Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(nomke7 @ 2014 01 08, 15:53)
Skiriasi gamintoju, kaina, kokybe, programu kiekiu.

Kadangi pas mane pirmutinis puodas, neseniai ir patirties su skirtingais puodais neturiu, tai nuomonė yra subjektyvi, neparemta jokia patirtimi su daugiafunkciniais puodais ir gali būt klaidinga.
Taip manau remdamasi savo asmenine patirtimi su skirtingomis duonkepėmis. Duonkepėje, panašiai kaip ir daugiafunkciniame puode - sudėjai, uždarei, paspaudei mygtuką ir po signalo ištraukei iškepta duoną. Atrodo gi jos visos atlieka tą pačią pagrindinę funkcija – kepa duona, ir papildomos programos beveik vienodos, nu gal dizainas skiriasi, gamintojas. Tik kažkodėl kainos tai skirtingos.
Pirmutinė Moulinex (buvo dar tik pati duonkepių pradžia Lietuvoje ir pasirinkimas buvo 3, max 4 modeliai ) brangi, net ne du kartus brangesnė už likusias tuo metu buvusias prekyboje – kažkokia fantastika...

Tai galima sakyt perkeltine prasme, kad Philips – mano pimoji duonkepė, Scarlet – paskutinė.

Visiškai sutinku su šiuo komentaru, tik noriu patikslinti, kad Moulinex duonkepė buvo daug brangesnė negu konkurentų, o mūsų aptarinėjamas Philips puodas pigesnis už aptarinėjamus Redmond ir Polaris, todėl stebuklų tikėtis nereikėtu.

Asmeniškai aš noriu tikėti, kad Philips puodas bus pagamintas iš kokybiškų, nesmirdančių ir nenuodingų medžiagų. Iš Redmond, Polaris ir t.t. šito nesitikiu.
Tai tik mano lūkesčiai, kurie tikrai gali būti klaidingi.

Aš jau seniai savęs klausiu kodėl naujo televizoriaus ar kompiuterio plastmasė nesmirda niekada (bent jau man neteko su tuo susidurti), o va kai kurių naujų maisto gaminimo puodų smirda. Tai visgi kame čia reikalas, nejaugi maisto gaminimo prietaisams skirta plastmasė yra labiau smirdanti negu naudojama televizoriams?
Atsakyti
O gal pasidalinkite patirtimi tie, kas jau turit puodus ir naudojant - kokius modelius turite ir koki pasirinktumet jei dabar pirktumet naują iš to kas dabar yra rinkoje. blush2.gif
Atsakyti
Čia yra nuorodos, kur rusų kalba rašoma apie daugiafunkcinius/multifunkcinius puodus -
http://www_mymultiva...brat-multivarku
http://ladymadonna.r...
http://yummybook.ru/...u-obzor-modelej

Atsakyti
Dar viena nuoroda -
http://multivarka.by...ybor-multivarki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 08 sausio 2014 - 22:18
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 08, 17:47)
o mūsų aptarinėjamas Philips puodas pigesnis už aptarinėjamus Redmond ir Polaris, todėl stebuklų tikėtis nereikėtu.

Tikrai, suklydau, Philips netinka šiam palyginimui 4u.gif
Iš Philips'o aš irgi stebuklų nesitikiu ir, bent jau man, Redmond 90 modelis daug geresnis ir vertesnis.
Atsakyti
Kodėl plasmasė televizorių bekvapė, o va kai kurių puodų smirdi - nežianau. Tik žinau, kad plasmasė skirta salyčiui su maisto produktais truputi kitokia, bent jau turėtu but, nei kokių televizorių. Mano puodas išpakavus turėjo vos juntama kvapą, identišką kokį turėdavo nauji Philips plasmasiniai virduliai tik išpakavus.
Atsakyti
Jau rasiau ,kad kiek tenka buti tolimuose krastuose zmones sitaip nesivaiko garsiu pavadinimu ,nors tikrai gyvena gerai.Pati gyvenau toli nuo Lt neturejau nei vieno brangaus daikto ir prisimindavau Lt laikus kai vos iperki koki brangu.Gryzau ir vel prasidejo visokia tik zinoma technika ir ,tik brangi.
Uzsienieciui pasiulyk PFILIPS sakys liuks.Nezinau ,pas mus kitaip.As pati kitaip cia perku.
Pati dairiausi ju tiklapiuose ,tai koki 20 puodu iki 250lt ir keli jau 650lt toki kaip Tefal cook me6l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 09 sausio 2014 - 09:43
Sveiki,

