Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(Tučka @ 2012 10 08, 08:29)
Siaip jei jau uz tokia kaina ziuret, tai tada geriau jau is Topshopo pirkti  g.gif  mane tai tas domina topshopinis  smile.gif

g.gif man tokios kontoros kaip topshoas kažkodėl pasitikėjimo nesukelia. Gal tai tik stereotiinis nusistatymas be pagrindo - gal būtų ir naudinga pakeisti jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 08, 09:51)
g.gif man tokios kontoros kaip topshoas kažkodėl pasitikėjimo nesukelia. Gal tai tik stereotiinis nusistatymas be pagrindo - gal būtų ir naudinga pakeisti jį g.gif

Na bent jau su garantija nebutu problemu, siaip ir man nelabai jis prie sirdies, bet juk ir apie kitas firmas kur uzsienyje parduoda nelabai ka galip pasakyti. unsure.gif O dar jei garantija ne ES bus, tai galesim ismest ta puoda kai suges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 08, 10:00)
Na bent jau su garantija nebutu problemu, siaip ir man nelabai jis prie sirdies, bet juk ir apie kitas firmas kur uzsienyje parduoda nelabai ka galip pasakyti.  unsure.gif  O dar jei garantija ne ES bus, tai galesim ismest ta puoda kai suges  biggrin.gif

įdomu, o tokiuose "senukuose" prekyboj tai nėra, bet gal jie gali atvežti pagal užsakymą g.gif

o EU garantija gal galioja visoj EU g.gif (ne EU nesidairau - apmuitinis - maža nepasirodys...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 08 spalio 2012 - 12:16
QUOTE(san @ 2012 10 08, 13:04)
įdomu, o tokiuose "senukuose" prekyboj tai nėra, bet gal jie gali atvežti pagal užsakymą g.gif

o EU garantija gal galioja visoj EU g.gif  (ne EU nesidairau - apmuitinis - maža nepasirodys...)

O tai Amazon is kur siuncia? bet tikrai kodel niekur LT nera tu puodu g.gif nemanau, kad jie neturetu paklausos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 08, 14:32)
O tai Amazon is kur siuncia?

anglija: amazon.co.uk
vokietija: amazon.de
Atsakyti
O kazin kaip sitas puodas? bigsmile.gif

http://www.amazon.de...2/ref=de_a_smtd

Ir ar vokiskas amazon siuncia i LT? jauciu, kad nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 08, 19:29)

Ir ar vokiskas amazon siuncia i LT? jauciu, kad nelabai  g.gif

reikia dėti į krepšį ir žiūrėti konkrečią prekę. Nes vieni pardavėjai siunčia, o kiti ne. Taip pat ir siuntimo kaina priklauso nuo pardavėjo - gali smarkia svyruoti.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 08, 20:47)
reikia dėti į krepšį ir žiūrėti konkrečią prekę. Nes vieni pardavėjai siunčia, o kiti ne. Taip pat ir siuntimo kaina priklauso nuo pardavėjo - gali smarkia svyruoti.

Isidejau as ji i krepseli, bet nelabai supratau, ka ten toliau daryt blush2.gif Nors mokinausi vokieciu, bet nicht verschtehen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 08, 20:12)
Isidejau as ji i krepseli, bet nelabai supratau, ka ten toliau daryt  blush2.gif  Nors mokinausi vokieciu, bet nicht verschtehen  biggrin.gif

Jei niekada nepirkot, tai reikia registruotis, adresą suvesti ir t.t.

pabandžiau aš pas save įmesti. tai siunčia. ir siuntimą paskaičiavo 27,20EUR.
Atsakyti
dar kiek perskaičiau ukrainiečių forume, svarbu iš ko ir su kokia danga padarytas pats puodas (tas indas, kur į vidų dedasi). O tos Lentz nelabai kokie atsiliepimai dangos atžvilgiu...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 10 04, 09:13)
sudomino baisiai šis įrenginys bigsmile.gif
koks jo naudojimo sudėtingumas? jei produktai paruošti, ar sugebėtų 7-9 metų vaikas jį paleisti, kai baigs, išsiimti paruoštą maista?

ar yra variantų, kuri būtų keičiamas tūris? pvz., vaikui pietums  įdedu mažesnį puoduką vienai porcijai. O visai šeimai, užstatau didesnį puodą.

