Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

Ruosiuosi kokiu nors budu isigyti "multivarka".
Bet LT nera pasirinkimo visai sad.gif.
Radau toki varianta:
http://www.avitela.l...augiafunkcinis/
Arba toki:
http://www.topshop.l...prietaisas.html

Gal kas jau 1 ar 2 turite? Kokie butu atsiliepimai?
Gal dar kur LT yra?

Atsakyti
Ka tik del antrojo susirasinejau su Top shop konsultante. Rytoj vaziuosiu i Panorama "gyvai" paziureti sito puodo. Sake, kad yra 5 ir 3 l talpos. Galima pirkti issimoketinai. Garantija 2 metai. Savo remonto dirbtuviu neturi, bet kol nepasibaigusi garantija pakeicia i kita. Jei tokiu prekiu nebeturi, gali pakeisti i ka nors panasaus arba grazina pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 11 04, 14:30)
Ka tik del antrojo susirasinejau su Top shop konsultante. Rytoj vaziuosiu i Panorama "gyvai" paziureti sito puodo. Sake, kad yra 5 ir 3 l talpos. Galima pirkti issimoketinai. Garantija 2 metai. Savo remonto dirbtuviu neturi, bet kol nepasibaigusi garantija pakeicia i kita. Jei tokiu prekiu nebeturi, gali pakeisti i ka nors panasaus arba grazina pinigus.

As irgi toki ziurejau, bet zinant topshop prekiu kokybe gal nesigundyciau uz tokia kaina pirkti g.gif

O apie pirmaji visai nera informacijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 04 lapkričio 2012 - 14:35
va, tas mane irgi stabdo. Pirkau is ju Dormeo ciuzini pries kokius 7 metus-esu be galo juo patenkinta. O va treniruokli teko grazinti...
Bet is kitos puses-atsisiusi is tolimojo ar artimojo uzsienio, garantijos tai nebus, O cia bent 2 metus zada pakeitima arba pinigu grazinima

O pirmojo, kaip supratau, funciju maziau. Be to zinant situ prietaisu kainas, pirmojo kaina mazoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 04 lapkričio 2012 - 14:41
QUOTE(Viksė @ 2012 11 04, 15:30)

Na ir kaip po "gyvos" apziuros atrodo?
Atsakyti
neistrukau per pietus niekur sad.gif Nuejimas liko artimiausiuose planuose
Atsakyti
Na ka, ilgai lauktas puodas jau pas mane. Pirmas ispudis - labai geras. Pabandziau kepti omleta, tai gavosi ziauriai gerai. Sekantis zingsnis bus pieniska kose rytui thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad pasirinkau su keramikiniu indu, o ne su tefloniniu, manau ilgiau laikys smile.gif Pats indas gana sunkus, kas labai patiko. Palyginimui mano duonkepes tefloninis indas daug plonesnis ir lengvesnis. Na zodziu esu labai labai patenkinta. Valdymas beje labai lengvas ir suprantamas. wub.gif
Atsakyti
aš irgi jau kelios dienos turiu tą čudopuodą. Tik išbandyti rimčiau dar neteko. Na nieko, savaitgalį turės jis dirbti biggrin.gif

Maniškis toks (brangiai gavosi doh.gif na bet ką darysi...)
http://www.simeo.tm....lutionQC345.pdf
Atsakyti
fainas visai thumbup.gif Kiek atsiejo, jei ne paslaptis ax.gif

Galesim jau receptais dalintis biggrin.gif Gal padides gretos musu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 15 lapkričio 2012 - 21:16
QUOTE(Tučka @ 2012 11 15, 21:54)
Na ka, ilgai lauktas puodas jau pas mane. Pirmas ispudis - labai geras. Pabandziau kepti omleta, tai gavosi ziauriai gerai. Sekantis zingsnis bus pieniska kose rytui  thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad pasirinkau su keramikiniu indu, o ne su tefloniniu, manau ilgiau laikys  smile.gif Pats indas gana sunkus, kas labai patiko. Palyginimui mano duonkepes tefloninis indas daug plonesnis ir lengvesnis. Na zodziu esu labai labai patenkinta. Valdymas beje labai lengvas ir suprantamas.  wub.gif

Sveikinimai isigijus puoda!

O del receptu tai galima ir pasidalinti mirksiukas.gif
Viena turiu, kuris uztrunka vos 5 minutes paruosti gaminimui, cia kai tingiu valgyt daryt, tai ji naudoju.
Receptui reikia krutineles (as imu visada 2 pokus, gaunasi virs 1 kg)
ketciupo ir majonezo, bei prieskoniu pabarstyt krutinele (cia jau kas ka megsta, galima isvis tik druska pabarstyt)
Sudeti krutineles i puoda, ir jas apvolioti misinyje is ketciupo ir majonezo, ir nustatyti kepima(Выпечка) 50 minuciu. Kas netingi, dar galima i antra auksta skirta gaminimui garuose, sudeti bulves, tada gausis pilnas patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 15 lapkričio 2012 - 21:46
QUOTE(Lolitusik @ 2012 11 15, 21:45)
Sveikinimai isigijus puoda!

O dekui uz recepta. thumbup.gif drinks_cheers.gif Manau reiks kada sukurti tema kulinarijos skyrelyje - gaminam su multifunkciniu puodu 4u.gif
Nors siaip rusu forumuose yra labai daug receptu. O dar su tuo puodu gavau knygele su receptais.
Tik ziuriu ten laikai gaminimo gan ilgi g.gif Tarkim saltiena - 6 valandos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 15 lapkričio 2012 - 21:50
QUOTE(Tučka @ 2012 11 15, 21:15)
fainas visai  thumbup.gif  Kiek atsiejo, jei ne paslaptis  ax.gif

Galesim jau receptais dalintis  biggrin.gif Gal padides gretos musu  4u.gif

735 Lt (čia jau su pristatymų į namus).

prie šio irgi pridėta receptų knyga (150 receptų). Bet viskas prancūziškai lotuliukas.gif Bet gerai, kad ir instrukcija, ir tie receptai yra i-nete - googlas visai neblogai verčia (į anglų kalbą).
Atsakyti