Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(dzese @ 2010 02 04, 12:02)
krikstydamos mamos ne viena apie mirti negalvoja schmoll.gif na tik nuosirdziai tiki kad reikia tai padaryti.negalvojau ir as apie mirti tikrai,sventai tikejau kad viskas bus gerai,ir neesu didele davatkele,bet kazkur vidumi labai norejau ja pakrikstyti pries operacija tai taip ir padariau.greit jau metai po operacijos dukryte sveiksta,tarsi nieko ne nebutu jai nutike,linksmute,zvalute,dziaugiasi ir mano sirdis bigsmile.gif

Labai smagu dėl jūsų dukrelės smile.gif , tai suteikia vilčių ir kitoms mamoms, tikėti, kad viskas bus gerai, juk geri pavyzdžiai užkrečia mirksiukas.gif o kokia jusų mergaitės yda. Aš čia naujokė ax.gif
Atsakyti
mano pupai buvo tris bedutes,o nuo ju dar dvi prisidejo,tai ppd,spd,aal,pah,sn, pries operacija kraujo hemoglobinas buvo labai blogas,per menesi 1,5kg svorio numete,todel nelaukdami gydytojai mano pupa operavo,jai ne3menesiu nebuvo.bet dabar tai viskas labai gerai,apetitas geras,labai megsta sriubytes,ir jei ka broliai kramsnoja tai butinai ir jai turi duoti paragauti biggrin.gif svoris auga gerai,gudri,labai judri,tik labai jau islepus biggrin.gif tikrai ir jusu maziukams viskas bus gerai,jug ten super gydytojai dirba,jie viska padarys kad jusu vaikuciams viskas butu gerai
Papildyta:
saltuke,o tavo dukryte su kokia sirdies yda? kaip ji dabar auga?
Atsakyti
Mano mazutei SPD 5 mm, (tik ką gimusiai buvo 7mm) ir švelni PA stenozė. Kol kas valgome gerai ir svoris auga, bet manau jinai jaučiasi gerai todėl, kad vaistukus vartojame. Mus irgi planuoja operuoti 3 mėn. Papasakok kaip jums sekėsi ta operacija, kaip atsigavo mergaitė, juk tokia mazute buvo.

Ir ar pradingo tos atsiradusios bėdutės, nes mums dabar raso II l. SN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 04 vasario 2010 - 14:48
QUOTE(saltuke @ 2010 02 04, 14:47)
Mano mazutei SPD 5 mm, (tik ką gimusiai buvo 7mm) ir švelni PA stenozė. Kol kas valgome gerai ir svoris auga, bet manau jinai jaučiasi gerai todėl, kad vaistukus vartojame. Mus irgi planuoja operuoti 3 mėn. Papasakok kaip jums sekėsi ta operacija, kaip atsigavo mergaitė, juk tokia mazute buvo.

Ir ar pradingo tos atsiradusios bėdutės, nes mums dabar raso II l. SN

Labukas!!! 4u.gif
Mums taip pat SPD 7 mm. Tai gyd. Sudikiene nusprende nelaukt kol uzaugsim ir operuot. Valgom mes gerai,bet svorio priaugom nedaug,pirma menesiuka 500 gr.,o antra 600 gr. Jauciames gerai,bet jokiu vaistuku nevartojame. schmoll.gif
Cia ziuriu diskusijos del kriksto uzvire. ax.gif Tai as tikrai krikstijau maze,negalvodama apie mirti,aplamai,net negalima taip galvot. schmoll.gif Mes tikim kad viskas bus gerai,o pakrikstyt pasiule kunigas,kai suzinojo kad Darja serga. Tiesa turiu vyresnele dukra,kuri taip pat gime su sirdies yda,kai buvo 1.5 metuku mums operavo PPD,tai kad pries akys turiu pavyzdi,kad viskas bus gerai. smile.gif Kaip klausinejau gydytoju,pasake kad viskas turetu praeiti sklandziai,juk ir naujagimius operuoja.Man taip pat buvo neramu kad ji tokia mazyte,bet pasitikiu daktarais,jie tikrai daro stebuklus. 4u.gif
Beje,Saltuke,tu is kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 04 vasario 2010 - 19:00
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 04, 20:57)
Labukas!!! 4u.gif
Mums taip pat SPD 7 mm. Tai gyd. Sudikiene nusprende nelaukt kol uzaugsim ir operuot. Valgom mes gerai,bet svorio priaugom nedaug,pirma menesiuka 500 gr.,o antra 600 gr. Jauciames gerai,bet jokiu vaistuku nevartojame. schmoll.gif 
Cia ziuriu diskusijos del kriksto uzvire. ax.gif  Tai as tikrai krikstijau maze,negalvodama apie mirti,aplamai,net negalima taip galvot. schmoll.gif  Mes tikim kad viskas bus gerai,o pakrikstyt pasiule kunigas,kai suzinojo kad Darja serga. Tiesa turiu vyresnele dukra,kuri taip pat gime su sirdies yda,kai buvo 1.5 metuku mums operavo PPD,tai kad pries akys turiu pavyzdi,kad viskas bus gerai. smile.gif Kaip klausinejau gydytoju,pasake kad viskas turetu praeiti sklandziai,juk ir naujagimius operuoja.Man taip pat buvo neramu kad ji tokia mazyte,bet pasitikiu daktarais,jie tikrai daro stebuklus. 4u.gif
Beje,Saltuke,tu is kur?

