saltuke vajej kaip džiaugiuosi už jus
Totosha1980 ir jūsų žinios džiugina
Su nerimu laukiu pirmadienio, kai pasakys kada atvažiuot
Musu irgi laukia panasi operacija. Mane domina, ar Jus atsidekojot gydytojams, jei taip, tai labai idomu butu suzinoti, kokiu budu ir kaip. Kaip supratau, palatu yra ir vienvieciu, o kaip i jas butu galima pakliuti. Kas jau praejot si ligonines etapa, jei nesunku, prasau atsakykit
na vienviete palata aisku,suprantu kad gerai. bet mamos,mes jug ne patogumu vaziuojame ieskoti,ne i kurortus dziaukimes kad is vis yra kur daro tokius stebuklus,kad dar skyriuje laiku vieta atsiranda,o jau ar palata vieviete ar ne tai koks gi skirtumas svarbiausia tai vaikucio sveikata,na o sau patogumu nebereikalaukim kazin kokiu
QUOTE(dzese @ 2010 03 14, 14:02)
na vienviete palata aisku,suprantu kad gerai. bet mamos,mes jug ne patogumu vaziuojame ieskoti,ne i kurortus dziaukimes kad is vis yra kur daro tokius stebuklus,kad dar skyriuje laiku vieta atsiranda,o jau ar palata vieviete ar ne tai koks gi skirtumas svarbiausia tai vaikucio sveikata,na o sau patogumu nebereikalaukim kazin kokiu
Na as manau,kad mamyte tikrai ne del saves o del savo vaikucio sveikateles ir noretu vienvietes palatos Pati gulejau keturvietej kai mazas vaikas mano buvo po operacijos o musu palatoj gulde vaikus kurie dar tik lauke operacijos,ir buvo kad ir sloguot ir ciaudet vaikai pradejo pries operacija tai isleido namo.O mes ka tik isoperuoti buvom ir mums visai nepatiko kad kartu guldo ,nes kiekviena nenorime bacilu,o norime kad kuo geriau ir greiciau viskas praeitu
QUOTE(kaulis @ 2010 03 14, 15:01)
Na as manau,kad mamyte tikrai ne del saves o del savo vaikucio sveikateles ir noretu vienvietes palatos Pati gulejau keturvietej kai mazas vaikas mano buvo po operacijos o musu palatoj gulde vaikus kurie dar tik lauke operacijos,ir buvo kad ir sloguot ir ciaudet vaikai pradejo pries operacija tai isleido namo.O mes ka tik isoperuoti buvom ir mums visai nepatiko kad kartu guldo ,nes kiekviena nenorime bacilu,o norime kad kuo geriau ir greiciau viskas praeitu
is kitos puses pritariu ir tau vienvieteje saugiau kad po operacijos bacilu nepasigautu.na bet jei nera daug tu vienvieciu tai nieko nepadarysi,visu i ta vienviete nesuguldys
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 14, 14:14)
Niekas forume tokių dalykų nerašo atsižvelgiant į tai, kad ir patys gydytojai čia lankosi neetiška
gal kas galit man apie tai i az parasyti. Aciu
Nors nemanau, kad tai butu neetiska cia temoje apie tai rasyti, jei butu neetiska, gydytojai "atsidekojimu" nepriimtu, jie kaip ir kiekvienas kitos specialybes darbuotojas dirba savo darba, tik kitiems uz darba niekas neatsidekoja.
Papildyta:
QUOTE(kaulis @ 2010 03 14, 14:01)
taip, juk del to ir norisi, kad neprikibtu daugiau ligu vaikui, o ne del savo patogumo
QUOTE(regyte @ 2010 03 14, 20:51)
Nors nemanau, kad tai butu neetiska cia temoje apie tai rasyti, jei butu neetiska, gydytojai "atsidekojimu" nepriimtu, jie kaip ir kiekvienas kitos specialybes darbuotojas dirba savo darba, tik kitiems uz darba niekas neatsidekoja.
Papildyta:
o cia priekaistas? teisingai suprantu? o kas tau liepe duoti? gydytojai prase? nenori neduok pirma paklausk ar jie ima nebeizeidinek tu gydytoju nes ten super gydytojai kaip niekur kitur
Keiskime temą, t.y. geriau pakalbėkime, kaip greita vaikučiai atsigauna po širdutės operacijų, gal kokios ypatingos priežiūros jiems reikia, pasidalinkime patirtimi
QUOTE(dzese @ 2010 03 14, 20:47)
o cia priekaistas? teisingai suprantu? o kas tau liepe duoti? gydytojai prase? nenori neduok pirma paklausk ar jie ima nebeizeidinek tu gydytoju nes ten super gydytojai kaip niekur kitur
dzese, Jūs labai pikta, labai siaurai mąstote ir parašymus savaip suprantate. Patarčiau, jei pyktis užeina, geriau to posto neskaityti
QUOTE(regyte @ 2010 03 15, 08:58)
dzese, Jūs labai pikta, labai siaurai mąstote ir parašymus savaip suprantate. Patarčiau, jei pyktis užeina, geriau to posto neskaityti
nepyk,bet kvailokas tavo postas,o ir ne vietoje.......
tokius gydytojus reikia gerbti,o ne smeisti...atsidekojimas....na bet jo jusu niekas neprase,o jau pradedat vaitot kokie jie neetiski,nes jiems reika duoti .o gal jie net neims is taves,pirma issiaiskink,ir tikrai ne taip visai viesai....o paprasyt reikejo kad kuri i az tau apie tai paaiskintu....
saltuke,kaip tavo mazuliukui sekas? kaip sveikatyte?
QUOTE(dzese @ 2010 03 15, 09:08)
nepyk,bet kvailokas tavo postas,o ir ne vietoje.......
tokius gydytojus reikia gerbti,o ne smeisti...atsidekojimas....na bet jo jusu niekas neprase,o jau pradedat vaitot kokie jie neetiski,nes jiems reika duoti .o gal jie net neims is taves,pirma issiaiskink,ir tikrai ne taip visai viesai....o paprasyt reikejo kad kuri i az tau apie tai paaiskintu....
nepyk, bet nusišneki
kalba juk eina ne apie kyšių davimą, o apie ATSIDĖKOJIMĄ!!! Prie ko čia smeišti gydytojus?
jei tu viena gydytojams nieko atsidėkodama nedavei, tai nereiškia, kad ir kiti nieko neduoda
ir nereikia sakyti, kad neima Parodyk man nors vieną gydytoją, kuris neima??? pasikartosiu dar kartą, aš nekalbu apie kyšio davimą, aš kalbu apie PADĖKAS.
Jei tu kalbi apie kyšio davimą PRIEŠ operaciją, tai žinoma, kad jie neima