Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

O tau patarčiau nusiraminti 4u.gif , svarbiausia yra tikėjimas ir viltis, kad viskas bus gerai, juk kai kurios nėštukės perserga dar ne tokiomis ligomis ir susilaukia sveikų vaikučių. Ir aš pykau kodėl niekas nematė mums ydos, kai lankiausi pas genetikus, bet šiandien pati pagalvoju, o ką tai būtų pakeitę, nieko... tik būčiau gal daugiau patyrusi streso, kuris gal dar daugiau būtų pakenkęs mano mergytei. O šiandien mes jau sveikos ir ramios, to paties linkiu ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

labai dziaugiuosi uz jus, kad jau viskas liko praeity thumbup.gif . mano pirmas vaikelis atejo i si pasauli po ilgo nevaisingumo gydymo, stimuliacijos pagalba ir kai suzinojau, kad turi yda, tikra ta zodzio prasme vos neistiko infarktas, is kart apie blogiausia prisigalvojau, bet va auga linksmas, jam jau 2 m. 3 men. net nepasakytum, kad kz blogai, na gal kiek kudas, nevalgus, bet tikrai daugiau nuo bendraamziu nieko neatsilieka. musu skylute apie 3 mm. siuo metu, gydytoja siudikiene liepe pasirodyti tik po 2 metu. na zinoma pas savo kardiologe lankysimes kas 6 men. bet va pirmas nestumas buvo toks lengvas, net itarus nebuciau, kad gali kz buti vaikiukui. o dabar pastojau pati savaime, be jokiu gydymu, laimes plnos kelnes ir saugojaus, kad nesusirgciau ir vistiek ta prakeikta pusleline islindo paciu nepalankiasiu metu, ir taip visokie stresai, is darbo atleido, na zodziu viskas kas blogiausia atsitiko per si nestuma verysad.gif . lankausi pas genetike krasovskaja, ji man dave 10 proc., kad antras vaikas bus su yda, buvau pas jau jau 2 kartus, va dabar vaziusoiu po velyku, bus jau beveik 29 sav., dabar ziurejo, sake viskas gerai, nieko nemato, bet ji man pati sake, jog imatyti tokia yda kaip Falot tetrada praktiskai neimanoma.susitariau ir su gydytoja vankeviciene del apziuros, labai tikiu, jog viskas bus gerai, viskas Dievulio rankose smile.gif . Linkiu visiems jusu vaikuciams dideles sveikatos.
Atsakyti
O as kaip bobele negaliu patylet smile.gif
Del atsidekojimu tai asmeniskai as nepatogiai jauciuosi, kai kiti dave o as NE. Kvaila? Gal but... BEt tokia esu.
Atsedekojau gelem, saldainiais, i t.t.. Pinigo duot neturiu is ko unsure.gif
Tetis mano juokauja, kaip tie vargsai gydytojai ir sesutes deabeto neuzsidirbo da
"Prie manes" mamos duodavo ir imdavo...
Mes taip patys pripratinom del baimes matyt... IR kaip sake senelis Leninas : gydytojam nereikia dideles algos, uzteknka tiek ir dar kiek pacientai padekos.

AS ESU LABAI DEKINGA GYDYTOJAMS, SESELEMS IR CHIRURGAMS. Bet kaip atsidekot jiems dar? Mintis apie atviruka ar paveiksliuka verysad.gif

Nezinau... Niekas nereikalauja zinoma

Kai skyriui padare remonta, numezem 5 paveiksliukus iremintus, su sirdeles tematika.
Nezianu net ar jie yra pakabinti... vezem atsidekoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2010 03 19, 20:05)
Kažkas klausė dėl šilumos palatose.
Na šilta tikrai. Bet nėra iki tiek, kad išsirengt iki trumpų rankovių. Megztuko plono kartais reik.
Tik gana sausas oras. Mes keturvietėj palatoj, tai dabar 3 po operacijų bus vaikiukai, sudėtinga vėdintis bus. Jau kai vaikščios tada kažkaip atsidarysim langus trumpam.

aciu kad parasei, nes jau prisidejau rubu trumpom rankovem doh.gif ryt ir mes gulames verysad.gif

sveikateles visiems vaikuciams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 21, 09:33)
aciu kad parasei, nes jau prisidejau rubu trumpom rankovem doh.gif ryt ir mes gulames verysad.gif

sveikateles visiems vaikuciams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jus operacijai ar tyrimams gulates?
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 03 20, 20:51)
O as kaip bobele negaliu patylet smile.gif
Del atsidekojimu tai asmeniskai as nepatogiai jauciuosi, kai kiti dave o as NE. Kvaila? Gal but... BEt tokia esu.
Atsedekojau gelem, saldainiais, i t.t.. Pinigo duot neturiu is ko  unsure.gif
Tetis mano juokauja, kaip tie vargsai gydytojai ir sesutes deabeto neuzsidirbo da
  "Prie manes" mamos duodavo ir imdavo...
Mes taip patys pripratinom del baimes matyt... IR kaip sake senelis Leninas : gydytojam nereikia dideles algos, uzteknka tiek ir dar kiek pacientai padekos.

AS ESU LABAI DEKINGA GYDYTOJAMS, SESELEMS IR CHIRURGAMS. Bet kaip atsidekot jiems dar? Mintis apie atviruka ar paveiksliuka  verysad.gif

Nezinau... Niekas nereikalauja zinoma

Kai skyriui padare remonta, numezem 5 paveiksliukus iremintus, su sirdeles tematika.
Nezianu net ar jie yra pakabinti... vezem atsidekoti  ax.gif

Tokie ir kitokie paveiksliukai - thumbup.gif
Dar gali ir patys vaikuciai nupiesti, jei didesni. "Aciu mano daktarui" - gydytojo pavarde, vardas. Norvegijoje tokie dalykai yra labai populiarus, visi koridoriai, gydytoju kabinetai nukabineti. Tevu padekos su vaiku nuotraukomis, pries operacijos ir po, "va kokie mes dabar uzaugom tokio ir tokio gydytojo deka", "esam laimingi, kad dirba tokie profesionalus gydytojai - isvardintos pavardes". Net vaikuciu laidotuviu nuotraukos... "Nuostabus gydytojai padare viska, ka galejo, bet... taip buvo lemta". Nuotraukos su tekstais yra graziai iremintos, pripiestos ir vaiku, ir tevu, visokiais zaisliukais nukabinetos.
Dar gera padeka yra didele puokste geliu. Ir nebutinai paciu brangiausiu.
O visokie buteliai, kavos pakeliai, sakociai... Man tai primena sovietmeti, kai kava, saldainiai Asorti, geras konjakas buvo deficitas, todel visa tai buvo nesama daktarams ir visur kitur. Dabar viso to - pilnos parduotuves, bet iprotis vis nedingsta.
Pagaliau galima ta "padeka" oficialiai iteikti - nueiti gal pas skyriaus vedeja, pasakyti, kad noreciau tokia forma padekoti nuostabiam gydytojui, gal reikia ko jusu skyriui, tai noreciau tais pinigeliais prisideti ir pan.
Ai tiesa, sakem diskusija tesim po 80 metu mirksiukas.gif Nu dovanokit, dabar jau tikrai tyliu tuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 21, 18:03)
Jus operacijai ar tyrimams gulates?

guldys zondavimui. Hemoglobinas labai didelis. Echoskopu nemato priezasties, bandys ziuret zondavimu, jei ka ras gali but, kad ir operuos. Pakolkas nezinia.. siandien nepagulde, Sudikiene serga o skyriui laisvu vietu nera doh.gif , zadejo ryt kad bus jau vietu ir gydytoja turetu buti..
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 22, 16:15)
guldys zondavimui. Hemoglobinas labai didelis. Echoskopu nemato priezasties, bandys ziuret zondavimu, jei ka ras gali but, kad ir operuos. Pakolkas nezinia.. siandien nepagulde, Sudikiene serga o skyriui laisvu vietu nera doh.gif , zadejo ryt kad bus jau vietu ir gydytoja turetu buti..

o didelis tai koks? nes pas mus irgi aukstas. ar jie nemato, kas pakito, kad hemoglobinas isaugo? ar tiesiog pagal yda neturetu toks buti? domiuosi nes aktualu man tas aukstas hemoglobinas.
Atsakyti
mes turim kovo pabaigoje vaziuoti pas Sudikiene, parasykit, kas suzinosit, ar ji jau pasveikus, ar jau dirba.