pries kaledas isigojome Moulinex cook4me puoda. Skaiciau daug ir forumu, ir atsiliepimu, ir paciose parduotuvese ziurejau. Visi jie grazus ir atrodo patraukliai...auksinio vidurio nebuvo. Na bet kaip kazkas forume minejo, po pirmo bandymo, antras bandymas buvo tik po 3 ar 4 dienu...nes aplanke nusivylimas (kazkokiu iliuziju neishsipildymas). Skaitant internete receptus ir t.t. kyla milijonas klaustuku, nes receptai tikrai nera universalus visiems puodams. Kol kas neturiu dar patirties, bet reikalas judinamas...dar neteko is vakaro palikti su atidejimu, kad ryte butu kokia nors koshe (manu koshe kaip suprantu galima ishvis pamirshti). Receptuose parasyta idek ta, ipilk ana ir paleisk programa (kuri kiekvienam puodui skirtinga)...o ar ten ivertinamas puodo pashilimas ar ne, neaisku...koshes zodziu dar neatrastas reikalas.
Bet labai patiko, kad viska galima pasidaryti viename puode. Nei tashkosi kazkas, nei kvapu daug...viskas greitai ir skaniai. Riebalai nereikalingi...ant garu viskas labai greitai. Minusas, kad garu puodas statosi ant pagrindinio puodo su mazomis kojelemis, tai nelabai isheitu virti kazka pagrindiniame puode ir garu kartu...bet chia gal nemoku kazko smile.gif Labai smagu sumesti kokias darzoves su vistienos gabaliuku ir ishgirdus pypsejima po 12 min keliauti su lekste...
Siame puode yra pilna pridetu ivairiausiu receptu...iki ju prieit reiks ateityje tikiuosi.
Patarimas toks : jei virtuveje nesat didelis entuziastas - tai daug pinigu neverta investuoti ir fantazuoti, kad su situo puodu prasides nerealiu patiekalu ruosimas.
Siaip sis Moulinex cook4me atrodo labai kokybiskai ir apgalvotai. Belieka nenuleist ranku ir gilintis, ka galima ish jo ishpeshti.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 09, 09:34)
Jau rasiau ,kad kiek tenka buti tolimuose krastuose zmones sitaip nesivaiko garsiu pavadinimu ,nors tikrai gyvena gerai.Pati gyvenau toli nuo Lt neturejau nei vieno brangaus daikto ir prisimindavau Lt laikus kai vos iperki koki brangu.Gryzau ir vel prasidejo visokia tik zinoma technika ir ,tik brangi.
Uzsienieciui pasiulyk PFILIPS sakys liuks.Nezinau ,pas mus kitaip.As pati kitaip cia perku.
Pati dairiausi ju tiklapiuose ,tai koki 20 puodu iki 250lt ir keli jau 650lt toki kaip Tefal cook me6l

Pas juos kiek kitokios vertybės, gyvenimo tempas, būdas, valgymo upatumai, kai kur ir klimatas. Jau neminint algas. Gal jie dažniau gali sau leisti keisti virtuvės techniką, dėl to ir perka pigesnes. Kita vertus ir poreikiai kitokie - pas juos turbūt nerasi mėsmales ar bulvių tarkavimo aparato.
Jie gali sau leisti nueiti nupirkti puodą ir nesukti galvos ar pakaks pinigų iki kitos algos. Mes turim taupyt tokiam puodui, gal net ne vieną mėnesį.

Pas mus yra blogai vienas dalykas - kai pasirodo kokia naujiena prekyboje, pardavėjai būtinai nori uždirbti 100% ar 200%. O per kiek tarpininku pereina ta prekė ir kiekvienas savo % nori uždirbti.
Ir dar mums įskiepytas moralas, kad geras daiktas pigiai nekainuoja.
Papildyta:
QUOTE(caplius @ 2014 01 09, 10:10)
Sveiki,

pries kaledas isigojome Moulinex cook4me puoda.

