Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(kvartetas @ 2014 01 06, 12:00)
O dabar dar kitas klausimas. Tos kurios turite ar tikrai naudojate daznai. Ar nera tai dar papildomas nereikalingas daiktas virtuvej? Kazkaip galvoju ar tikrai tikrai tikrai man jo reikia  smile.gif .

Turint vaiku, tikrai neturetu jis labai ilsetis. As ji dazniausiai naudoju pusryciu kosems virti bei mokinuko pietums - pagaminu ir palieku ant silumos palaikymo, kol jis gryzta is mokyklos. Na dar sriubos, plovas ir kartais kiti patiekalai. Bet dazniausiai koses ir silti pietus mokiniui.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 06, 20:32)
Paaiškinkit man kur jus matot tokius dalykus modelių aprašymuose?
Mane domina ne būtent to pyrago kepimo procesas, o bendrai kur aprašymuose parašyta būtent dėl to laiko diapazono. Rodos rusų kalba skaitau, bet turbūt ne viską suprantu.  doh.gif Arba aš aprašymus nemoku skaityti. unsure.gif

Dažniausiai tokie dalykai būna parašyti ne aprašymuose, o instrukcijose, kurias paieškojus galima atsisiųsti internetu.
Jei instrukcijose nurodytas gaminimo programos laikas 30 min. bei nenumatyta laiko keitimo galimybė, tuomet ir turėsite tik 30 min., nei daugiau, nei mažiau.
Būna atvejų, kad tam tikros programos laiką galimą keisti, bet tik ilginti, o ne trumpinti. Tai irgi nepatogu, nes tarkim omleto 30 min. kepti nereikia.

Galiu garantuoti, kad šiuo metu pardavime nėra nei vieno puodo, kurio visos programos yra idealios, ir kad jis turi visas įmanomas programas, kurių tik gali prireikti. Tačiau jei puodas turi bent vieną programą, kurioje tiek laiką, tiek temperatūrą galima nustatyti pačiam (gali vadintis мультиповар, мой рецепт ar pan.), be jokių kvailų apribojimų (tarkim temperatūrą keisti tik kas 20 laipsnių, arba laiką nustatyti tik nuo 30 min.), tuomet neverta gilintis į visų programų niuansus. Jei norėsit pasigaminti patiekalą, tačiau nerasite tam tinkamos programos, pasirinksite rankinių nustatymų programą ir gaminsite taip kaip norėsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 06 sausio 2014 - 23:23
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 06, 23:15)
Dažniausiai tokie dalykai būna parašyti ne aprašymuose, o instrukcijose, kurias paieškojus galima atsisiųsti internetu.
Jei instrukcijose nurodytas gaminimo programos laikas 30 min. bei nenumatyta laiko keitimo galimybė, tuomet ir turėsite tik 30 min., nei daugiau, nei mažiau.
Būna atvejų, kad tam tikros programos laiką galimą keisti, bet tik ilginti, o ne trumpinti. Tai irgi nepatogu, nes tarkim omleto 30 min. kepti nereikia.

Galiu garantuoti, kad šiuo metu pardavime nėra nei vieno puodo, kurio visos programos yra idealios, ir kad jis turi visas įmanomas programas, kurių tik gali prireikti. Tačiau jei puodas turi bent vieną programą, kurioje tiek laiką, tiek temperatūrą galima nustatyti pačiam (gali vadintis мультиповар, мой рецепт ar pan.), be jokių kvailų apribojimų (tarkim temperatūrą keisti tik kas 20 laipsnių, arba laiką nustatyti tik nuo 30 min.), tuomet neverta gilintis į visų programų niuansus. Jei norėsit pasigaminti patiekalą, tačiau nerasite tam tinkamos programos, pasirinksite rankinių nustatymų programą ir gaminsite taip kaip norėsite.

Vaje, atrodo pasirinkti pasidarė dar sudėtingiau. Ir taip kelis vakarus sėdėjau rusų forumuose nagrinėjau modelius. Kuo toliau tuo painiau. doh.gif Negi dabar visų modelių instrukcijas siųstis. doh.gif
O gal jūs tiesiog surašykit kokie modeliai turi multipovar ar moj recept funkcijas. Man taip žymiai palengvintų pasirinkimą. ax.gif
Atsakyti
jei neklystu redmondo abu modeliai m70 ir m90 turi multipovar programa. prasideda temperaturu laipsniai nuo 35 iki (m70)160laipsniu; (m90) 170laipsniu, zingsnis kas 5laipsnius t.y. 35; 40; 45 ir t.t.

