Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

Šitoje temoje jau buvo aptarinėta apie tai, kad indai faktiškai mažesni, nei rašoma. Kažką skaičiau, bet tikrai neatsimenu kuriam puslapy.
Beje rusai, kaip tik giria Scarlet firmos puodą
Atsakyti
Na su scarlet irgi esu turejus reikalu. Man regis virduli pirkau uz kokius 30-50lt. Tarnavo tikrai keleta metu. Negaliu sakyt, kad blogi daiktai perkant uz juokinga kaina. Nereikia noret, kad perki uz kelis litus o padarytas butu taip pat kaip perkant uz zenkliai didesnius pinigus. Bent jau as susidariau ispudi, kad ju gaminiai tikrai zemesnes klases, bet ir pigiau kainuojantys.
Atsakyti
Aha, svarbiausia, kad išlaikytas kainos ir kokybės santykis.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 07, 12:38)
bet vienam redmond modelyje parasyta kad 5 litrai,o paziurejus i inda jeigu vandens ipilsi iki krastu-iseis tik 4 g.gif net konsultanto klausiau,bet jis taip ir nesugebejo nieko atsakyti. g.gif

del firmu-cia maciau buvo siulytas ir scarlet,bet as nerizikuociau jo pirkti ir pasakysiu kodel. Turejau blenderius viena scarlet firmos-kitas philips,tai skirtumas ikivaizdus (aisku,kad philips buvo daug geresnis) g.gif

Dėl puodo apimties, kurią nurodo gamintojai, tai čia kaip ir viskas aišku. Tam tikri gamintojai mėgsta, kuomet apie jų gaminius žmonės susidaro nuomonę pagal tai kas parašyta ant įpakavimo.

Dėl Scarlett bendrai, tai šį gamintoją kainos ir kokybės santykiu reikėtu lyginti su jam panašiais gamintojais, tokiais kaip Redmond ir Polaris. Scarlett kiek žinau net nepretenduoja į tai, kad jo produkcija būtų geresnė už Philips. Scarlett dažniausiai orientuojasi į tuos pirkėjus, kuriems Philps yra per brangu.
Jei kalbėti konkrečiai, tai parodykite man Philps daugiafunkcinį puodą už 240Lt su tokiu pačiu funkcionalumu kaip pas Scarlett IS-MC412S01. Aš su malonumu tokį puodą nusipirkčiau giminaičiams.
Atsakyti
Ivatikirik, gal kur matėt to Scarlett IS-MC412S01 temperatūrinį režimą programos "medlenovarka"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 07 sausio 2014 - 15:50
Sveiko o STTOLARO kaip jau kazin ,ar pfilips geriau jusu siulomas ant akcijos smile.gif as SCARLETT bijau vien del teflono ,manau nelaikys jis ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 07 sausio 2014 - 16:16
jau turiu redmond m90 smile.gif rytoj isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 01 07, 15:49)
Ivatikirik, gal kur matėt to Scarlett IS-MC412S01 temperatūrinį režimą programos "medlenovarka"?

Štai čia yra šio puodo instrukcija - http://www.scarlett....is-mc412s01.pdf

Instrukcijoje parašyta, kad programoje МЕДЛЕННОВАРКА temperatūra yra 45-95 laipsniai. Kaip ir kada ta temperatūra keičiasi neparašyta.
Jei teisingai suprantu, tai šios programos laikas yra 5 val., bet galima pasirinkti kitą laiką (nuo 1 iki 8 val., 10 min. intervalu).

Forumuose rašo, kad šio puodo programose yra klaidų. Tarkim programų pavadinimai МОЛОЧНАЯ КАША ir СУПЫ/КРУПЫ supainiotos vietomis (tą reikia prisiminti), o програма ЖАРКА/ТУШЕНИЕ yra tik ЖАРКА, bet ne ТУШЕНИЕ (juk temperatūra yra 130-140 laipsnių).

Tokios klaidos žinoma nėra kritinės ir prie jų galima prisitaikyti.
Didžiausi šio puodo pliusai (prisimenant, kad jo kaina Lietuvoje tik 240Lt, o kitur dar mažiau) yra 940W galingumas (tikrai pakankamas kokybiškiems kepiniams ir greitam maisto ruošimui) ir programa Мой рецепт su galimybe keisti temperatūrą kas 5 laipsnius.

Papildyta:
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 07, 16:03)
Sveiko o STTOLARO kaip  jau kazin ,ar pfilips geriau jusu siulomas ant akcijos smile.gif as SCARLETT bijau vien del teflono ,manau nelaikys jis ilgai.

