Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

Turiu 2011 metu pabaigos REDMOND 4502, o ten kur jusu nuoroda, ten labiau ryziu virinimo aparatas. Multifunkcinis turi zymiai daugiau funkciju. Virimas garuose, kepimas kaip keptuveje,koses gaminimas, plovo gaminimas, kepimas kaip orkaiteje, sriubos virimas, dar paprastas virimas ir troškinimas.

tai kad lyg prie jo viskas ir surašyta g.gif :9 programs (shallow fry, steam, slow cook, rice, boil, bake, stew, reheat, auto keep-warm)
Bet tai vistiek šito ar nebegamina ar kažkaip...

bet kad nieko gero "prieinamam užsieny" rast nepavyksta g.gif na bet aš dar tik pradėjau irnesakyk.gif

pas tas ukrainietes skaičiau, kad dabar gamina jau su keramikine danga puodus. nes teflonas man kažkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 09, 10:55)
tai kad lyg prie jo viskas ir surašyta  g.gif :9 programs (shallow fry, steam, slow cook, rice, boil, bake, stew, reheat, auto keep-warm)

bet kad nieko gero "prieinamam užsieny" rast nepavyksta g.gif na bet aš dar tik pradėjau irnesakyk.gif

pas tas ukrainietes skaičiau, kad dabar gamina jau su keramikine danga puodus. nes teflonas man kažkaip unsure.gif

Jei ka tinkamo rasit, suktelkit garsiai Kooperuosimės biggrin.gif
bigsmile.gif

http://www.multivark...duct_28048.html

Beje senukuose yra dar 4 vnt puodu MORPHY RICHARDS, bet jie 4 ltr. talpos, tai manau mazoka, o kaina 499 lt.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 09, 11:00)
Beje senukuose yra dar 4 vnt puodu MORPHY RICHARDS, bet jie 4 ltr. talpos, tai manau mazoka, o kaina 499 lt.

ir aišku nuolaidos rytoj jiems netaikys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 09, 12:02)
ir aišku nuolaidos rytoj jiems netaikys lotuliukas.gif

Yra tik Kaune ir Klaipedoje ir manau, kad netaikys, bet man ir mazokas 4 ltr. maziau maisto visada galima didesniam pagaminti, o va daugiau jau niekaip nepagaminsi del mazo indo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 09, 10:55)
tai kad lyg prie jo viskas ir surašyta  g.gif :9 programs (shallow fry, steam, slow cook, rice, boil, bake, stew, reheat, auto keep-warm)

Na atsirado naujasniu modeliu, bet ir REDMOND 4502 (turi 34 programas gaminimo, bet cia iskaiciuota ir kiek laipsniu pagal kiekviena programa gali nusistatyti ir laikmatis) rusijoje pvz dar parduodamas, naujesnis modelis REDMOND M70 turi 42 programas.

Ka jus skaitot prieinamas uzsienis? Nes pas kiekviena zmogu jis kirtingas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2012 10 09, 10:31)
230 dol. kaip Baltarusijoje, tai tikrai neapsimoka tiek moketi, gaunas virs 600 lt. o kad suradus koki pazistama, kad is Rusijos atveztu  rolleyes.gif Ale kaip tycia niekas su masina ten nevazineja  doh.gif

Na paziurejau, tai pabrango dar dabar 250doleriu. Tai as cia kalbejau apie REDMOND M70 modeli, rusijoje jis kainuoja apie 9000rub, tai kazkur 700 Lt, tad pigiau baltarusijoje mirksiukas.gif
Redmond RMC - M4502, rusijoje kaina apie 6000rubl, tai kaina 480Lt, o baltariusijoje kaina buvo180 doleriu buvo, dabar 170 doleriu, tai kad baltarusijoje panasios kainos.

gal kam pravers baltarusijoje nuoroda
http://multicook_by/...dmond-rmc-m4502
http://multicook_by/...redmond-rmc-m70
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 10 09, 18:41)
Na atsirado naujasniu modeliu, bet ir REDMOND 4502  (turi 34 programas gaminimo, bet cia iskaiciuota ir kiek laipsniu pagal kiekviena programa gali nusistatyti ir laikmatis) rusijoje pvz dar parduodamas, naujesnis modelis REDMOND M70 turi 42 programas.

Ka jus skaitot prieinamas uzsienis? Nes pas kiekviena zmogu jis kirtingas ax.gif

As manau prieinamas uzsienis tai yra gal Baltarusija g.gif biggrin.gif O vat kad butu kokia galimybe is rusijos uzsakyt, tai imciau nemirksedama, bet nelabai kas cia pades jeipazistamu tokiu ner, kas su masina vaziuotu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O ziuriu labai gera puslapi idejo Lolitusik thumbup.gif Na mergaites kas vazinejat i Baltarusija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 09, 19:39)
O ziuriu labai gera puslapi idejo Lolitusik  thumbup.gif  Na mergaites kas vazinejat i Baltarusija  biggrin.gif

As is jo uzsakinejau, bet jie veza tik i adresa baltarusijoje, tai kas turi giminiu ar pazistamu, tada galima uzsisakyti. mirksiukas.gif ir nebutinai REDMOND, ten yra ir kitokiu modeliu. Beje galkam dar pravers http://www.multivarka.ru/forum/, is ten konkretiems modeliams pritaikyti receptai, bet galima juos priderinti ir prie savo turimo multifunkcinio puodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 10 09, 20:05)
As is jo uzsakinejau, bet jie veza tik i adresa baltarusijoje, tai kas turi giminiu ar pazistamu, tada galima uzsisakyti.  mirksiukas.gif  ir nebutinai REDMOND, ten yra ir kitokiu modeliu. Beje galkam dar pravers http://www.multivarka.ru/forum/, is ten konkretiems modeliams pritaikyti receptai, bet galima juos priderinti ir prie savo turimo multifunkcinio puodo  mirksiukas.gif

Tai vat kad jokiu giminiu ar pazistamu ten nera :-(
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 10 09, 17:50)

tas, kuris prieinamas maždaug kiekvienam vienodai- t.y., kai be jokių ypatingų draugų ir giminių turėjimo gali parsisiųsti be fantastinių muitų ir siuntimo išlaidų.
Tai va Rusija-Baltarusija reikia turėti kažkokių ypatingų pažinčių. Iš UK, Vokietijos ar ir kitur EU galima rast parsisiųst normaliom sąlygom be pažįstamų pagalbos. tik va kažkodėl tas puodas kur kas populeresnis "rytuose" unsure.gif
Atsakyti
Va man irgi keista, kad neimanoma be "rytu" tu puodu niekur nupirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 09, 21:31)
Va man irgi keista, kad neimanoma be "rytu" tu puodu niekur nupirkti  doh.gif

Tai kad tik rytams jie gaminami ir yra gan populiarus, bent jau REDMOND, jis net rusiskam topshope buvo pardavinejamas. Ten zmones ne po viena ir ne po 2 tokius puodus perka. Pas mane pvz net rusiskas meniu tam puode. Tai tikrai tik rytu rinkai pritaikytas.
Jo, be pazistamu be sansu nusipirkti, nors as irgi neturiu ju, bet pasiseke tongue.gif kad zmogus ten vaziavo i komandiruote yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 09 spalio 2012 - 21:00