Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

saltuke thumbup.gif vajej kaip džiaugiuosi už jus

Totosha1980 thumbup.gif ir jūsų žinios džiugina

Su nerimu laukiu pirmadienio, kai pasakys kada atvažiuot verysad.gif
Atsakyti
Musu irgi laukia panasi operacija. Mane domina, ar Jus atsidekojot gydytojams, jei taip, tai labai idomu butu suzinoti, kokiu budu ir kaip. Kaip supratau, palatu yra ir vienvieciu, o kaip i jas butu galima pakliuti. Kas jau praejot si ligonines etapa, jei nesunku, prasau atsakykit
Atsakyti
na vienviete palata aisku,suprantu kad gerai. bet mamos,mes jug ne patogumu vaziuojame ieskoti,ne i kurortus g.gif g.gif dziaukimes kad is vis yra kur daro tokius stebuklus,kad dar skyriuje laiku vieta atsiranda,o jau ar palata vieviete ar ne tai koks gi skirtumas g.gif g.gif svarbiausia tai vaikucio sveikata,na o sau patogumu nebereikalaukim kazin kokiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 14, 14:02)
na vienviete palata aisku,suprantu kad gerai. bet mamos,mes jug ne patogumu vaziuojame ieskoti,ne i kurortus g.gif  g.gif dziaukimes kad is vis yra kur daro tokius stebuklus,kad dar skyriuje laiku vieta atsiranda,o jau ar palata vieviete ar ne tai koks gi skirtumas g.gif  g.gif svarbiausia tai vaikucio sveikata,na o sau patogumu nebereikalaukim kazin kokiu g.gif  g.gif

Na as manau,kad mamyte tikrai ne del saves o del savo vaikucio sveikateles ir noretu vienvietes palatos doh.gif Pati gulejau keturvietej kai mazas vaikas mano buvo po operacijos o musu palatoj gulde vaikus kurie dar tik lauke operacijos,ir buvo kad ir sloguot ir ciaudet vaikai pradejo pries operacija tai isleido namo.O mes ka tik isoperuoti buvom ir mums visai nepatiko kad kartu guldo ,nes kiekviena nenorime bacilu,o norime kad kuo geriau ir greiciau viskas praeitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 14, 12:33)
Mane domina, ar Jus  atsidekojot gydytojams, jei taip, tai labai idomu butu suzinoti, kokiu budu ir kaip.

Niekas forume tokių dalykų nerašo smile.gif atsižvelgiant į tai, kad ir patys gydytojai čia lankosi smile.gif neetiška smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kaulis @ 2010 03 14, 15:01)
Na as manau,kad mamyte tikrai ne del saves o del savo vaikucio sveikateles ir noretu vienvietes palatos  doh.gif  Pati gulejau keturvietej kai mazas vaikas mano buvo po operacijos o musu palatoj gulde vaikus kurie dar tik lauke operacijos,ir buvo kad ir sloguot ir ciaudet vaikai pradejo pries operacija tai isleido namo.O mes ka tik isoperuoti buvom ir mums visai nepatiko kad kartu guldo ,nes kiekviena nenorime bacilu,o norime kad kuo geriau ir greiciau viskas praeitu  mirksiukas.gif

is kitos puses pritariu ir tau doh.gif doh.gif vienvieteje saugiau kad po operacijos bacilu nepasigautu.na bet jei nera daug tu vienvieciu tai nieko nepadarysi,visu i ta vienviete nesuguldys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 14, 14:14)
Niekas forume tokių dalykų nerašo  smile.gif atsižvelgiant į tai, kad ir patys gydytojai čia lankosi  smile.gif neetiška  smile.gif

gal kas galit man apie tai i az parasyti. Aciu 4u.gif

Nors nemanau, kad tai butu neetiska cia temoje apie tai rasyti, jei butu neetiska, gydytojai "atsidekojimu" nepriimtu, jie kaip ir kiekvienas kitos specialybes darbuotojas dirba savo darba, tik kitiems uz darba niekas neatsidekoja.

