Totosha1980, 02 Vas 2010 - 13:07, para�ė:
Totosha1980, 02 Vas 2010 - 13:07, para�ė: ![]()
Sveikos!!!
![]()
Na mes su mano maze jau laukiam operacijos. Vasario 15 reikia tyrimus i ligonine pristatyt,ei bus viskas gerai,ta savaite ir operuos. Sestadieni pakrikstijom Darja,tikiu kad tadar tikrai viskas praeis sklandziai,juk dabar mes dar turim angela sarga,kuris mums pades.Aciu uz palaikyma,mamytes!!! Sveikatos jums ir jusu vaikuciams.
Totosha1980, 02 Vas 2010 - 14:07, para�ė:
Totosha1980, 02 Vas 2010 - 14:07, para�ė: ![]()
Sveikos!!!
![]()
Na mes su mano maze jau laukiam operacijos. Vasario 15 reikia tyrimus i ligonine pristatyt,ei bus viskas gerai,ta savaite ir operuos. Sestadieni pakrikstijom Darja,tikiu kad tadar tikrai viskas praeis sklandziai,juk dabar mes dar turim angela sarga,kuris mums pades.Aciu uz palaikyma,mamytes!!! Sveikatos jums ir jusu vaikuciams.
Emerencija, 03 Vas 2010 - 14:21, para�ė:
Emerencija, 03 Vas 2010 - 14:21, para�ė: ![]()
Nežinau, ar čia tas krikštas padės, kaip bus jau lemta, taip ir bus... (žinant tai, kad ir krikštyti vaikai miršta
)
Aš skubotų krikštynų nenorėjau, kitaip sakant nenorėjau krikštynų "iš reikalo", tad nutariau prieš operaciją savo vaiko nekrikštyti.(esu tikinti)
O sunkiausiomis valandomis prašiau ir maldavau Dievulio, kad padėtų mano vaikui pasveikti.
Bet, čia jau kiekvieno žmogaus reikalas, kitaip sakant jūsų teisė rinktis
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė