Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(dzese @ 2010 03 01, 18:21)
totosha,dziaugiuosi kad tavo dukryte sveiksta,smagu kad ir saltukes merginai viskas gerai biggrin.gif stiprekite,sveikite 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na mano pupa jau po operacijos,operavo pries metus,buvo ppd,spd,aal,nuo situ beduciu dar prisidejo sn ir pahIII laipsnio buvo.na viskas praejo sekmingai,dabar pupa auga,dideja,stipreja,na dideliu beduciu su sveikatyte kaip ir nera,bet vat toks nerimas vis atsiranda.mums ketvirtadieni vat vaziuoti pasitikrinti,sventai ir tvirtai tikiu kad viskas bus gerai,kad geros zinios bus,bet vat tos tokios neramios mintys baisunes vis laikas nuo laiko islenda,veju jas visas salin,tai tada prisiminimai lenda i ta kvaila mano galva schmoll.gif nu ir vat taip pries kiekviena vaziavima toks nerimas lenda,kelios dienos lyg vaziavimo jau pradedu nerimaut g.gif  g.gif na bet kaip ir rasiau tikiu sventai ir tvirtai is visos sirdutes kad mano pupai viskas gerai mirksiukas.gif

Na viskas turi but gerai, turi but isitikinus. 4u.gif O mes kumstukus palaikysim uz jus. smile.gif
Kazin,ar Irutuke ne pagimde siandien? g.gif Vaikiuka skubiai operacijai is GN atveze, puse dienos lauke kol gims. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 01 kovo 2010 - 18:48
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 01, 18:44)
Na viskas turi but gerai, turi but isitikinus. 4u.gif O mes kumstukus palaikysim uz jus. smile.gif
Kazin,ar Irutuke ne pagimde siandien? g.gif  Vaikiuka skubiai operacijai is GN atveze, puse dienos lauke kol gims. unsure.gif

tu galvoji, kad tai irutukes vaiką skubiai atvežė iš GN? verysad.gif Vaje verysad.gif kad tik viskas gerai būtu verysad.gif liūdna man labai verysad.gif

kas operavo gal žinai?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 01, 18:57)
tu galvoji, kad tai irutukes vaiką skubiai atvežė iš GN?  verysad.gif Vaje  verysad.gif  kad tik viskas gerai būtu  verysad.gif  liūdna man labai  verysad.gif

kas operavo gal žinai?

Na as nezinau tiksliai ar tai Irutukes vaikiukas,tiesiog laikas sutampa, zinau kad su labai reta ir sunkia sirdies yda tas kudikelis yra, cia puse dienos stovejo reanimobils paruostas. Lebetkeviciu iskviete, bet ar jis operavo, nezinau. Viso siandien 2 naujagimiai reanimacijoj guli. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 01, 20:01)
Na as nezinau tiksliai ar tai Irutukes vaikiukas,tiesiog laikas sutampa, zinau kad su labai reta ir sunkia sirdies yda tas kudikelis yra, cia puse dienos stovejo reanimobils paruostas. Lebetkeviciu iskviete, bet ar jis operavo, nezinau. Viso siandien 2 naujagimiai reanimacijoj guli. verysad.gif  verysad.gif

liūdnos žinios verysad.gif tikiuosi tiems naujagimiams viskas bus gerai, o jų mamytėms daug, daug stiprybės ir ištvermės verysad.gif
Atsakyti
Totosha1980

Labai dziugu uz jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 01, 21:01)
Na as nezinau tiksliai ar tai Irutukes vaikiukas,tiesiog laikas sutampa, zinau kad su labai reta ir sunkia sirdies yda tas kudikelis yra, cia puse dienos stovejo reanimobils paruostas. Lebetkeviciu iskviete, bet ar jis operavo, nezinau. Viso siandien 2 naujagimiai reanimacijoj guli. verysad.gif  verysad.gif

na kaip liudna kai skaitai kad per viena diena net du naujagimiai ten guli verysad.gif bet is kitos puses tai dziugu,tai jug teikia vilties kad viskas bus gerai,kad pasveiks,nes jug medicina siais laikais daro stebuklus,o jei taip kaip seniau?oi,net baisu pagalvoti verysad.gif verysad.gif o kiek seniau mazuciu netekdavo,o kartais ir tiksliai net nesuzinodavo del ko. dziaukimes mamytes ir dekokim,branginkime savo saunius auksarankius daktariukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 01, 20:12)
medicina siais laikais daro stebuklus

ji daro stebuklus, bet kartais būna ir bejėgė... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 02, 00:04)
ji daro stebuklus, bet kartais būna ir bejėgė...  angel_sadangel.gif

nu taip,tu visiskai teisi.Bet vat tu liudnu atveju jug nedaug pasitaiko,nes dauguma ju laimingai baigiasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 02, 10:58)
nu taip,tu visiskai teisi.Bet vat tu liudnu atveju jug nedaug pasitaiko,nes dauguma ju laimingai baigiasi 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip, ir tai labai, labai džiugina thumbup.gif tikiuosi ateityje medicina dar labiau pažengs į priekį smile.gif

kol kas tai skamba, kaip iš fantastikos, bet aš tikiuosi, kad po daug, daug metų, širdies ydas operuos be pjūvių smile.gif netgi sudėtingas ydas rolleyes.gif

fantastika laugh.gif
Atsakyti
Sveikos!!! 4u.gif
Dzese, panasu kad galesim susitikt. ax.gif As guliu 352 palatoj, kai atvaziuosi, uzsuk i svecius. mirksiukas.gif Mums tik siandien kateterius nuims, o rytoj geriamus vaistukus vartosim ir visa diena mus stebes, tai kad ketvirtadieni ryte dar tiksliai busim. ax.gif Saltukes mergytei komplikaciju buvo, bet atrodo viskas gerin eina, laikykit kumsciukus. Taip del jos mergytes pergyvenu, man jos tokios su mano pupa panasios, aisku kad viskas gerai bus, bet tiek teveliams isgyvent reikia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 02, 12:37)
Sveikos!!! 4u.gif
Dzese, panasu kad galesim susitikt. ax.gif As guliu 352 palatoj, kai atvaziuosi, uzsuk i svecius. mirksiukas.gif Mums tik siandien kateterius nuims, o rytoj geriamus vaistukus vartosim ir visa diena mus stebes, tai kad ketvirtadieni ryte dar tiksliai busim. ax.gif  Saltukes mergytei komplikaciju buvo, bet atrodo viskas gerin eina, laikykit kumsciukus. Taip del jos mergytes pergyvenu, man jos tokios su mano pupa panasios, aisku kad viskas gerai bus, bet tiek teveliams isgyvent reikia. verysad.gif

na mums reikia tik ant pietu,bet reikes pasidometi ar kas dar guli tokioje palatoje mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
o del saltukes mergytes tai laikau kumstukus ir tikiu ir linkiu kad tik viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
BISKI SILUMOS MAMYTEM wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti