Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(ZiGi @ 2010 03 06, 16:53)
Laikykis iritukai,

Viskas bus gerai. Tiesiog daba sunku, kad stresas pogimdyvinis

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ruoskis priimti leliuka i namus. Veikla pades  smile.gif

dar viena beda turiu, leliui maistele ten dave, ji reikia matuoti stebeti kiek suvalgo ir pan. Mano krutine plysta nuo pieno o maitinti sake geriau misinuku, bent kol gelta praeis, ka daryt su krutim ? bandziau pientrauki, bet be sansu nieko neistraukiu, kad palengvetu.
gal kuriai pan buvo? ka daret?
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 03 06, 16:02)
dar viena beda turiu, leliui maistele ten dave, ji reikia matuoti stebeti kiek suvalgo ir pan. Mano krutine plysta nuo pieno o maitinti sake geriau misinuku, bent kol gelta praeis, ka daryt su krutim ? bandziau pientrauki, bet be sansu nieko neistraukiu, kad palengvetu.

Na ir mes misinuka valgem
Is kruties jiem sunkiau. As su pientraukiu nusitraukiau, matyt ismasaziuot reikia
Atsakyti
QUOTE(irutukas @ 2010 03 06, 17:02)

laikykities 4u.gif
Kaip keista del pienelio. Juk nieko ner geriau uz mamytes pieneli, net gelta sergant. Gal kita pientrauki pabandyt. Visoms mamytems 3-5 diena labai dideles ir kietos krutines buna, po to praeina mirksiukas.gif tiesiog reik kaip nors nusitraukti pienuka.
Grazus berniuko vardas wub.gif
Atsakyti

Na idomu kodel neliaido mamos pieno valgit g.gif . As labai tave gerai suparantu, pati toki kosmara isgivenau verysad.gif . O su pienu, man irgi su pientraukiu ne paviko schmoll.gif . Traukiau piena rankom kas 3 valandos doh.gif , ispradziu labai sunku buvo, labai skaudejo. Bet jiokios pertraukos ne dariau, staciau zadintuva ir nakti traukiau rolleyes.gif . Ir po dveju savaiciu su krutine jau buvo viskas tvarkoj thumbup.gif . Tu svarbiausia dabar ne nusimink viskas, bus gerai. Daktarai Santariskise superini thumbup.gif , stipribes tau ir daug,daug, daug, daug, daug, sveikatos tavo aukseliuj wub.gif . Laikykites 4u.gif
Atsakyti
irutuk,stiprybes tau,o tavo mazuciui daug daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
perskaicius as taip pat nustebau,o kodel neleido tau maitinti savo pieneliu? g.gif nesuprantu g.gif g.gif g.gif po gimdymo trecia diena mano panelyte taip pat susirgo gelta,buvo geltona geltona kaip citrinuke,pagelto staigiai akyse per kelias valandas,tai dar visa savaite gulejome ligonineje,bet del maitinimo tai tik skatino kad pacios mamytes savo pienuku maitintu o ne misinukais g.gif .ir man taip pat kad tik as savo pienuku,nes jug nieko nera geriau uz mamos pienuka. o vargo is karto taip pat buvo,pienuko daug,pupa tiek nesuvalgydavo,tai nusitraukinedavau,su pientraukiu nelabai gaudavosi,tad su rankytem ismasazuojant....o ir gydytoja aiskino kad su rankom nutraukti geriau,gal didesne terlione,bet ismasazuoji krutis,o tai gerai,geriau nei su pientraukiu
Atsakyti
Irutuk, laikykis, viskas bus gerai tavo kamuoliukui. Galvok apie geriausia vyk salin blogas mintis.

Del pienuko tai as zinok irgi nusitraukinejau, tai dariau 6 menesius, isbandziau visokius pientraukiu ir elektrinius ir rankinius. Geriausiai tiko AVENT ISIS rankinis pientraukis, jis labai gerai istraukia ir istustina krutis, tik pradzioje skaudejo, bet veliau krutys iprato ir buvo viskas gerai. Su rankom taip gerai neistrauksi pieno, kaip su pientraukiu, o ir vargas mazesnis. Tie kurie sako,kad rankom piena traukt geriau yra neteisus, mitas tai.