Mus irgi operuos, tai dar turiu keleta klausimu, gal kas atsakysit, kas jau gulejot ten. Ar operuoja Lebetkevicius ir Tarutis, ar yra daugiau chirurgu? Sudikiene ten skyriuje turi kokias palatas, ta prasme-ar dirba kaip palatos gydytoja? Tyrimus reikia pasidaryti pagal gyvenamaja vieta, ar daro pries operacija Santariskese? Kokia priklauso po operacijos rebilitacija, gal kokia sanatorija yra?
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 23, 07:12)
mes turim kovo pabaigoje vaziuoti pas Sudikiene, parasykit, kas suzinosit, ar ji jau pasveikus, ar jau dirba.

Mus irgi operuos, tai dar turiu keleta klausimu, gal kas atsakysit, kas jau gulejot ten.  Ar operuoja Lebetkevicius ir Tarutis, ar yra daugiau chirurgu? Sudikiene ten skyriuje turi kokias palatas, ta prasme-ar dirba kaip palatos gydytoja? Tyrimus  reikia pasidaryti pagal gyvenamaja vieta, ar daro pries operacija Santariskese? Kokia priklauso po operacijos rebilitacija, gal kokia sanatorija yra?

pabandysiu atsakyt, tai ką žinau, jei ką tai merginos papildys 4u.gif

Operuoja tik Lebetkevičius ir Tarutis, yra dar ir trečias jaunas, aukštas vyras, bet jis tik mokosi operuoti.
Mes, kai važiavome į ligoninę, mums liepė tyrimus pasidaryti pas savo gydytojus, bet mačiau, kad jei kiti atvažiuoja nepasidarę, tai tyrimus atlieka ten.
Sanatorija širdukams yra tik Druskininkuose "Saulutė", vienintelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 23, 07:12)

Mus irgi operuos, tai dar turiu keleta klausimu, gal kas atsakysit, kas jau gulejot ten.  Ar operuoja Lebetkevicius ir Tarutis, ar yra daugiau chirurgu? Sudikiene ten skyriuje turi kokias palatas, ta prasme-ar dirba kaip palatos gydytoja? Tyrimus  reikia pasidaryti pagal gyvenamaja vieta, ar daro pries operacija Santariskese? Kokia priklauso po operacijos rebilitacija, gal kokia sanatorija yra?

Sveika!!! 4u.gif Del chirurgu tau atsake, tai as del Sudikienes ir tyrimu papildysiu. Sudikiene priziurejo mus visa laika, mes pas ja i apziuras vaiksciojom ir ligonineje i palata ji kiekviena diena uzbegdavo. Dar skyriuje yra 2 gydytojos rezidentes, labai malonios ir fainos. bigsmile.gif Tai jos taip pat pas jus kiekviena diena ateis ir vaikiuka apziures. Mums buvo paskirta rezidente Inga, labai gera, mano mazei ji labai patikdavo. smile.gif Tyrimus mums pasake padaryt pries atvaziuojant savo poliklinikoj, reikia padaryti bendra kraujo ir slapymo tyrima ir krutynes lastos nuotrauka. Dar kitus kraujo tyrimus darys ligonineje: kraujo grupes nustatymas ir kazkokiu fermentu, kad zinot koks kraujukas jums tiktu. Del rebilitacijos tai mums jau gydytoja pasake kad gaut ja sunku, labai daug norinciu.
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 22, 16:15)

Gal zinote ,ar jau pradejo Sudikiene dirbti?Mums savaites pabaigoje konsultacija paskirta tai dabar nerimauju ax.gif
Atsakyti
Emerencija, Totosha1980 aciu Jums labai uz atsakymus 4u.gif .
Mums irgi liepe pasidaryti kraujo, slapimo tyrimus, krutines lastos nuotrauka. Vaziuosim kita savaite konsultacijai, bet dabar pradejau galvoti, kai Jus parasete, kokiu tyrimu rezultatu uztenka pries operuojant, o gal mus ir paguldys is karto operacijai, jei liepe tuos tyrimu rezultatus atsivezti g.gif. Kai pasake, kad reiks operuoti, labai pasimeciau, nieko konkretaus nebeissiklausinejau tada gydytojos. Nors gal ir gerai butu, greiciau operuotu, maziau nerimo
Atsakyti