Ruosiuosi kokiu nors budu isigyti "multivarka".
Bet LT nera pasirinkimo visai .
Radau toki varianta:
http://www.avitela.l...augiafunkcinis/
Arba toki:
http://www.topshop.l...prietaisas.html
Gal kas jau 1 ar 2 turite? Kokie butu atsiliepimai?
Gal dar kur LT yra?
Ka tik del antrojo susirasinejau su Top shop konsultante. Rytoj vaziuosiu i Panorama "gyvai" paziureti sito puodo. Sake, kad yra 5 ir 3 l talpos. Galima pirkti issimoketinai. Garantija 2 metai. Savo remonto dirbtuviu neturi, bet kol nepasibaigusi garantija pakeicia i kita. Jei tokiu prekiu nebeturi, gali pakeisti i ka nors panasaus arba grazina pinigus.
QUOTE(Viksė @ 2012 11 04, 14:30)
Ka tik del antrojo susirasinejau su Top shop konsultante. Rytoj vaziuosiu i Panorama "gyvai" paziureti sito puodo. Sake, kad yra 5 ir 3 l talpos. Galima pirkti issimoketinai. Garantija 2 metai. Savo remonto dirbtuviu neturi, bet kol nepasibaigusi garantija pakeicia i kita. Jei tokiu prekiu nebeturi, gali pakeisti i ka nors panasaus arba grazina pinigus.
As irgi toki ziurejau, bet zinant topshop prekiu kokybe gal nesigundyciau uz tokia kaina pirkti
O apie pirmaji visai nera informacijos
va, tas mane irgi stabdo. Pirkau is ju Dormeo ciuzini pries kokius 7 metus-esu be galo juo patenkinta. O va treniruokli teko grazinti...
Bet is kitos puses-atsisiusi is tolimojo ar artimojo uzsienio, garantijos tai nebus, O cia bent 2 metus zada pakeitima arba pinigu grazinima
O pirmojo, kaip supratau, funciju maziau. Be to zinant situ prietaisu kainas, pirmojo kaina mazoka
Bet is kitos puses-atsisiusi is tolimojo ar artimojo uzsienio, garantijos tai nebus, O cia bent 2 metus zada pakeitima arba pinigu grazinima
O pirmojo, kaip supratau, funciju maziau. Be to zinant situ prietaisu kainas, pirmojo kaina mazoka
QUOTE(Viksė @ 2012 11 04, 15:30)
Na ir kaip po "gyvos" apziuros atrodo?
neistrukau per pietus niekur Nuejimas liko artimiausiuose planuose
Na ka, ilgai lauktas puodas jau pas mane. Pirmas ispudis - labai geras. Pabandziau kepti omleta, tai gavosi ziauriai gerai. Sekantis zingsnis bus pieniska kose rytui
Dziaugiuosi, kad pasirinkau su keramikiniu indu, o ne su tefloniniu, manau ilgiau laikys Pats indas gana sunkus, kas labai patiko. Palyginimui mano duonkepes tefloninis indas daug plonesnis ir lengvesnis. Na zodziu esu labai labai patenkinta. Valdymas beje labai lengvas ir suprantamas.
Dziaugiuosi, kad pasirinkau su keramikiniu indu, o ne su tefloniniu, manau ilgiau laikys Pats indas gana sunkus, kas labai patiko. Palyginimui mano duonkepes tefloninis indas daug plonesnis ir lengvesnis. Na zodziu esu labai labai patenkinta. Valdymas beje labai lengvas ir suprantamas.
aš irgi jau kelios dienos turiu tą čudopuodą. Tik išbandyti rimčiau dar neteko. Na nieko, savaitgalį turės jis dirbti
Maniškis toks (brangiai gavosi na bet ką darysi...)
http://www.simeo.tm....lutionQC345.pdf
Maniškis toks (brangiai gavosi na bet ką darysi...)
http://www.simeo.tm....lutionQC345.pdf
fainas visai Kiek atsiejo, jei ne paslaptis
Galesim jau receptais dalintis Gal padides gretos musu
QUOTE(Tučka @ 2012 11 15, 21:54)
Na ka, ilgai lauktas puodas jau pas mane. Pirmas ispudis - labai geras. Pabandziau kepti omleta, tai gavosi ziauriai gerai. Sekantis zingsnis bus pieniska kose rytui
Sveikinimai isigijus puoda!
O del receptu tai galima ir pasidalinti
Viena turiu, kuris uztrunka vos 5 minutes paruosti gaminimui, cia kai tingiu valgyt daryt, tai ji naudoju.
Receptui reikia krutineles (as imu visada 2 pokus, gaunasi virs 1 kg)
ketciupo ir majonezo, bei prieskoniu pabarstyt krutinele (cia jau kas ka megsta, galima isvis tik druska pabarstyt)
Sudeti krutineles i puoda, ir jas apvolioti misinyje is ketciupo ir majonezo, ir nustatyti kepima(Выпечка) 50 minuciu. Kas netingi, dar galima i antra auksta skirta gaminimui garuose, sudeti bulves, tada gausis pilnas patiekalas
QUOTE(Lolitusik @ 2012 11 15, 21:45)
O dekui uz recepta. Manau reiks kada sukurti tema kulinarijos skyrelyje - gaminam su multifunkciniu puodu
Nors siaip rusu forumuose yra labai daug receptu. O dar su tuo puodu gavau knygele su receptais.
Tik ziuriu ten laikai gaminimo gan ilgi Tarkim saltiena - 6 valandos
QUOTE(Tučka @ 2012 11 15, 21:15)
fainas visai Kiek atsiejo, jei ne paslaptis
735 Lt (čia jau su pristatymų į namus).
prie šio irgi pridėta receptų knyga (150 receptų). Bet viskas prancūziškai Bet gerai, kad ir instrukcija, ir tie receptai yra i-nete - googlas visai neblogai verčia (į anglų kalbą).