Tvirtybes tau ir istvermes!
Atsakyti
rankom seip ir nelabai sveika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 03 06, 22:30)

Taip, visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2010 03 06, 23:30)

na tuo klausimu manau yra daug nuomoniu blush2.gif blush2.gif blush2.gif nes mums gydytoja tikrai aiskino kad rankom geriau,nes issimasazuoja g.gif blush2.gif .......na bet ne cia pagrindine esme,esme tame,kad reiketu nusitraukineti kad pienukas nedingtu
Atsakyti

Kažkoks nesusipratimas.... Vaikui geriausias maistas MP. Tik skirtumas yra tas, kad širdukams neleidžia žįsti krūties, todėl reikia nusitraukinėti. Mano vaikas irgi gulėjo reanimoacijoje, kai maitinau mp, tai nešdavau kas tris valandas šviežią pieną. Tikrai niekas nemaitino mišinukais, jei yra mp. O dėl nusitraukimo, tai naudojau Avent mechaninį pientraukį. Pradžioje buvo sunku, skausminga, bet paskui prisitaikiau. Gal tau nepavyksta, kad esi įsitempusi, jaudiniesi dėl vaikučio. Pabandyk nusiprausti po dušu, išgerk švelnios ramunėlių arbatos (sako galima net vaikučio nuotrauką pasidėti) ir šviesiomis mintimis bandyk. Nesvarbu, kad pradžioje gausis tik trys lašai, ar du ml - net ir tiek yra labai svarbu tavo vaikučiui. Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 07, 10:31)
na tuo klausimu manau yra daug nuomoniu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nes mums gydytoja tikrai aiskino kad rankom geriau,nes issimasazuoja g.gif  blush2.gif .......na bet ne cia pagrindine esme,esme tame,kad reiketu nusitraukineti kad pienukas nedingtu

taip daug nuomonių, bet rankom nusitraukinėti nėra gerai, ir paaiškinsiu kodėl, kai vaikutis valgo tiesiai iš krūties jis valgo iš visos krūtinės, t.y. visos pieno liaukos tuštėja. Kai trauki pieną rankomis, visos pieno liaukutės tolygiai neištuštėja, vienoj krūtinės pusėje pieno lieka daugiau nei kitoje krūtinės pusėje. Traukiant pientraukiu veikimas yra panašus, kaip ir vaikelis, kad žystų krūtį, nes visos pieno liaukos tuštėja vienodai.
Kas dėl masažavimo, tai pientraukis puikiai išmasažuoja krūtį. smile.gif

Man teko nusitraukinėti 6 mėnesius, tai per tą laiką tiek praktiškai, tiek teoriškai šitą išsiaiškinau smile.gif

bet yra ir kita nuomonė, kad pieno išvis geriau nenutraukinėti smile.gif geriausiai maitinti tiesiai iš krūties, o jeigu tai neįmanoma tada jau geriau duoti mišinį.
Čia, kaip visada kiek žmonių tiek ir nuomonių. Net medikų nuomonės išsiskiria... ir ne tik šiuo klausimu, o apskritai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 07 kovo 2010 - 12:39
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 07, 12:37)
taip daug nuomonių, bet rankom nusitraukinėti nėra gerai, ir paaiškinsiu kodėl, kai vaikutis valgo tiesiai iš krūties jis valgo iš visos krūtinės, t.y. visos pieno liaukos tuštėja. Kai trauki pieną rankomis, visos pieno liaukutės tolygiai neištuštėja, vienoj krūtinės pusėje pieno lieka daugiau nei kitoje krūtinės pusėje. Traukiant pientraukiu veikimas yra panašus, kaip ir vaikelis, kad žystų krūtį, nes visos pieno liaukos tuštėja vienodai.
Kas dėl masažavimo, tai pientraukis puikiai išmasažuoja krūtį. smile.gif

Man teko nusitraukinėti 6 mėnesius, tai per tą laiką tiek praktiškai, tiek teoriškai šitą išsiaiškinau  smile.gif

bet yra ir kita nuomonė, kad pieno išvis geriau nenutraukinėti  smile.gif geriausiai maitinti tiesiai iš krūties, o jeigu tai neįmanoma tada jau geriau duoti mišinį.
Čia, kaip visada kiek žmonių tiek ir nuomonių. Net medikų nuomonės išsiskiria...  ir ne tik šiuo klausimu, o apskritai  smile.gif

Nu kad netraukti is vis tai dar blogiau negu su rankom
Taigi kiek budavo kad su krutine po to problemu, likes pienas ten gi ne kaip saldytuve blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti