As jautienos guliasa su greitpuodziu isspaudziu per 15min. Galiu patikinti kad joks paprastas storesniu dugnu, neistusina iki tokio minkstumo per toki trumpa laika. Kad ir tarkim zirnius pries tai nemirkyti, po 15min greitpuodu gavosi pervire ir perdaug suteze.
QUOTE(rimal @ 2014 01 11, 09:40)
Gal kas galit pakomentuoti sita varianta VESTA Multi Cooker ? Buciau dekinga
O kas konkrečiai domina?
Parasyk prasau kas liecia duona ,pyragus kepti kaip orkaiteje ar biski keisti.As nusipirkau FPILIPS ,nes nemazai buitines ju naudoju .Jei nepatiks nusipirksiu RDM.Man viskas ok ,programos aisku su ju nustatytu laiku ir temperatura ,bet kaip ziuriu viska prisitaikyt galima.Pirkau del kainos.Dariau balandelius ,patiko ,kad nestovejau prie puodo(morkos buvo lb gero skonio,nepervire).Dariau jogurta per nakti.Kolkas man viskas Dariau kose pusryciams 4grudu.Noriu pabandyti gruziniska duona ir patiekalus kurie kepa krosnyse ,nes multivarka neva sukuria krosnies efekta.
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 11, 11:57)
O kas konkrečiai domina?
Kokybe Nes kaina nera didele, pakankamai funkciju. Suprantu, kad stebuklas nebus Problema, kad rusiskai neskaitau, o info lietuviu ar anglu kalba nelabai randu. Ir atsiliepimu apie si prietaisa nerandu.
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 11, 11:19)
Parasyk prasau kas liecia duona ,pyragus kepti kaip orkaiteje ar biski keisti.
Pyragų ir duonos kepimo laikas bei temperatūra multifunkciniame puode gali truputi skirtis nuo analogiškų parametrų kepant orkaitėje.
Dažniausiai tai susiję su kitokiu temperatūros pasiskirstymu ir kaitinimo intensyvumu.
Siūlyčiau pradėti nuo tokių pačių nustatymų, kaip orkaitėje, o po pirmo bandymo jau matysite ką ir kiek reikia pakoreguoti.
Papildyta:
QUOTE(rimal @ 2014 01 11, 11:21)
Kokybe Nes kaina nera didele, pakankamai funkciju. Suprantu, kad stebuklas nebus Problema, kad rusiskai neskaitau, o info lietuviu ar anglu kalba nelabai randu. Ir atsiliepimu apie si prietaisa nerandu.
Suprantat visiškai teisingai, stebuklų tikrai nebus.
Kokybė bus panaši į visų kitų Lietuvoje parduodamų puodų.
Funkcijos priklauso nuo konkretaus modelio.
Suprantat visiškai teisingai, stebuklų tikrai nebus.
Aciu Turbut teks nepagaileti pinigu ir nusipirkt Redmond RMC-M110..
Papildyta:
Nors stebuklo irgi nesitikiu..
As tai jau netikiu ,kad gamina skirtingai ,turesiu galimybe susipazint su REDMOND 90 ar koks ten ,pasakysiu ar skaniau bus ,bet kotais abejoju jau.Cia kaip mano drauges turi ZEPTER o as pirkau kitokiu analogisku puodu rinkini 30 procentu pigiau ir per ta ZEPTER buma iskart supratau ,pasiemiau is ju receptu knyga ,ir viska ,viska ta pati gaminau .Jos buvo nustebe ,bet istikro jie identiskiTas pat buvo su konvekcine ,mano drauge pirko pirko uz 700lt jei pamenu ,as uz 200 ir tada neatrode niekam ,kad nesiskiria ,dabar jau visiem aisku ,kad vienodos.Ciut ikalbinau kita drauge tada ,kad neimtu uz 700lt ir pirktu is senuku uz 400lt.Dabar patenkinta mano patarimu
Gal kas turi patirties su multivarkom is ivairiu fyrmu ,galbut jie tada zinotu.
Papildyta:
Nauja tema.
Gal kas turi patirties su multivarkom is ivairiu fyrmu ,galbut jie tada zinotu.
Papildyta:
Nauja tema.