Manau, kad Stollar bmc600 yra labai rimtas Philips HD3037 konkurentas, tačiau Philps'ą jūs šiuo metu galite išbandyti ir grąžinti, o Stollar'o ne. Abu šie puodai turi savo pliusų ir minusų.
Forumuose rašo, kad Scarlett IS-MC412S01 teflono danga yra tikrai kokybiška ir pakankamai stora. Kokybiškas ir saugomas teflonas tarnauja pakankamai ilgai (mano turimas puodas su teflono danga tarnauja jau ketvirtus metus).
Scarlet minusas toks, kad atskirai jų vidiniai puodai neparsiduoda, tačiau aš nekvaršinčiau sau dėl to galvos, nes visas prietaisas kainuoja tiek, kiek kitų multivarkų vidiniai puodai.
Atsakyti
Labas,

Na visai pasimeciau, kai pradejau rinktis. O ka atsakytumete i tai, kuris geresnis
1 DAUGIAFUNKCINIS PUODAS PHILIPS HD3037/70 arba DAUGIAFUNKCINIS PUODAS REDMOND RMC-M 4502 B
2 REDMOND M-20
3 Jusu minimas Scarlet
4 Polaris.
Kuris is situ geriausias

ziuriu kuo giliau i miska tuo daugiau medziu, nemaniau kad taip sunku puoda issirinkti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 07 sausio 2014 - 19:11
QUOTE(Krista @ 2014 01 07, 18:59)
Labas,
Na visai pasimeciau, kai pradejau rinktis.  O ka atsakytumete i tai, kuris geresnis
1 DAUGIAFUNKCINIS PUODAS PHILIPS HD3037/70 arba DAUGIAFUNKCINIS PUODAS REDMOND RMC-M 4502 B
2 REDMOND M-20
3 Jusu minimas Scarlet
4 Polaris.
Kuris is situ  geriausias

ziuriu kuo giliau i miska tuo daugiau medziu, nemaniau  kad taip sunku puoda issirinkti:)

Dėl geresnio tikrai nepasakysiu.
Vienas gražesnis, kitas su rankenėlėmis, trečio rimtas gerai žinomas gamintojas ir t.t.

Kai aš rinkausi sau pirmą daugiafunkcinį puodą, atsitiktinai pasisekė gauti geriausią už pigiausio kainą. Dabar juo pasinaudojęs aš visada norėsiu tiktai tokio paties gero ir esu pasiruošęs sumokėti už jį tiek kiek reikės.

Sakyčiau taip, kad nori geriausio, ieškok ir daug mokėk.
Nori pigaus, griebk geriausią iš pigiausių.
Nori, bet nežinai kokio, pirk pigiausią, pasinaudok, pasimokyk ir supratęs ko tau trūksta atiduok/padovanok/išmesk pigiausią ir nusipirk tai, ko nori.

Atsakyti
Manau, kad Stollar bmc600 yra labai rimtas Philips HD3037 konkurentas, tačiau Philps'ą jūs šiuo metu galite išbandyti ir grąžinti, o Stollar'o ne. Abu šie puodai turi savo pliusų ir minusų.
Forumuose rašo, kad Scarlett IS-MC412S01 teflono danga yra tikrai kokybiška ir pakankamai stora. Kokybiškas ir saugomas teflonas tarnauja pakankamai ilgai (mano turimas puodas su teflono danga tarnauja jau ketvirtus metus).
Scarlet minusas toks, kad atskirai jų vidiniai puodai neparsiduoda, tačiau aš nekvaršinčiau sau dėl to galvos, nes visas prietaisas kainuoja tiek, kiek kitų multivarkų vidiniai puodai.
[/quote]

Dekui smile.gif truputi abejoju ,kad taip labai nores priimti naudota PFILIPS ,bet ka gali zinot.
O mano turimu indu ir keliu men .keptuviu teflonai pasibraize ,nors naudojame tik plastikinius samcius ir visa kita.
O RD 90 skirsis nuo sttolaro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 07 sausio 2014 - 22:07
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 07, 21:22)
Dėl geresnio tikrai nepasakysiu.
Vienas gražesnis, kitas su rankenėlėmis, trečio rimtas gerai žinomas gamintojas ir t.t.

Kai aš rinkausi sau pirmą daugiafunkcinį puodą, atsitiktinai pasisekė gauti geriausią už pigiausio kainą. Dabar juo pasinaudojęs aš visada norėsiu tiktai tokio paties gero ir esu pasiruošęs sumokėti už jį tiek kiek reikės.

Sakyčiau taip, kad nori geriausio, ieškok ir daug mokėk.
Nori pigaus, griebk geriausią iš pigiausių.
Nori, bet nežinai kokio, pirk pigiausią, pasinaudok, pasimokyk ir supratęs ko tau trūksta atiduok/padovanok/išmesk pigiausią ir nusipirk tai, ko nori.

Noriu tokio.
Bet vis iek nežinau kuris modelis atitinka. doh.gif
Atsakyti