Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(saltuke @ 2010 02 05, 02:11)
Mano dukryte gime 12 12, graži data ax.gif

o jusu mazyliai tai gimdymo namuose aptikosirdeles bedas,ar jau kai namo buvote grizusios?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 05, 01:25)
o jusu mazyliai tai gimdymo namuose aptikosirdeles bedas,ar jau kai namo buvote grizusios?

Mums per pirmo menesiuko apsilankima gydytoja uzesiukus isgirdo. O as jau prasiau siuntimo i Santariskes.
Papildyta:
QUOTE(saltuke @ 2010 02 05, 01:11)
Mano dukryte gime 12 12, graži data ax.gif

Tikrai grazi. thumbup.gif Va ka tik Sudikiene skambino,mums i ligonine gultis 02.17. Saltuke,o jus pas koki gydytoja lankotes?
Atsakyti
Pries metus vasario 17diena mus su dukryte pagulde i santariskes,operavo vasario20diena! O jums stiprybes daug,mazyliui sveikatytes. Tikrai viskas bus gerai,turi buti gerai!
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 05, 12:25)
Pries metus vasario 17diena mus su dukryte pagulde i santariskes,operavo vasario20diena! O jums stiprybes daug,mazyliui sveikatytes. Tikrai viskas bus gerai,turi buti gerai!

Aciu!!! 4u.gif Gal galetum papasakot smulkiai,kaip greitai atsigavo tavo mazyte,kaip po operacijos jautesi? Beje,kiek jums buvo laiko,kai operavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 05 vasario 2010 - 13:36
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 05, 14:35)
Aciu!!! 4u.gif  Gal galetum papasakot smulkiai,kaip greitai atsigavo tavo mazyte,kaip po operacijos jautesi? Beje,kiek jums buvo laiko,kai operavo?

na mano mazylei ne3menesiuku nebuvo kai ja operavo.viskas praejo geriau ir lengviau nei tikejausi,penktadieni isoperavo,o pirmadieni is reanimacijos jau i palata pas mane perkele.ji fantastiskai gerai sveiko,visi tyrimai labai geri buvo po operacijos ir po 10 dieneliu mes vykome namo bigsmile.gif na po operacijos reanimacijoje neleis kartu visa laika buti,buna tik lankymo valandos nustatytos tai12val ir 18val.pirma para ji visa pramiegojo,na veliau jau prabudus,vat tokia apsnudus buvo.kai parnese i palata,pamenu ziuriu i ja ir verkiu,nes labai noriu paimti i rankas,bet labai bijau kad neuzgauciau,o pupa ziuri i mane akelas ispletus ir nesupranta kodel mama jos nepaima i rankas,nes ji labai rankinuke.atejo sesele,paaiskinau jai,ji man dukryte i rankas ibruko,joms tai kasdieninis toks darbas,o mums mamoms....saunus ten kolektyvas,super daktariukai,geras personalas,jei ko nezinosi,nesuprasi klausk drasiai,pamokys,paaiskins,pasakys.svarbiausia tai tau tvirtybes ir mazyliui sveikatytes,tikrai viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 05, 14:02)
na mano mazylei ne3menesiuku nebuvo kai ja operavo.viskas praejo geriau ir lengviau nei tikejausi,penktadieni isoperavo,o pirmadieni is reanimacijos jau i palata pas mane perkele.ji fantastiskai gerai sveiko,visi tyrimai labai geri buvo po operacijos ir po 10 dieneliu mes vykome namo bigsmile.gif na po operacijos reanimacijoje neleis kartu visa laika buti,buna tik lankymo valandos nustatytos tai12val ir 18val.pirma para ji visa pramiegojo,na veliau jau prabudus,vat tokia apsnudus buvo.kai parnese i palata,pamenu ziuriu i ja ir verkiu,nes labai noriu paimti i rankas,bet labai bijau kad neuzgauciau,o pupa ziuri i mane akelas ispletus ir nesupranta kodel mama jos nepaima i rankas,nes ji labai rankinuke.atejo sesele,paaiskinau jai,ji man dukryte i rankas ibruko,joms tai kasdieninis toks darbas,o mums mamoms....saunus ten kolektyvas,super daktariukai,geras personalas,jei ko nezinosi,nesuprasi klausk drasiai,pamokys,paaiskins,pasakys.svarbiausia tai tau tvirtybes ir mazyliui sveikatytes,tikrai viskas bus gerai thumbup.gif

