Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(Mergelė @ 2013 12 30, 17:11)
Gal gali konkreciau?
Siandien viriau manu kose, ir galvoju, kad pribrendau as tokiam puodui. Tiksliau reikia man jo.  Manau, kad butu mano pagalbininkas. Bet as vis linkstu link cook4me.  Bet domina ir kiti modeliai.

O ka konkreciau? Modelis koks pas mane, ar receptai kokie? Modelis pas mane jau senokas, nera pvz. kepymo funkcijos, juogurto funkcijos, bet biskvita vistiek kepiau smile.gif O pas mane dar buvo papildomas puodas ir guma dangciui, bet taip kol kas ir neprireike, guli sie daikciukai dar nepanaudoti rolleyes.gif As pagal visus funkcijos, kurie yra pas mane radau cia vat toki http://www.alio.lt/t...ID45883362.html
O surinkus google pavadinima Land Life galima pamatyt paskutiniu modeliu, bet ten visa aprasyma rusu kalboj

As manu kose ten neverdu, vienintele kose kuri gaminu taip, kaip musu mamos ir mociutes dare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2013 12 30, 19:20)
O ka konkreciau? Modelis koks pas mane, ar receptai kokie? Modelis pas mane jau senokas, nera pvz. kepymo funkcijos, juogurto funkcijos, bet biskvita vistiek kepiau  smile.gif O pas mane dar buvo papildomas puodas ir guma dangciui, bet taip kol kas ir neprireike, guli sie daikciukai dar nepanaudoti  rolleyes.gif  As pagal visus funkcijos, kurie yra pas mane radau cia vat toki http://www.alio.lt/t...ID45883362.html
O surinkus google pavadinima Land Life galima pamatyt paskutiniu modeliu, bet ten visa aprasyma rusu kalboj

As manu kose ten neverdu, vienintele kose kuri gaminu taip,  kaip musu mamos ir mociutes dare  smile.gif

Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek skaitau, tai vis labiau ir labiau gundausi nusipirkti tokį pagalbininką virtuvėje. rolleyes.gif
Atsakyti
su naujais metais! stai ir as isiliejau i jusu gretas smile.gif gavau nuo kaledu senio POLARI. bandau ji. sakykit, kaip jus kovojat su plastmases kvapu? tiksliau, kiek turi praeiti gaminimu, kad jis isnyktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 01 03, 19:22)
su naujais metais! stai ir as isiliejau i jusu gretas smile.gif gavau nuo kaledu senio POLARI. bandau ji. sakykit, kaip jus kovojat su plastmases kvapu? tiksliau, kiek turi praeiti gaminimu, kad jis isnyktu? smile.gif

Kvapo nebuvo, bet rekomenduoja pirma syk uzvirti vandeni su citrinos sultim.
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 01 03, 18:22)

Plastmasių sudėtyje yra įvairių cheminių junginių, dėl kurių poveikio vartotojas net nesusimąsto. Tai galima nustatyti pagal aštrų plastmasės kvapą. Juk logiška manyti, kad kokybiškas plastikas neturi skleisti bjauraus ir aštraus kvapo.

Patarčiau visiems kurie rūpinasi savo ir savo artimųjų sveikata atsakingiau žiūrėti į tai ką ir iš ko valgo.
Jei gaminys pagamintas Kinijoje ir turi aštrų kvapą, rekomenduočiau gerai paieškoti atitinkamo gaminio ženklinimo, kuris nurodo iš ko šis gaminys pagamintas. Jei jokio ženklinimo nėra aš nedelsiant kreipčiausi į pardavėją ir paprašyčiau pateikti atitinkamus gaminio sertifikatus. Jei tokių irgi nėra, aš tikrai nerizikuočiau ir gražinčiau prekę.

Manau, kad nesąžiningi, neaiškios kilmės, gamintojai naudojasi įstatymų spragomis ir norėdami sumažinti savo gaminių savikainą puodus gamina iš nekokybiškos plastmasės. Juk ji atseit tiesiogiai nekontaktuoja su maistu.

Apie kiekvieną plastmasės rūšį galite pasiskaityti štai čia -
http://www.tavonauda...i-apie-plastika
http://sveikatossalt...ikatai-387.html
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 04, 10:41)
Juk logiška manyti, kad kokybiškas plastikas neturi skleisti bjauraus ir aštraus kvapo.

