Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams - 6dalis

QUOTE(regyte @ 2010 02 21, 17:18)
O koki Jusu mergaitei  pjuvi darys? Kol bus reanimacijoje, Jums leis buti  ligonineje?
Stiprybes Jums, ir  kad operacija praeitu kuo sekmingiau ir lengviau  4u.gif

Pjuvi darys per preki,bet Lebetkevicius pazadejo ko mazesni ir grazesni padaryt. O ligoninej busiu visa laika,pasake kad niekas neisvarys. ax.gif Aciu uz palaikyma,mums jo tikrai reikia.
Atsakyti
o as manau kad svarbiausia tai vaikuciu sveikatyte,kad gerai viskas butu,o pjuvis tai tik po to mirksiukas.gif nes asmeniskai man paciai tai tikrai nesvarbu kur ir koks tas pjuvis,svarbiausia kad pupa sveika butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 22, 09:39)
o as manau kad svarbiausia tai vaikuciu sveikatyte,kad gerai viskas butu,o pjuvis tai tik po to mirksiukas.gif nes asmeniskai man paciai tai tikrai nesvarbu kur ir koks tas pjuvis,svarbiausia kad pupa sveika butu smile.gif

bet, kai širdelei viskas gerai, tai norisi, kad ir rando nesimatytų, arba bent, kad matytųsi minimaliai smile.gif
vyrus randai puošia, o merginų tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 22, 11:21)
bet, kai širdelei viskas gerai, tai norisi, kad ir rando nesimatytų, arba bent, kad matytųsi minimaliai  smile.gif
vyrus randai puošia, o merginų tikrai ne  schmoll.gif

na dabar kai dukryte sveiksta,as savo nuomones nekeiciu,man svarbiau sveikatyte,o ne randas. randas jug ant krutines,ne taip jau labai ir matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 22, 10:43)
na dabar kai dukryte sveiksta,as savo nuomones nekeiciu,man svarbiau sveikatyte,o ne randas. randas jug ant krutines,ne taip jau labai ir matosi mirksiukas.gif

aš savo nuomonės irgi nekeisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 22, 12:03)
aš savo nuomonės irgi nekeisiu  biggrin.gif

na cia jau kiekvienas savo nuomone turi,bet jug sita nuomone tikrai nieko nekeicia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 22, 11:43)
na cia jau kiekvienas savo nuomone turi,bet jug sita nuomone tikrai nieko nekeicia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pritariu, svarbiausia vaiko sveikata. Pas mano zuiki tris randai verysad.gif , ir tikrai del ju ne pergevinu schmoll.gif .Nes as zinau kad jeigu ne tie randai, nebutu dabar mano Augusto siam pasaulije unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 22, 14:23)
Pritariu, svarbiausia vaiko sveikata. Pas mano zuiki tris randai verysad.gif , ir tikrai del ju ne pergevinu schmoll.gif .Nes as zinau kad jeigu ne tie randai, nebutu dabar mano Augusto siam pasaulije unsure.gif .

O tie randai po operacijų? unsure.gif Kokia tavo mažiuko yda buvo.
Atsakyti
Na merginos,mano pupa jau isoperuota. Lebetkevicius sake kad operavo paciu laiku,nes jau buvo pradejus plauciu hipertenzija,del to mums teks truputuka ilgiau uzsibut reanimacijoje. Siaip viskas praejo sklandziai,pagal plana. Jau maciau savo maziuke,vargsele guli tokia mazyte atrodo. verysad.gif Bet nieko,tikiuosi kad dabar tik sveiksim ir stipresim!!!
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 22, 16:12)
tikiuosi kad dabar tik sveiksim ir stipresim!!!

tuo ir linkiu 4u.gif džiaugiuosi, kad operacija praėjo sklandžiai thumbup.gif

Kaip pati dabar laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(saltuke @ 2010 02 22, 16:03)
O tie randai po operacijų? unsure.gif  Kokia tavo mažiuko yda buvo.

Pas ji buvo transpozicija stambiuju kraujagisliu, bet kol laukiam operacijos buvo insultas verysad.gif . Ir po jio visas orgonizmas nebedirbo verysad.gif , inkstaj sustuojo padare tokia pjuvi negrazi pilvuke. Ir per vamzdi tokia stora leisdavo dializa, neveike skrandis, pats ne kvepavo, ir ant kojites randas dare Raskindo septostomija cray.gif Na o triacias kai sirdute operavo doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 02 22, 16:12)
Na merginos,mano pupa jau isoperuota. Lebetkevicius sake kad operavo paciu laiku,nes jau buvo pradejus plauciu hipertenzija,del to mums teks truputuka ilgiau uzsibut reanimacijoje. Siaip viskas praejo sklandziai,pagal plana. Jau maciau savo maziuke,vargsele guli tokia mazyte atrodo. verysad.gif Bet nieko,tikiuosi kad dabar tik sveiksim ir stipresim!!!

Na ACIU DIEVUI, kad viskas praejo. Dziaugiosiu uz tave, dabar tik sveikit 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 22, 17:38)
tuo ir linkiu  4u.gif  džiaugiuosi, kad operacija praėjo sklandžiai  thumbup.gif

Kaip pati dabar laikaisi?

Na jau dabar galiu pasakyt kad jauciuosi normaliai,bet pavargau. Islejau metu asaru norma turbut. Ka tik buvom pas maze,viskas gerai,jau atsibudo,net mus atpazino. Sake kad bukle gera,yra neryskiu sirdies nepakankamumo pozymiu,bet po musu operacijos tai yra normalu. Rytoj bandys atjungt nuo ventiliatoriaus,ei pupa prades pati kvepuot,i palata perkels greiciau. ax.gif
QUOTE(Lenusikas @ 2010 02 22, 17:55)
Pas ji buvo transpozicija stambiuju kraujagisliu, bet kol laukiam operacijos buvo insultas verysad.gif . Ir po jio visas orgonizmas nebedirbo verysad.gif , inkstaj sustuojo padare tokia pjuvi negrazi pilvuke. Ir per vamzdi tokia stora leisdavo dializa, neveike skrandis, pats ne kvepavo, ir ant kojites randas dare Raskindo septostomija cray.gif Na o triacias kai sirdute operavo doh.gif .
Papildyta:

Na ACIU DIEVUI, kad viskas praejo. Dziaugiosiu uz tave, dabar tik sveikit 4u.gif .

Dieve,Lenusikas,stiprybes jusu seimai,o tavo maziukui sveikateles ir tikrai ne randai svarbiausia. 4u.gif As kaip paskaitau tokias istorijas man labai graudu pasidaro del musu vaiukiuku kurie nieko blogo nedarydami,turi tiek iskentet. verysad.gif
Atsakyti