Papildyta:
QUOTE(kaulis @ 2010 03 14, 14:01)
Na as manau,kad mamyte tikrai ne del saves o del savo vaikucio sveikateles ir noretu vienvietes palatos  doh.gif  Pati gulejau keturvietej kai mazas vaikas mano buvo po operacijos o musu palatoj gulde vaikus kurie dar tik lauke operacijos,ir buvo kad ir sloguot ir ciaudet vaikai pradejo pries operacija tai isleido namo.O mes ka tik isoperuoti buvom ir mums visai nepatiko kad kartu guldo ,nes kiekviena nenorime bacilu,o norime kad kuo geriau ir greiciau viskas praeitu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip, juk del to ir norisi, kad neprikibtu daugiau ligu vaikui, o ne del savo patogumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regyte: 14 kovo 2010 - 19:54
QUOTE(regyte @ 2010 03 14, 20:51)

Nors nemanau, kad tai butu neetiska cia temoje apie tai rasyti, jei butu neetiska, gydytojai "atsidekojimu" nepriimtu, jie kaip ir kiekvienas kitos specialybes darbuotojas dirba savo darba, tik kitiems uz darba niekas neatsidekoja.
Papildyta:

o cia priekaistas? teisingai suprantu? g.gif g.gif g.gif o kas tau liepe duoti? gydytojai prase? nenori neduok doh.gif pirma paklausk ar jie ima mirksiukas.gif nebeizeidinek tu gydytoju unsure.gif nes ten super gydytojai kaip niekur kitur thumbup.gif
Atsakyti
Keiskime temąmirksiukas.gif, t.y. geriau pakalbėkime, kaip greita vaikučiai atsigauna po širdutės operacijų, gal kokios ypatingos priežiūros jiems reikia, pasidalinkime patirtimi gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 14 kovo 2010 - 23:14
QUOTE(dzese @ 2010 03 14, 20:47)
o cia priekaistas? teisingai suprantu? g.gif  g.gif  g.gif o kas tau liepe duoti? gydytojai prase? nenori neduok doh.gif pirma paklausk ar jie ima mirksiukas.gif nebeizeidinek tu gydytoju unsure.gif nes ten super gydytojai kaip niekur kitur thumbup.gif

dzese, Jūs labai pikta, labai siaurai mąstote ir parašymus savaip suprantate. Patarčiau, jei pyktis užeina, geriau to posto neskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 03 15, 08:58)
dzese, Jūs labai pikta, labai siaurai mąstote ir parašymus savaip suprantate. Patarčiau, jei pyktis užeina, geriau to posto neskaityti mirksiukas.gif

nepyk,bet kvailokas tavo postas,o ir ne vietoje....... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tokius gydytojus reikia gerbti,o ne smeisti...atsidekojimas....na bet jo jusu niekas neprase,o jau pradedat vaitot kokie jie neetiski,nes jiems reika duoti doh.gif .o gal jie net neims is taves,pirma issiaiskink,ir tikrai ne taip visai viesai....o paprasyt reikejo kad kuri i az tau apie tai paaiskintu....
saltuke,kaip tavo mazuliukui sekas? kaip sveikatyte?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 15, 09:08)
nepyk,bet kvailokas tavo postas,o ir ne vietoje....... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tokius gydytojus reikia gerbti,o ne smeisti...atsidekojimas....na bet jo jusu niekas neprase,o jau pradedat vaitot kokie jie neetiski,nes jiems reika duoti doh.gif .o gal jie net neims is taves,pirma issiaiskink,ir tikrai ne taip visai viesai....o paprasyt reikejo kad kuri i az tau apie tai paaiskintu....

nepyk, bet nusišneki biggrin.gif
kalba juk eina ne apie kyšių davimą, o apie ATSIDĖKOJIMĄ!!! Prie ko čia smeišti gydytojus? doh.gif
jei tu viena gydytojams nieko atsidėkodama nedavei, tai nereiškia, kad ir kiti nieko neduoda biggrin.gif
ir nereikia sakyti, kad neima doh.gif Parodyk man nors vieną gydytoją, kuris neima??? biggrin.gif pasikartosiu dar kartą, aš nekalbu apie kyšio davimą, aš kalbu apie PADĖKAS.

Jei tu kalbi apie kyšio davimą PRIEŠ operaciją, tai žinoma, kad jie neima smile.gif
Atsakyti