Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(Daivuzele @ 2010 03 07, 21:30)
Aciu visoms uz palaikyma!!!
Rytoj vesiu jau savo pienuka, tikiuosi, kad neatmes kaip viso kito... o siandien labai mazai, bet jau suvirskino misinuko, nes visas sias dienas net gliukozes nevirskino skrandukas  verysad.gif
Rytoj mano dziaugsmui jau savaite... o as net ant ranku jo nelaikiau  cry.gif
Na bet tikiuosi, kad teks ne tik ant ranku palaikyti...

butinai teks dziaugtis,auginti,nesioti,tikrai viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o tavo mazyliui kas per diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2010 03 07, 20:30)
Rytoj vesiu jau savo pienuka, tikiuosi, kad neatmes kaip viso kito... o siandien labai mazai, bet jau suvirskino misinuko, nes visas sias dienas net gliukozes nevirskino skrandukas  verysad.gif

Sveika, suprantu kaip tau sunku verysad.gif , siaubingai sunku, galiu palinketi sulaukti laimingu dienu, kad sis kosmaras uzsimirstu kaip ir mums. As savo sunu pirma karta i rankas paemiau po 3 savaiciu po gimdymo unsure.gif .
Stiprybes jums, kovokit, nepasiduokit!
Pas mus vokietijoj mamos pienas labai svarbus kudikiui ypac serganciam, israso jau is ligonines recepta ir gali vaistinej tinkama pientrauki pasiimti. Ligoninej specialus kambarys su keliais pientraukiais, patogia kede, viskas sterilizuota, net kelios mamos ten nusitraukineja piena vienu metu. Piena atiduoti tavo vaiko priziurinciai seselei, jei per daug uzsaldo, aisku ant buteluko uzrasai data ir vaiko varda, pavarde. sirgom ir gelta, ir piena toliau dave, stebi kakiuka, palei tai sprendzia ar virskina. Jei neklystu pas mus gliukoze ar kazka kita tiesiai i per vena leidzia, o prie pieno pripratina palaipsniui. As 4 menesius nusitraukinejau, is tu 6 savaites pilnai maitinau tiesiogei. Kaip jau minejo piena nusitraukineji tiek daznai kiek reikia. As naktimis keldavaus nusitraukti, nes neuztekdavo. o kai neuztekdavo duodavo ir misinuka 4 kartus mano piena 2 kartus BEBA per para.
Aisku iki op. ir po kol sustiprejo tik per zonduka.
Noriu tuom pasakyti tik ,kad mamos pienas tikrai nekenkia serganciam vaikui, bet cia priklauso nuo situacijos ir taisykliu , poziurio, kuom gali padeti savo vaikui smile.gif
O beje, kokia diagnoze?

Atsakyti
Sveikos!!! 4u.gif Na mes namuose stiprejam ir sveikstam. smile.gif Viskas atrodo lig ir neblogai, bet pupa mano irzlesne pasidare. Visa diena nori ant ranku but, tik as nueinu, iskart i asaras. doh.gif Tai ir nesiuoju ja nesyneje visa diena. biggrin.gif Treciadieni pas Sudikiene vaziuojam, tikiuosi viskas gerai mums. Labai sunerimau kai perskaiciau israse fraze "nezymi TSP lopo rekanalizacija", ieskojau info, neradau. Suidkiene nieko nesake, gal kuri zino ka tai reiskia? g.gif
QUOTE(Daivuzele @ 2010 03 07, 15:37)
Mano toks skaudus atvejis. Pirmam sunui isoperuota PPD, o antras, vos keliu paru naujagimis yra reanimacijoje irgi del sirdies ydos.  cry.gif

Stiprybes, tau, mamuk!!! Zinau kaip jautesi, man taip pat 2 kartus per sita pragara teko praeit, vyresnele pries 9 metus operuota del PPD, o maziuke 02.22 operavo, bet jau situacija rimtesne buvo, aciu Dievui viskas gerai praejo. Labai sunku buvo verysad.gif Bet svarbiausia tikek, kaip pati sakai, is paskutiniuju tikek kad viskas bus gerai. Kitaip dar sunkiau bus. Viskas turi but gerai, ei turesi noro, parasyk man i AZ.
Atsakyti
... Zmogiskos silumos kai bus nejauku,saules sviesos,kai bus tamsu. meiles,kai gyvenimas atrodys beprasmis,vilties,kai bus tuscia sirdy......visas sveikinu su kovo 8 aja 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 08, 09:12)
"nezymi TSP lopo rekanalizacija"

bijau suklysti ir nenoriu gąsdinti, bet man atrodo,kad tai bus skilvelių pertvaros lopo nežymus atitrūkimas.
jei klystu pataisykit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 08, 13:16)
bijau suklysti ir nenoriu gąsdinti, bet man atrodo,kad tai bus skilvelių pertvaros lopo nežymus atitrūkimas.
jei klystu pataisykit  unsure.gif

Bliamba, gal tai normalu po operacijos? verysad.gif Labai baisu man... Bet Sudikiene ne zodzio nepasake... Treciadieni paklausiu kas ir kaip, o dabar jau taip neramu pasidare... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 08, 13:29)
Bliamba, gal tai normalu po operacijos? verysad.gif  Labai baisu man... Bet Sudikiene ne zodzio nepasake... Treciadieni paklausiu kas ir kaip, o dabar jau taip neramu pasidare... verysad.gif

nuvažiuosi trečiadienį ir viską išsiaiškinsi gal ir tos rekanalizacijos jau nebus likę 4u.gif
jei būtų kas blogai gydytoja tikrai būtu pasakiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Daivuzele 4u.gif
Mes po savaitės skambinsimės, turėtų pasakyti kada atvažiuoti.
Taaaip neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 08, 13:40)
nuvažiuosi trečiadienį ir viską išsiaiškinsi gal ir tos rekanalizacijos jau nebus likę  4u.gif
jei būtų kas blogai gydytoja tikrai būtu pasakiusi  mirksiukas.gif

Na labai tikiuosi, kad viskas gerai bus. Baisu net pagalvot, kad gali kitaip buti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuzele @ 2010 03 07, 21:30)

man irgi taip buvo... 10 dienu vaikiukas nemyluotas buvo, bet paskui 9ir iki siol) visa savo meile jam atiduodu. laikykis. kaip jus dabar?...
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 07, 21:34)
butinai teks dziaugtis,auginti,nesioti,tikrai viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif o tavo mazyliui kas per diagnoze?

Aciu uz palaikyma!!! Net nuotaika pakyla...
Diagnoze tai baisi: arterinio kamieno nebuvimas/ neisivystymas, PPD, SPD, kraujotakos nepakankamumas... nu zodziu baisumas kazkoks..
Papildyta:
[quote=Asta...,2010 03 08, 17:17]
man irgi taip buvo... 10 dienu vaikiukas nemyluotas buvo, bet paskui 9ir iki siol) visa savo meile jam atiduodu. laikykis. kaip jus dabar?...
[/quote

Tikekiu, kad ir as taip kalbesiu smile.gif
Na bukle islieka vis dar labai sunki verysad.gif
Atsakyti
Ar kam nors buvo, kad butu vaikuciui kraujotakos nepakankamumas?
Atsakyti