Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(Emerencija @ 2010 02 23, 18:22)
daugiau apie randelį aš nediskutuoju  smile.gif

O aš pilnai tave suprantu. Juk mes mamos norime, kad mūsų vaikučiai būtų patys sveikiausi, patys gražiausi. wub.gif Jeigu tavo vaikelis visiškai sveikas, normalu, kad tu nori pamiršti tą išgyventą košmarą, nori, kad nebeliktų jokių prisiminimų ir be abejo, kad neliktų rando. Taip, mes mamos esame jautresnės už savo vaikučius, mums labiau skauda, negu jiems, ir mes į viską reaguojame labiau,,, bet juk mes mamos, linkinčios savo mažiukams visa ko geriausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saltuke: 23 vasario 2010 - 21:46
Sveikos mamytės,

Noriu paklausti ar žino aplinkiniai apie Jūsų vaiko ligą?

Aš auginu dukrytę, jai trys metukai, apie širdies ydą žinau aš, MB, mergytės krikštomama ir mano mama. Vedu į darželį, bet dar auklėtojai nieko nesakiau. Kovo mėn važiuojam į santariškes, sakiau grįžusi pasakysiu. Bet nežinau ar gerai darau...
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 02 25, 13:23)
Sveikos mamytės,

Aš auginu dukrytę, jai trys metukai, apie širdies ydą žinau aš, MB, mergytės krikštomama ir mano mama. Vedu į darželį, bet dar auklėtojai nieko nesakiau. Kovo mėn važiuojam į santariškes, sakiau grįžusi pasakysiu. Bet nežinau ar gerai darau...

o kokia sirdies yda Jusu mergaitei? Ji tikriausiai neissikiria nuo kitu vaiku, atrodo, kaip sveikas vaikas. Bent jau pas mus taip yra. Aisku, jei operuotu, manau, reiktu labiau saugoti nuo fiziniu kruviu, tada jau turetu ir darzelyje aukletojos zinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regyte: 25 vasario 2010 - 18:19
Apie mano sunaus yda irgi zino tik patys artimiausi zmones, nesakau nei kaimynams, nei giminems ax.gif Nenoriu, kad i mano vaika ziuretu kaip i ligoni ir aptarinetu uz akiu .O aukletojai darzelyje gal ir reiketu pasakyti g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano mergaitei Aortos vožtuvo stenozė. Kol kas jokių išskirtinumų aš nematau, tik kas širdutės paklauso visi sako, kad baisiai ūžia. Realiai - tokia pati kaip ir visi kiti vaikai. Va dėl to ir mėtausi unsure.gif Bet tikrai nesinori, kad į ją žiūrėtų kitaip. Vat ir pasimetusi, turbūt sprendimas bus po Santariškių konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 02 25, 14:23)
Sveikos mamytės,

As taip pat nesakiau nieko darzelyje,bet kadangi mes operuoti,tai kai gulde aukletojos pietu miegoti tai pacios pamate randeli ir paklause kas cia yra,ir ar grupes neturime nes tada puse kainos tik reikia moketi uz darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 23, 10:22)
Sveikos!!! As su gerom naujienom,mano pupa jau atjunge nuo aparatu,kvepuoja pati,viskas gerai pas mus. thumbup.gif Ei viskas taip bus rytoj maze su manim jau bus. wub.gif
Pas mus taip pat buvo SPD ir PPD,operavo per prieki,bet labai nesuku sau galvos del to. Viresnele operavo per sona,rando po 9 metu praktiskai nesimato,tik baltas siuliukas likes. thumbup.gif

Sveiki Totosha mirksiukas.gif . Kaip jus laikotes, kaip tavo dukrite? Ar jau kartu gulit wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 26, 09:39)
Sveiki Totosha mirksiukas.gif . Kaip jus laikotes, kaip tavo dukrite? Ar jau kartu gulit wub.gif .

