QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 06, 20:32)
Paaiškinkit man kur jus matot tokius dalykus modelių aprašymuose?
Mane domina ne būtent to pyrago kepimo procesas, o bendrai kur aprašymuose parašyta būtent dėl to laiko diapazono. Rodos rusų kalba skaitau, bet turbūt ne viską suprantu.
Arba aš aprašymus nemoku skaityti.
Dažniausiai tokie dalykai būna parašyti ne aprašymuose, o instrukcijose, kurias paieškojus galima atsisiųsti internetu.
Jei instrukcijose nurodytas gaminimo programos laikas 30 min. bei nenumatyta laiko keitimo galimybė, tuomet ir turėsite tik 30 min., nei daugiau, nei mažiau.
Būna atvejų, kad tam tikros programos laiką galimą keisti, bet tik ilginti, o ne trumpinti. Tai irgi nepatogu, nes tarkim omleto 30 min. kepti nereikia.
Galiu garantuoti, kad šiuo metu pardavime nėra nei vieno puodo, kurio visos programos yra idealios, ir kad jis turi visas įmanomas programas, kurių tik gali prireikti. Tačiau jei puodas turi bent vieną programą, kurioje tiek laiką, tiek temperatūrą galima nustatyti pačiam (gali vadintis мультиповар, мой рецепт ar pan.), be jokių kvailų apribojimų (tarkim temperatūrą keisti tik kas 20 laipsnių, arba laiką nustatyti tik nuo 30 min.), tuomet neverta gilintis į visų programų niuansus. Jei norėsit pasigaminti patiekalą, tačiau nerasite tam tinkamos programos, pasirinksite rankinių nustatymų programą ir gaminsite taip kaip norėsite.