O save priskirtumet prie virtuvės entuziastų? blush2.gif
Jei dabar rinktum kokį puodą pirkti - kokį pasirinktum? rolleyes.gif
Atsakyti
manau lengviau apsisprest bus vistiek paciai, zinant savo seimos valgymo ypatumus ir kam ji naudosit.

jei tik kosem, kad ryte paruostu. kogero nepirkciau brangaus. imciau paprasciausia ir tiek. na gal tik ant apsidraudimo paziureciau, kad vistik butu funkcija multipovar.

niuansai prasidetu tik tuomet, jei as noriu puodo kuris darytu beveik viska. tada sedi ir ziuri kas kiek laipsniu didinasi, kas kiek laikas koreguojasi. duona kepsiu, nekepsiu. jogurta darysiu, nedarysiu. ir t.t, ir t.t.

na cia mano toks pasvarstymas garsus ax.gif 4u.gif

moulinex cook4me 2in1. Daugiafunkcinis puodas su vadinamaja skaravarke. Pliusa matau vieninteli, kad uzprogramuota patiekala paruos zenkliai greiciau, nei visi kiti daugiafunkciniai puodai. Nu ir seip aisku, kad ruosiant paprastam katile maista, ir ruosiant greitpuodyje su spaudimu, tapaty vistiek patiekala gausim. Skirtumas tik per kiek laiko jis gatavas bus vienu ir kitu atveju. Tai cia tas pats paprasti daugiafunkciniai puodai maista paruos mazdaug per ta pati laiko tarpa, kaip ir ruosdavosi ant virykles. O daugiafunkcinis puodas su skaravarke, ruos greiciau kaip tarkim greitpuodziai.

As namie turiu greitpuodi dideli. Tai tarkim galiu priruosti saltienos ganetinai dideli kieki. Jautienos guliasa jame ruosiu, nes paprastam puode nzn kiek laiko reiktu, kol mesyte gautusi tokia minksta ir tirpstanti burnoij.

Kadangi toki puoda turiu atskira, tai ziurint i daugiajunkcinius puodus nekeliau sau salygos, kad jis turi ruosti kaip greitpuodis. Todel kad jie dar brangesni. Man uzteks daugiafunkcinio puodo, kad jis ruos kaip, kad ir paprastam puode, tik be mano prieziuros ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 09, 11:22)
Pas juos kiek kitokios vertybės, gyvenimo tempas, būdas, valgymo upatumai, kai kur ir klimatas. Jau neminint algas. Gal jie dažniau gali sau leisti keisti virtuvės techniką, dėl to ir perka pigesnes. Kita vertus ir poreikiai kitokie - pas juos turbūt nerasi mėsmales ar bulvių tarkavimo aparato.
Jie gali sau leisti nueiti nupirkti puodą ir nesukti galvos ar pakaks pinigų iki kitos algos. Mes turim taupyt tokiam puodui, gal net ne vieną mėnesį.

Pas mus yra blogai vienas dalykas - kai pasirodo kokia naujiena prekyboje, pardavėjai būtinai nori uždirbti 100% ar 200%. O per kiek tarpininku pereina ta prekė ir kiekvienas savo % nori uždirbti.
Ir dar mums įskiepytas moralas, kad geras daiktas pigiai nekainuoja.
Papildyta:
O save priskirtumet prie virtuvės entuziastų? blush2.gif
Jei dabar rinktum kokį puodą pirkti - kokį pasirinktum? rolleyes.gif

Nepriskirciau...laiko truksta kaip visada. Bet noras pasigerinti situacija yra! Tiksliau, kad nors kiek sveikiau pasigaminti...koki pirkciau, sunku pasakyti velgi, svarbu, kad ant garu gamintu smile.gif Greiciausiai buciau Polaris firmos puoda...per kaledas buvo nuolaida Prismoje. Bet esu toks zmogus, kad visada renkuosi brangesni ir zinomesni daikta...ypac kas liecia buitine technika.
Atsakyti
[

As namie turiu greitpuodi dideli. Tai tarkim galiu priruosti saltienos ganetinai dideli kieki. Jautienos guliasa jame ruosiu, nes paprastam puode nzn kiek laiko reiktu, kol mesyte gautusi tokia minksta ir tirpstanti burnoij.

As paruosiu jautienos guliasa iki valandos ,apie 45min paprastam storu dugnu siuolaikiniam puode.

As tikejausi ,kad PFILIPS geresnis uz POLARIS g.gif apie ta POLARIS niekada negirdejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 09 sausio 2014 - 22:49