Na tikrai drasiau po jusu istorijos,labai optimistiskai nuteiket. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir as atsimenu,kad Paulina bijojau po operacijos ant ranku paimt,nes buvo per sona operuota ir reikejo mokytis paimt ne po rankytem. Paule jau viska suprasdavo ir buvo visko,ir daktaru labai ilgai bijojo ir lelems operacijas dare zaisdama. unsure.gif O dabar sveika grazi panele,rando beveik neliko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 05, 16:47)
Paule jau viska suprasdavo ir buvo visko,ir daktaru labai ilgai bijojo

nepatikesit,ir nezinau ar tai sutapimas ar ne,bet mano pupa bijo baltu chalatu,kai einame pas savo gydytoja tai ji visada nusivelka chalata,ir tada ramiai apziuri,nes mazoji sauniai bendrauja,o jei tik su chalatu tai ji klykia muistosi ir nenori buti apziurima,nieko nesiledzia.na bet kai grizom po operacijos,jos daugiau gydytojai neskriaude,nieko skausmingo ar negero nedare,nesuprantu,nejau tai liko jos mazoj atminty dar santariskes g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei nustatė gimdymo namuose, todėl teko užsibūti ligoninėje, labai baisu buvo, nes nesupratau kokio sudėtingumo ta yda, nežinojau kaip bus toliau, o gydytojai vis kartojo, kad reikia vaiką stebėti. Kai grįžome į namus kažkaip pasidarė ramiau, pradėjau domėtis, ieškoti informacijos, nes turbūt labiausia kankino nežinia.

O mes lankomės pas gydytoją Lankutį thumbup.gif

Sėkmės mažylei 4u.gif , mes su jumis smile.gif
Atsakyti
ir vel neileidzia manes i mazaja sirdele g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 05, 22:21)
ir vel neileidzia manes i mazaja sirdele g.gif  g.gif  g.gif

Kažkokie virusai ten įsisuko doh.gif Sutvarkys, ir vėl bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo sirdele neatsidaro smile.gif

norejau mamyciu paklaust: O va vaika isoperuoja kai, sako puse metu negalima nei skiepu, nei darzelio. O tam pusmeciui biliuteni turbut neduoda unsure.gif g.gif
gal kvailas klausimas,bet kur dar suzinosiu rolleyes.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2010 02 05, 17:35)
nepatikesit,ir nezinau ar tai sutapimas ar ne,bet mano pupa bijo baltu chalatu,kai einame pas savo gydytoja tai ji visada nusivelka chalata,ir tada ramiai apziuri,nes mazoji sauniai bendrauja,o jei tik su chalatu tai ji klykia muistosi ir nenori buti apziurima,nieko nesiledzia.na bet kai grizom po operacijos,jos daugiau gydytojai neskriaude,nieko skausmingo ar negero nedare,nesuprantu,nejau tai liko jos mazoj atminty dar santariskes g.gif

Musu ta pati istorija...
Bet santuose buvom 3 men. operuoti. Grizom uz menesio, i pracedurini iejom kaip pradejo verkt.

Daba du metai greit, poliklenika lankom retai. Bet kabinete kur is pirsto krauja iema tai nemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegztam ziauriai. tik ieinam ir i asaras

Matyt pamena vaikai, ka besakyk smile.gif

Man paciai taip buvo , isgasdino syki labai. tai 13 metu su sulauzyta koja su isterika vaziavom pas gydytojus blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 02 06, 17:32)
Jo sirdele neatsidaro smile.gif

norejau mamyciu paklaust: O va vaika isoperuoja kai, sako puse metu negalima nei skiepu, nei darzelio. O tam pusmeciui biliuteni turbut neduoda  unsure.gif  g.gif
gal kvailas klausimas,bet kur dar suzinosiu  rolleyes.gif  4u.gif

Kiek teko skaityti forumuose, po operacijos duoda tik gal porai savaičių nedarbingumą, tai mamos sukasi kaip išmanydamos doh.gif , deja tokie įstatymai.

O kokia jūsų vaikučio yda, ar jums dar reiks kitos operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 06 vasario 2010 - 17:42