O su laiku skaiciau bet nebepamenu kas kiek didinasi, jei neklystu kas minute
Atsakyti
Taip. Tik laikas (jei gerai pamenu) didinasi kas minutę iki 1 val, o po to kas 5 min.
Atsakyti
tiesa per ebey ziurejau yra nemazai redmondu ir gaunasi kaip ir pigiau siustis is ten. bet va vienintelis kas mane visada stabdo is ten pirktis buitine technika, tai kad nebus garantinio normalaus. nzn siuntinek paskui tudi siudi jei kas atsitiktu. bet buvau radusi redmond m90 uz 188e+16e atsiuntimas , grubiai 710-720lt. na sutaupai 160lt kaip ir , bet su islyga jei jis neges .
Atsakyti
Kai aš ieškojau kur pigiau nusipirkt, tai Baltarusijoje buvo dar pigiau ir turėjau galimybę iš ten atsivežt, bet nepirkau tik dėl garantijos. Ką aš žinau kokia ten to puodo kokybė, net ir labai rimtos firmos neapsaugotos nuo retkarčiais pasitaikančio broko. Visko būna.
Atsakyti
Ačiū už info. Tik tiesą sakant man tie Redmond tokie nepatiki atrodo. Gal dėl tos dažnai pasikartojančios reklamos. doh.gif
Nežinau. Gal mano įsitikinimai neteisingi.
Apžiūrinėju Panasonic (nors juos dažnai rusų kulinarinėse laidose reklamuoja), Stolar, Poliaris.

O kodėl galvojant pas baltarusis bus nekokie? Aš neturiu nieko iš ten pažįstamo, bet vis mąstau pabudėti prie akropolio ar ikea ir su kuo nors susipažinti.
Atsakyti
Gal ne taip išsireiškiau, aš nieko prieš baltarusus neturiu. Turėjau omeny pačią Redmond firmą ir jos gaminius.
Atsakyti
as jau antra savaite skaitau info ir ko daugiau zinau-to sunkiau issirinkti doh.gif visai pasimeciau doh.gif
mano tevai sau pikro,bet jie daug negalvojo,nuvaziavo ir nupirko poliaris uz 200 lt. bet kiek klausiau-tai tik sriubas gamino g.gif
Buvau nuvaziavus i parduotuve apziureti,tai dar kas nepatiko-kad raso 5 litrai,bet pats indas 4-4.5 (ten kur ziurejau pasirinkimas nedidelis buvo) g.gif ar visur indas mezesnis? g.gif
Atsakyti
Na kiek skaiciau pas visus indo talpa rasoma jei pripiltum vandens iki krastu. Bet juk kai gaminsi tiek negalesi pripilti doh.gif . Tai faktine ir reali naudinga indo talpa skiriasi. 4u.gif

Nemanau, kad is baltarusijos pirktas ar is ebay siustas tas puodas bus blogesnis nei cia vietoje lietuvoij perkant. Skirtumas tik tas, kad garantija cia vietoij perkant 2metai. O pirkta is svetur neturesi jos. Na nebent uzsiimsi siuntinejimais ir per atstuma susitarsi pildyti dokumentus ir t.t.
Asmeniskai mano nuomone neverta...
Va jei kainu skirtumas tarp cia ir svetur butu perpus, tada taip, bet del 150/160lt neapsimoka.

O ir seip nezinau ar yra skirtumas firma rusiska, vokiska ar dar belekokia, vistiek daugumoij visu firmu gaminius surinkineja siauraakiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 07 sausio 2014 - 11:49
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 07, 11:48)
Na kiek skaiciau pas visus indo talpa rasoma jei pripiltum vandens iki krastu. Bet juk kai gaminsi tiek negalesi pripilti doh.gif . Tai faktine ir reali naudinga indo talpa skiriasi. 4u.gif

bet vienam redmond modelyje parasyta kad 5 litrai,o paziurejus i inda jeigu vandens ipilsi iki krastu-iseis tik 4 g.gif net konsultanto klausiau,bet jis taip ir nesugebejo nieko atsakyti. g.gif

del firmu-cia maciau buvo siulytas ir scarlet,bet as nerizikuociau jo pirkti ir pasakysiu kodel. Turejau blenderius viena scarlet firmos-kitas philips,tai skirtumas ikivaizdus (aisku,kad philips buvo daug geresnis) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 07 sausio 2014 - 12:41