QUOTE(Tučka @ 2012 11 15, 21:54)
Na ka, ilgai lauktas puodas jau pas mane. Pirmas ispudis - labai geras. Pabandziau kepti omleta, tai gavosi ziauriai gerai. Sekantis zingsnis bus pieniska kose rytui
Dziaugiuosi, kad pasirinkau su keramikiniu indu, o ne su tefloniniu, manau ilgiau laikys

Pats indas gana sunkus, kas labai patiko. Palyginimui mano duonkepes tefloninis indas daug plonesnis ir lengvesnis. Na zodziu esu labai labai patenkinta. Valdymas beje labai lengvas ir suprantamas.
Sveikinimai isigijus puoda!
O del receptu tai galima ir pasidalinti
Viena turiu, kuris uztrunka vos 5 minutes paruosti gaminimui, cia kai tingiu valgyt daryt, tai ji naudoju.
Receptui reikia
krutineles (as imu visada 2 pokus, gaunasi virs 1 kg)
ketciupo ir
majonezo, bei prieskoniu pabarstyt krutinele (cia jau kas ka megsta, galima isvis tik druska pabarstyt)
Sudeti krutineles i puoda, ir jas apvolioti misinyje is ketciupo ir majonezo, ir nustatyti kepima(Выпечка) 50 minuciu. Kas netingi, dar galima i antra auksta skirta gaminimui garuose, sudeti bulves, tada gausis pilnas patiekalas