QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 05, 14:35)
Aciu!!!
Gal galetum papasakot smulkiai,kaip greitai atsigavo tavo mazyte,kaip po operacijos jautesi? Beje,kiek jums buvo laiko,kai operavo?
na mano mazylei ne3menesiuku nebuvo kai ja operavo.viskas praejo geriau ir lengviau nei tikejausi,penktadieni isoperavo,o pirmadieni is reanimacijos jau i palata pas mane perkele.ji fantastiskai gerai sveiko,visi tyrimai labai geri buvo po operacijos ir po 10 dieneliu mes vykome namo
na po operacijos reanimacijoje neleis kartu visa laika buti,buna tik lankymo valandos nustatytos tai12val ir 18val.pirma para ji visa pramiegojo,na veliau jau prabudus,vat tokia apsnudus buvo.kai parnese i palata,pamenu ziuriu i ja ir verkiu,nes labai noriu paimti i rankas,bet labai bijau kad neuzgauciau,o pupa ziuri i mane akelas ispletus ir nesupranta kodel mama jos nepaima i rankas,nes ji labai rankinuke.atejo sesele,paaiskinau jai,ji man dukryte i rankas ibruko,joms tai kasdieninis toks darbas,o mums mamoms....saunus ten kolektyvas,super daktariukai,geras personalas,jei ko nezinosi,nesuprasi klausk drasiai,pamokys,paaiskins,pasakys.svarbiausia tai tau tvirtybes ir mazyliui sveikatytes,tikrai viskas bus gerai