus, sunkiai kraujas praeina, ar dar kas.. taigi laukiam tyrimu.

QUOTE(kaulis @ 2010 03 23, 18:20)
Gal zinote ,ar jau pradejo Sudikiene dirbti?Mums savaites pabaigoje konsultacija paskirta tai dabar nerimauju  ax.gif

Sudikiene dirba nuo antradienio 4u.gif todel mus ne pirmadieni o vakar cia pagulde..

QUOTE(regyte @ 2010 03 23, 22:06)
Mums irgi liepe pasidaryti kraujo, slapimo tyrimus, krutines lastos nuotrauka. Vaziuosim kita savaite konsultacijai, bet dabar pradejau galvoti, kai Jus parasete, kokiu tyrimu rezultatu uztenka pries operuojant, o gal mus ir paguldys is karto operacijai, jei liepe tuos tyrimu rezultatus atsivezti g.gif.  Kai pasake, kad reiks operuoti, labai pasimeciau, nieko konkretaus nebeissiklausinejau tada gydytojos. Nors gal ir gerai butu, greiciau operuotu, maziau nerimo

mums irgi liepe pasidaryt krauja, slapima ir rentgena ir gultis, pakolkas daugiau cia tyr. nedare isskyrus kad uzrase kardiagrama. Gal jus pasiskambinkite dar gyd. nes jei sake kad reiks operuot ir tuos tyrimus liepe atsivezt, man atrodo gali iskarto guldyt g.gif na nebent jus vilnieciai tai tuomet nera problemu..
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Skaitineju ir pradejau nervintis,mums ir pirmadieni,paskirta konsultacija ir echoskopija sirdutes, pas Sudeikiene, Lankutis atostogauja...
O be ju dar kas nors konsultuoja?
Gal sekmad. i skyriu pasiskambint g.gif
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 03 24, 17:39)
Skaitineju ir pradejau nervintis,mums ir pirmadieni,paskirta konsultacija ir echoskopija sirdutes, pas Sudeikiene, Lankutis atostogauja...
O be ju dar kas nors konsultuoja?
Gal sekmad. i skyriu pasiskambint g.gif

o kas jums neramu? sakau gi kad gyd.Sudikiene jau dirba, mes dabar skyriui gulim tai tiksliai zinau, jei uzsirase tai ir ivyks konsultacija..
Atsakyti
dar man vienas klausimas iskilo smile.gif , ar pries operacija reikia supirkti operacijai reikalingas priemones?
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 24, 19:41)
o kas jums neramu? sakau gi kad gyd.Sudikiene jau dirba, mes dabar skyriui gulim tai tiksliai zinau, jei uzsirase tai ir ivyks konsultacija..

Aciu uz informacija 4u.gif , vaziuosim drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 24, 21:03)
dar man vienas klausimas iskilo  smile.gif , ar pries operacija reikia supirkti operacijai reikalingas priemones?

Pries operacija reikia turet tiktai nauja kempine (vaika maudyt pries operacija), manikiurines zirklutes ir termometra savo. Daugiau nieko pirkt nereikia. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 24 kovo 2010 - 21:25
dar man vienas klausimas iskilo  smile.gif , ar pries operacija reikia supirkti operacijai reikalingas priemones?

nieko pirkti ir ruostis nereikia schmoll.gif vienintelio ko jie dabar praso tureti savo termometra 4u.gif anksciau duodavo dabar gal neturi mastau.gif

QUOTE(irutukas @ 2010 03 24, 21:13)
Aciu uz informacija 4u.gif , vaziuosim drasiai smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 24, 21:25)
Pries operacija reikia turet tiktai nauja kempine (vaika maudyt pries operacija), manikiurines zirklutes ir termometra savo. Daugiau nieko pirkt nereikia. schmoll.gif

apie kempine pamirsau doh.gif o jei visai maziuka operuoja reanimacijoj praso vilnoniu kojinyciu ir pirstinyciu.
Atsakyti
Sveikos, o kiek laiko Lankutis atostogaus, mums reikia skambintis del konsultacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura x @ 2010 03 25, 00:46)
Sveikos, o kiek laiko Lankutis atostogaus, mums reikia skambintis del konsultacijos g.gif

Sveika,

Jis minejo,kad gris po velyku.
Atsakyti
Skaitau apie tas operacijas ir baisu darosi, musu laukia tas pats, tik kol kas augina ir stebi ir dar nieko nesako.
gal yra mamyciu, kuriu vaikams aortos stenoze, tiesiog idomu kaip gyvenat po operacijos, kaip augat?
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2010 03 19, 21:05)
na mums taip buvo tartasi, kad kai tik bus laisva vieta guldys ir kitą dieną operuos.
Tik pradžioj aš antibijotikus gėriau, nukėlėm.
Dabar dėl trombocitų neramu buvo. Nes rizika nukraujuot, per mažas krešumas.
Sakė iš tiesų nukraujavo daugiau, nei įprasta tokioms operacijoms, bet donorinio kraujo neprireikė.
Vakare 18 val. buvau aplankyt, tai jau atjungtas kvėpavimo aparatas, tik dar narkozė truputį veikia, tai beveik visąlaik snaudžia.
Pagėrė pora gurkšnelių, supykino. Ramina, kad po operacijos tai normalu.
Turiu tikėt, kad viskas gerai.
Dabat pakilo temperatūra, bet ir kadangi kūnelis buvo atšaldytas tai sakė visad taip, pirma temp. pakyla tik tada normalizuojasi.
Pargrįžau namo nakvot. Gydytojai patys sakė, kad geriau namuose pabūt, visvien į reanimaciją tik pagal griežtą laiką, o sako namie pailsėsiu geriau.
Kaži kiek geriau, mintys tai ten liko...

Jurda, pas mus ir gradientas buvo apie 70. Sakė nemažai.

Kažkas klausė dėl šilumos palatose.
Na šilta tikrai. Bet nėra iki tiek, kad išsirengt iki trumpų rankovių. Megztuko plono kartais reik.
Tik gana sausas oras. Mes keturvietėj palatoj, tai dabar 3 po operacijų bus vaikiukai, sudėtinga vėdintis bus. Jau kai vaikščios tada kažkaip atsidarysim langus trumpam.

musu gradientas sokineja, kartais buna 70, kartais 90, paskutini karta buvo 65, pats mazausias nuo gimimo, geriam vaistus jau metus, Lankutis liepia auginti ir kazkodel neskuba operuoti, bet pasitikiu juo , tikiu, kad jis zino, ka daro.
Atsakyti

Dar be to ką pasakė Totosha1980, dar praverstų turėti vilnones kojinytes vaikui, reanimacijos jei neturit savo, uždės valdiškas, bet savo juk visada maloniau wub.gif blush2.gif
Mano vaiką operavo vasarą, bet vilnonių kojinių prireikė smile.gif Vėliau, kai palatoje gulėsit prireiks, bet čia jau reikės turėti savo 4u.gif
Atsakyti