Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(irutukas @ 2010 03 17, 23:16)
Labas vakaras,

Ar nereiktu uzvest naujos temos "kysiai - padekos" ir tie ka tai labai domina, ten galetu diskutuot, nukrypom nuo temos...
Juk skyrelis  Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams ax.gif

tokia tema jau yra ČIA, nereikia kurti naujos biggrin.gif kraustomės biggrin.gif
Nu viskas, viskas, aš jau baigiau 4u.gif

Grįžtam prie temos drinks_cheers.gif

~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaip tavo mažiukas? Kaip namučiuose tvarkotės? Valgo tavo pienelį, ar mišinuką duodi?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 18, 10:07)
tokia tema jau yra ČIA, nereikia kurti naujos  biggrin.gif kraustomės  biggrin.gif
Nu viskas, viskas, aš jau baigiau  4u.gif

Grįžtam prie temos  drinks_cheers.gif
~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaip tavo mažiukas? Kaip namučiuose tvarkotės? Valgo tavo pienelį, ar mišinuką duodi?

Labas visoms,

Maziukas gerai jauciasi,man vat pirmas dvi naktis nesimiegojo,net savo lovoj doh.gif Valgom misinuka,mano pienuko jam neuztenka, tik saldainis jam karta i diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2010 03 17, 10:55)
sveika, tiesiog parasai nauja zinute, kurioje ir pateiki savo klausima smile.gif

bet man neleidžia ŽINUTĖS parašyt. O gal jūsų paklausiu. Įtaria vaikui aortos stenozę. Gradientas-21. O kokios normos turi būt?
Papildyta:
Jau leidžia, atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 03 18, 11:49)
Gradientas-21. O kokios normos turi būt?

Kiek žinau norma yra 7.
21 dar nėra daug 4u.gif Mano vaikui prieš operaciją buvo virš 70
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 18, 16:07)
Kiek žinau norma yra 7.
21 dar nėra daug  4u.gif  Mano vaikui prieš operaciją buvo virš 70

Ne, nu merginos jus cia pavaret (apie pinigus).....sad.gif dziaugiuosi, kad ne musu forume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta...: 18 kovo 2010 - 16:49
Sveikos mamytes,

gal kuri neseniai gulejo sirduku skyriui, gal galetu papasakoti kaip ten po remonto palatose ar labai karsta? mes pora kartu guleje dar kai buvo tos vadinamos vienutes, kur guldo su mazais leliukais, iki metuku kazkur. Atsimenu nusivezem rubu, bet buvo palatose toks beprotiskas karstis kad teko vaziuot pirkt drabuziu trumpom rankovem doh.gif ir tai vos kuo kvepuot buvo doh.gif Snekejo kad po remontu sutvarkyt turetu ta sildyma ir panaikint ziema-vasara veikiancius gyvatukus. Nors dabar jau mums beveik 2 metukai tai tikriausiai gulsimes i keliavietes palatas.. nezinau kokiu rubu pasiimti doh.gif , ar ten irgi taip karsta?
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 18, 17:00)
Sveikos mamytes,

gal kuri neseniai gulejo sirduku skyriui, gal galetu papasakoti kaip ten po remonto palatose ar labai karsta? mes pora kartu guleje dar kai buvo tos vadinamos vienutes, kur guldo su mazais leliukais, iki metuku kazkur. Atsimenu nusivezem rubu, bet buvo palatose toks beprotiskas karstis kad teko vaziuot pirkt drabuziu trumpom rankovem doh.gif ir tai vos kuo kvepuot buvo doh.gif  Snekejo kad po remontu sutvarkyt turetu ta sildyma ir panaikint ziema-vasara veikiancius gyvatukus. Nors dabar jau mums beveik 2 metukai tai tikriausiai gulsimes i keliavietes palatas.. nezinau kokiu rubu pasiimti doh.gif , ar ten irgi taip karsta?

Sveika!!! 4u.gif
Na mes gulejom pries 2 savaites, tai pas mane vienutei buvo labai silta, bet ne karsta. Kaip kituose palatuose nezinau, bet nemanau kad taip baisiai kad nera kuom kvepuot, nes niekas nesiskunde. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2010 03 18, 16:48)
Ne, nu merginos jus cia pavaret (apie pinigus).....sad.gif dziaugiuosi, kad ne musu forume.

mes čia apie gradientą ne apie pinigus ... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 18, 19:02)
Sveika!!! 4u.gif
Na mes gulejom pries 2 savaites, tai pas mane vienutei buvo labai silta, bet ne karsta. Kaip kituose palatuose nezinau, bet nemanau kad taip baisiai kad nera kuom kvepuot, nes niekas nesiskunde. ax.gif

vnz. salta tikrai nebus. Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 18, 20:13)
mes čia apie gradientą ne apie pinigus ... dry.gif

O as apie jusu ankstesnes zinutes ir idetus linkiukus. reikia turet supratima kur ir ka det ir nedet.
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2010 03 19, 08:56)
O as apie jusu ankstesnes zinutes ir idetus linkiukus. reikia turet supratima kur ir ka det ir nedet.

Tu pacitavai tą postą, kuriame aš apie gradientą kalbėjau 4u.gif
jei nepatinka, tai paprašyk moderatorės ištrins tuos ankstesnius postus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2010 03 18, 17:48)

QUOTE(Emerencija @ 2010 03 19, 10:08)
Tu pacitavai tą postą, kuriame aš apie gradientą kalbėjau  4u.gif
jei nepatinka, tai paprašyk moderatorės ištrins tuos ankstesnius postus  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif As manau kad tema aktuali, jei tiek pasisakymu yra, o jei nepatinka tai tam yra JUSU forumas.
Atsakyti