Na pas mane kitoks nei top shope, bet panasus. Pirma menesi kankinausi, kol supratau ka kaip gamint, kokias programasrinktis ir kokiam laikui uzstatyt, pagelbejo forumas multivarka.ru ten yra receptu daugeliui multifunkciniu puodu, o jei turite kitoki, vistiek galima juos pritaikyti. Dabar uzmerktom akim galiu nustatyti tai ko reikia ir kiek laiko irgi zinau. tongue.gif

Deje, nera galimybes skirtingo litrazo puodus deti. Yra variantas i puoda ipilti vandens, ideti karsciui atsparu inda ir jame gamint, bet cia kiekviena recepta reiketu pagal patiekala atskirai bandyt gamint ir ziuret kas gausis. g.gif
Cia principas to puodo toks, kad tai puodas, tik kad elektrinis ir su "smegenim" lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2012 10 04, 11:02)
Oj, kaip sudomino sitas puodas  bigsmile.gif  Noriu Noriu Noriu  doh.gif

Kiek jis kainuoja Rusijoj?  g.gif

Na baltarusijoje naujo modelio 230doleriu. Jei turit pazistamu, tai galima nusipirkt. Rusijoje kaina pigesne, bet pristatymo sanaudos kosmines doh.gif .

Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 05, 09:02)
niekas nepakonsultuos g.gif

pasidalinkite, kokius turite?

šitas atrodo superiniai bigsmile.gif
http://www.amazon.co...8...8118&sr=1-7

bet ir kaina nemenka, ir dar reikia paieškoti, kur gauti unsure.gif

Turiu 2011 metu pabaigos REDMOND 4502, o ten kur jusu nuoroda, ten labiau ryziu virinimo aparatas. Multifunkcinis turi zymiai daugiau funkciju. Virimas garuose, kepimas kaip keptuveje,koses gaminimas, plovo gaminimas, kepimas kaip orkaiteje, sriubos virimas, dar paprastas virimas ir troškinimas. Nu dar multifunkcija, tai nusistatau kiek man laipsniu reikia ir laikmati - kiek laiko gaminsis. O dar pamirsau, kad galiu naudoti ji kaip skrudintuva, iskepti bulvytem fry ar pan smile.gif

Gauti galima baltarusijoje, arba top shope, bet maciau tik reklama, nzn jo funkciju to iš topshopo.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 08, 09:05)
Aš būsiu įkyri ir bandysiu krutinti šią temą, bent jau kol pati nupirksiu biggrin.gif gal kas nors užeis ir atsileips iš turinčių...
kokios būtų nuomonės apie tokį puodą:
http://www.amazon.co...=A299H8VXHNM4ZT

ir įdomu, jei puodo tūri tarkim 5 l, tai kiek litrų sriubos jame galima išvirti?

Per didele kaina ir per mazai fukciju ax.gif
5 ltr tai tiek pripilsit iki pat pat krastu, tai skaiciuokit kad minus 1,5-2 ltr kazkur g.gif
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 08, 23:01)
dar kiek perskaičiau ukrainiečių forume, svarbu iš ko ir su kokia danga padarytas pats puodas (tas indas, kur į vidų dedasi). O tos Lentz nelabai kokie atsiliepimai dangos atžvilgiu...

Jo taslabai svarbu, nors as jau spejau per pusmeti sugadinti, bet vistiek valgyt jame galima daryt,tik kad prisvyla biski blush2.gif bet man gerai, nereikia prie puodu stovet tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 08 spalio 2012 - 23:32
230 dol. kaip Baltarusijoje, tai tikrai neapsimoka tiek moketi, gaunas virs 600 lt. o kad suradus koki pazistama, kad is Rusijos atveztu rolleyes.gif Ale kaip tycia niekas su masina ten nevazineja doh.gif
Atsakyti