Sveika!!! 4u.gif
Taip su manim pagaliau,vakar atidave. bigsmile.gif 3 paras praleidom reanimacijoj. Viskas pas mus gerin eina,valgom gerai,daugiau nei iki operacijos,net siandien nakti kelesi 2 kartus thumbup.gif ,jau kaku normaliai darom,nes buvo skrandukas sustreikaves,miegam gerai. biggrin.gif Ne kiek mano pupa nepasikeite kolkas,kokia buvo linksma ir viskuom patenkinta,tokia ir liko. thumbup.gif Tik nepatinka mums masaziukai. rolleyes.gif Vakar ir Saltuke i skyriu pagulde,pirmadieni operuos jos pupa.
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 26, 12:30)
Sveika!!! 4u.gif
Taip su manim pagaliau,vakar atidave. bigsmile.gif 3 paras praleidom reanimacijoj. Viskas pas mus gerin eina,valgom gerai,daugiau nei iki operacijos,net siandien nakti kelesi 2 kartus thumbup.gif ,jau kaku normaliai darom,nes buvo skrandukas sustreikaves,miegam gerai. biggrin.gif Ne kiek mano pupa nepasikeite kolkas,kokia buvo linksma ir  viskuom patenkinta,tokia ir liko.  thumbup.gif  Tik nepatinka mums masaziukai. rolleyes.gif  Vakar ir Saltuke i skyriu pagulde,pirmadieni operuos jos pupa.

Na labai dziaugiosiu uz jus thumbup.gif . Linkiu jums kuo greiciau pasveikt, ir grist namo wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 26, 13:30)
Sveika!!! 4u.gif
Taip su manim pagaliau,vakar atidave. bigsmile.gif 3 paras praleidom reanimacijoj. Viskas pas mus gerin eina,valgom gerai,daugiau nei iki operacijos,net siandien nakti kelesi 2 kartus thumbup.gif ,jau kaku normaliai darom,nes buvo skrandukas sustreikaves,miegam gerai. biggrin.gif Ne kiek mano pupa nepasikeite kolkas,kokia buvo linksma ir  viskuom patenkinta,tokia ir liko.  thumbup.gif  Tik nepatinka mums masaziukai. rolleyes.gif  Vakar ir Saltuke i skyriu pagulde,pirmadieni operuos jos pupa.

na mergaites,sveikite,stiprekite 4u.gif o ir saltukei linkejimus perduokite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 02 25, 14:23)
Sveikos mamytės,

Sveiki,
as manau, kad visiems aplinkiniams galit sakyti, galit ne, bet tam zmogui, šiuo atveju aukletojai, kurio atsakomybei paliekat vaika, būtina pasakyti, tiesiog paties vaikucio gerovei.
Kas del vaiko isskirtinumo, tai manau, kad tik turintys labai sunkia yda skiriasi nuo sveiku vaiku, o siaip sirdukai tokie paties kaip ir sveiki vaikai ( vizualiai), maniskė ir ugiu ir svoriu lenkia bendraamzius, nors sirdute paklausius irgi labai "uzia" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilkinė: 27 vasario 2010 - 13:06
QUOTE(dzese @ 2010 02 26, 18:26)
na mergaites,sveikite,stiprekite 4u.gif o ir saltukei linkejimus perduokite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos!!! Na mes stiprejam. thumbup.gif Tiesa dar vaistukus leidzia,bet atrodo rytoj turetu nuimt laseline,nes jau sumazintos dozes iki minimumo. ax.gif Pirmadieni siules istrauks,Sudikiene apziures ir jau eina kalbos kad koki treciadieni mus gali paleist namucio. bigsmile.gif Saltukei linkejimus perdaviau,draugaujam mes cia,smagu kad mamyte pazistama.

QUOTE(šilkinė @ 2010 02 27, 12:59)
Sveiki,
as manau, kad visiems aplinkiniams galit sakyti, galit ne, bet tam zmogui, šiuo atveju aukletojai, kurio atsakomybei paliekat vaika, būtina pasakyti, tiesiog paties vaikucio gerovei.
Kas del vaiko isskirtinumo, tai manau, kad tik turintys labai sunkia yda skiriasi nuo sveiku vaiku, o siaip sirdukai tokie paties kaip ir sveiki vaikai ( vizualiai), maniskė ir ugiu ir svoriu lenkia bendraamzius, nors sirdute paklausius irgi labai "uzia" verysad.gif

Pilnai sutinku su tavo zodziais. drinks_cheers.gif Nors mano Paulinai jau viskas gerai,bet vistiek klases aukletoja zino,kad jai buvo atlikta sirdutes operacija,taip pat fizinio mokytoja. Manau kad visada reikia apsidraust,ypac kai kalba eina apie vaiko sveikata. rolleyes.gif
Atsakyti