Dabar suprantu kodėl tu tokia rami (na bent jau manau ramensnė už mane), nes visa tai jau išgyvenai, ir žinai kas kaip vyksta, mums tai patyrusioms pirmą kartą viskas atrodo daug baisiau. Bet vieno gydytojo pasakyti žodžiai, "Išoperuosime ir bus sveika", suteikia ir man daug optimizmo, ir aš tikrai tikiu, kad viskas bus gerai, tik tiesiog dar nepraeina ta vidinė sumaištis, kodėl taip atsitiko... unsure.gif Žinau, kad po metų ir aš jau būsiu stipri ir galėsiu guosti, bei drąsinti kitas mamytes. O mes iš Vilniaus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 04, 18:57)
Labukas!!! 4u.gif
Cia ziuriu diskusijos del kriksto uzvire. ax.gif  Tai as tikrai krikstijau maze,negalvodama apie mirti,aplamai,net negalima taip galvot. schmoll.gif  Mes tikim kad viskas bus gerai,o pakrikstyt pasiule kunigas,kai suzinojo kad Darja serga. Tiesa turiu vyresnele dukra,kuri taip pat gime su sirdies yda,kai buvo 1.5 metuku mums operavo PPD,tai kad pries akys turiu pavyzdi,kad viskas bus gerai. smile.gif Kaip klausinejau gydytoju,pasake kad viskas turetu praeiti sklandziai,juk ir naujagimius operuoja.Man taip pat buvo neramu kad ji tokia mazyte,bet pasitikiu daktarais,jie tikrai daro stebuklus. 4u.gif
Beje,Saltuke,tu is kur?

Teisingai kad pakrikstinot,dabar bus pas jusu mazyle angelikas sargas wub.gif . Stipribes ir sveikateles jums ir jusu mergaitej 4u.gif . Tikiu kad viskas bus geraj thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(saltuke @ 2010 02 04, 20:34)
Dabar suprantu kodėl tu tokia rami (na bent jau manau ramensnė už mane), nes visa tai jau išgyvenai, ir žinai kas kaip vyksta, mums tai patyrusioms pirmą kartą viskas atrodo daug baisiau. Bet vieno gydytojo pasakyti žodžiai, "Išoperuosime ir bus sveika", suteikia ir man daug optimizmo, ir aš tikrai tikiu, kad viskas bus gerai, tik tiesiog dar nepraeina ta vidinė sumaištis, kodėl taip atsitiko...  unsure.gif Žinau, kad po metų  ir aš jau būsiu stipri ir galėsiu guosti, bei drąsinti kitas mamytes. O mes iš Vilniaus ax.gif .

Na ir mes is Vilniaus,kaip suprantu pas tave dukriukas taip pat druodi gimus? drinks_cheers.gif

QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 04, 20:46)
Teisingai kad pakrikstinot,dabar bus pas jusu mazyle angelikas sargas wub.gif . Stipribes ir sveikateles jums ir jusu mergaitej 4u.gif . Tikiu kad viskas bus geraj thumbup.gif .

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 04 vasario 2010 - 21:40
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 04, 23:40)
Na ir mes is Vilniaus,kaip suprantu pas tave dukriukas taip pat druodi gimus? drinks_cheers.gif 
drinks_cheers.gif  4u.gif

Taip mano dukrytė gimė gruodį thumbup.gif , o kiek tavo viresnėliai metukų?
Atsakyti
saltuke, kelintą gruodžio tavo mergytė gimusi ? bigsmile.gif
Atsakyti
o mano panelyte taip pat gruodi gimusi blush2.gif
o kelti sau klausimus kodel tai mano vaikuciui atsitiko,uz ka tai man,tai visai beviltiska,atsakymo vistiek nerasi,niekas jo nepasakys.as kai tik suzinojau,lygiai taip pat galvodavau,ir taip ikiriai tie klausimai lindo iki skausmo,kodel,uz ka,bet atsakymo taip ir neradau,pavargau ,bet atsakymo nera.tai ne nuo musu priklauso,tiesiog kazkas uz mus tai parenka ar skiria.nes sunkios nastos skiriamos tik stipriems zmonems,nes silpni ju nepanes.taip kad mamos,mes tikrai daug ka isgyvename del savo mazyliu,neimonomus paverciame imanomais,padarome tai kas nepadaroma.jug mamos meile viska gali.tad ir mes tikrai viska isgyvensime,kad tik musu vaikuciams butu geriau,kad jie mazuciai pasveiktu,o jie tai jaucia ir tikrai pasveiks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saltuke @ 2010 02 04, 23:20)
Taip mano dukrytė gimė gruodį thumbup.gif , o kiek tavo viresnėliai metukų?

Paulinai 10 metu sausio 13 buvo. ax.gif O Darja gruodzio 1 gime. O tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 05 vasario 2010 - 00:41
Mano dukryte gime 12 12, graži data ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 05 vasario 2010 - 01:13