Manau, kad nesąžiningi, neaiškios kilmės, gamintojai naudojasi įstatymų spragomis ir norėdami sumažinti savo gaminių savikainą puodus gamina iš nekokybiškos plastmasės.

Visiskai sutinku. thumbup.gif
Butent apie tai ir kalbejau, kritikuodama pigius analogus. Analogiska isvaizda, dar nereiskia, kad ir visas gaminys yra analogiskai geras, o brangesnis daiktas, brangesnis tik del zinomo prekinio zenklo. Daznai kainu skirtumai slepiasi po nekokybiskom medziagom.
Atsakyti
Labas

Senai skaitineju sia tema, nes labai noriu isirinkti gera puoda uz padoria kaina, na iki kokiu 800 lt. Bet jau tiek pasimeciau, kad nebezinau koks yra geras. As nuziurejau si Redmond RMC-M4500 B, kaip manot ar jis geras. Gal koks kitoks irgi yra geras. Kiek suprantu ir Polaris ir scarlet neblogi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 05 sausio 2014 - 09:52
QUOTE(Krista @ 2014 01 05, 09:51)
Labas

Senai skaitineju sia tema, nes labai noriu isirinkti gera puoda uz padoria kaina, na iki kokiu 800 lt. Bet jau tiek pasimeciau, kad nebezinau koks yra geras. As nuziurejau si Redmond RMC-M4500 B, kaip manot ar jis geras. Gal koks kitoks irgi yra geras. Kiek suprantu ir Polaris ir scarlet neblogi.

Jeigu sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama, tai ir žodžio geras prasmė įvairiems žmonėms yra skirtinga.
Aš pirkdamas rusams priklausančios įmonės gaminį pagamintą Kinijoje niekada nesitikiu įsigyti tikrai gerą daiktą. Iš mano pusės žiūrint, toks pirkinys, tai kompromisas tarp gaminio kokybės ir jo kainos.
Primenu, kad tiek Redmond, tiek Polaris, tiek Scarlet priklauso rusams, o savo produkciją gamina Kinijoje.
Labai gaila, kad Lietuvoje negalima nusipirkti daugiafunkcinių puodų pagamintų tikrai rimtų įmonių, kurių pagrindinė veiklos sritis ir yra tokių puodų gamyba.
Pvz. Cuckoo - http://www.youtube.c...h?v=bcJ4sC_yfeM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 05 sausio 2014 - 13:56
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 05, 13:54)
Jeigu sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama, tai ir žodžio geras prasmė įvairiems žmonėms yra skirtinga.
Aš pirkdamas rusams priklausančios įmonės gaminį pagamintą Kinijoje niekada nesitikiu įsigyti tikrai gerą daiktą. Iš mano pusės žiūrint, toks pirkinys, tai kompromisas tarp gaminio kokybės ir jo kainos.
Primenu, kad tiek Redmond, tiek Polaris, tiek Scarlet priklauso rusams, o savo produkciją gamina Kinijoje.
Labai gaila, kad Lietuvoje negalima nusipirkti daugiafunkcinių puodų pagamintų tikrai rimtų įmonių, kurių pagrindinė veiklos sritis ir yra tokių puodų gamyba.
Pvz. Cuckoo -  http://www.youtube.c...h?v=bcJ4sC_yfeM

O koki Jus pirktumet sau. Ar visuose puoduose yra atidejimo funkcija. Man puodas reikalingas del troskiniu, sriubu, makaronu virimo. Kad gryzusi is darbo jau rasciau pagaminta maista.
dar uzmaciau toki
http://www.rotonero....das-multivarka-

Ir aisku toki puoda, kuri galima nusipirkti Lietuvoje, na dar gal rasciau kas nupirktu Rusijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista: 05 sausio 2014 - 14:09
QUOTE(Krista @ 2014 01 05, 14:01)
O koki Jus pirktumet sau.  Ar visuose puoduose yra atidejimo funkcija. Man puodas reikalingas del troskiniu, sriubu, makaronu virimo. Kad gryzusi is darbo jau rasciau pagaminta maista. 
dar uzmaciau toki
http://www.rotonero....das-multivarka-

Ir aisku toki puoda, kuri galima nusipirkti Lietuvoje, na dar gal rasciau kas nupirktu Rusijoje.

Na maistą daugiafunkciniame puode gaminu beveik kasdien, tad sau pirkčiau tiktai rimto gamintojo puodą, kuris džiugintu, o ne nervintu mane kiekvieną dieną.

Atidėjimo funkcija yra daugumoje puodų, bet prieš perkant reikia būtinai patikrinti.
Dar patariu atkreipti dėmesį į tai, kad atidėjimo funkcija būna dvejopa. Puoduose be laikrodžio teks kiekvieną kartą pačiam skaičiuoti ir įvedinėti kiek valandų jūs norite atidėti startą. Puoduose su laikrodžiu pakaks vieną kartą nustatyti kelintą valandą turi būti paruoštas patiekalas ir ateityje tiesiog paspausti atidėjimo mygtuką.

Dar galima pasidomėti ar dingus elektrai užprogramuoti nustatymai nenusimuša ir ar atsiradus elektrai jis automatiškai tęsia pradėtą programą (tam puodas turi turėti vidinį akumuliatorių nustatymų ir laikrodžio palaikimui). Priešingu atveju anksčiau ar vėliau susidursite su situacija, kuomet rasite nepagamintą ar pusiau pagamintą patiekalą.

Su troškiniais ir sriubomis susitvarko dauguma puodų, o štai makaronus reikėtu dėti tik į verdantį vandenį, tad juos verdant apie atidėjimą galima pamiršti.

Jūsų vietoje pasinaudočiau Philips akcija, kuri leidžia nusipirkus jų puodą 60 dienų bėgyje jį gražinti dėl bet kokių jums nepatikusių puodo savybių.
Tokių savybių manau tikrai atrasite, bet užtat ateityje turėsite patirties ir žinosite į ką verta kreipti dėmesį, o į ką galima užmerkti akis.
http://www.philips.l...garantija-.html
http://blogas.avitel...azinimo-akcija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 05 sausio 2014 - 14:51
as taip pat varvinu akeles jau kazkelinta vakara. svaidausi nuo modelio prie modelio. is pradziu atrodo oooo sitas, viskas sitas sitas. atsiverti rusiskuose psl atsiliepimus ir kruva issisakimu neigiamu. pas kazkuri modeli smirda plasmase, pas kita silpnas dangti, pas dar kazka permazas indas kondensatui rinktis ir t.t. pas kazka neatsijungia temperaturos palaikymo funkcija. na zodziu esu pasimetusi nerealiai.

pagrinde ziurejau redmondus ir polaris. redmondu kainos is paskaitymo zenkliai didesnes nei polaris. jau praktiskai buvau apsistojus ties modeliais 0517ad (yra pardavine lt) bet prisigazdinau ties prastais atsiliepimais programavimo, jog daugelyje programu negalima atideti starto. sekantis modelis 0523ad, viskas kaip ir super duper, bet pagrindinis minusas kuri ivardina kiekvienas pirkejas, jog prasta plasmase indelio, kuris skirtas virimui ant garu. po pirmuju gaminimu plasmase suminksteja ir nebesilaiko krenta i vandeni.

o su redmondais tai esu visiskai pasimetus. m110 su skaravarke, bet kaip supratau nera kondensatui kur rinktis aplamai. perziurejau youtubej ir m-90, ir m-70. zinau kad naujas modelis 250isejo,kurio isigyti aisku pokolkas neimanoma ir kogero kaina nesveika bus.

patarkit i ka atkreipti demesi , kuria pirkti, tos kurios naudojasi. is esmes kosiu nelabai valgome, bet tikiuosi eis pripratinti seimyna tai daryti, bent jau dukroms. labiau domintu funkcijos kepimas, tusinimas, plovas, gal koks jogurtas, duonos kepimas. is esmes tai norisi viska isbandyt ir atsirinkti ka naudosiu is funkciju daznai, o kas vis tik liks retiems pazaidimams. 4u.gif

zodziu norisi nepermoketi, bet tureti gera daikta su normalia kokybe ir realiai naudojamom programom. multipovar programa irgi reikalinga, jei kartais neuztektu uzprogramuotu programu.
Atsakyti