Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(Ivatikirik @ 2013 11 28, 12:50)
Asmeniškai aš sau nepirkčiau nei vieno iš paminėtų.
Siūlau atkreipti dėmesį į  SCARLETT IS-MC412S01 -
http://www.topocentr...rchparam=puodas
Vienintelis rimtesnis šio puodo trūkumas kam nors gali būti sąlyginai nedidelis puodas, kurio naudingas tūris 2-2,5L.

kodel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2013 11 28, 11:53)

STOLLAR BMC-600 - apie kažkokius ypatingus trūkumus negirdėjau, bet rankinis temperatūros reguliavimas kas 20 laipsnių man nepriimtinas. Pvz. SCARLETT IS-MC412S01, kurios kaina beveik dvigubai mažesnė, rankinis temperatūros reguliavimas kas 5 laipsnius.
REDMOND RMC-M4500 - puodas turi silpną teflono dangą, o pats įrenginys gan stiprų nemalonų plastiko kvapą, kuris ilgai neišsivėdina.
PHILIPS HD-3037 - iki galo neišdirbtos gaminimo programos ir vienose puodas leidžia garus, kaip garvežys, kitose maisto turinys lipa lauk kartu su garais ir t.t. Rankinis temperatūros reguliavimas kas 20 laipsnių man nepriimtinas.
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2013 11 28, 14:03)
STOLLAR BMC-600 - apie kažkokius ypatingus trūkumus negirdėjau, bet rankinis temperatūros reguliavimas kas 20 laipsnių man nepriimtinas. Pvz. SCARLETT IS-MC412S01, kurios kaina beveik dvigubai mažesnė, rankinis temperatūros reguliavimas kas 5 laipsnius.
REDMOND RMC-M4500 - puodas turi silpną teflono dangą, o pats įrenginys gan stiprų nemalonų plastiko kvapą, kuris ilgai neišsivėdina.
PHILIPS HD-3037 - iki galo neišdirbtos gaminimo programos ir vienose puodas leidžia garus, kaip garvežys, kitose maisto turinys lipa lauk kartu su garais ir t.t. Rankinis temperatūros reguliavimas kas 20 laipsnių man nepriimtinas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Maciau siandien topo centre visus tuos puodus, scarletas tikrai prasta mintis, na nebent zmogus gyvena vienas ir tik sau kokia vienos porcijos kosyte virtu, puodas realiai mazuliukas schmoll.gif

Filipso patiko puodas, lyginant su redmondu, kad dugnas visiskai lygus, plovimas lengvesnis smile.gif Siaip kokybiskas pasirode paciupinejus. Kaip gaminant jis elgiasi nezinau.

Sttolar is pirmo zvilgsnio pasirode tikrai labai panasus i mano turima redmonda, bet padarinejus, pabandzius isimti vidini dangti, pasirode, kad padarymas siek tiek prastesnis, gumos ne tokios kokybiskos g.gif Bet gal gaminant elgiasi normaliai. Zodziu tik ciupinejau, ijungus nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2013 11 28, 12:40)
Sveikos 4u.gif Man ir jau dabar laaaabai reikia tokio puodo biggrin.gif Renkuosi is triju, gal kas patars kuri geriau pirkt.Aciu 4u.gif
stollar
redmond
philips

Visi sitie variantai - prasti gaminiai. Jei jau imti, tai siek tiek brangesni redmonda. Juolab arteja sventes, gal kokios nuolaidos bus
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2013 11 28, 13:03)

Mąsčiau apie šį Stollar arba Redmond. Bet po šio posto supratau, kad nežinau į ką atkreipti dėmesį renkantis puodą. g.gif
Kaip iš aprašymo žinoti koks reguliavimas ar plastmasės smirdi... blush2.gif
Patarkit kokį rinktis už optimaliausią kainą. ax.gif
Ir į ką žiūrėti renkantis. Ne visų galima aptikti mūsų parduotuvėse.

Tokio merso kaip pas tamsta - neipirksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Butent sio modelio redmondo nesu maciusi bet mano turimas 70 modelis mane pilnai tenkina, katilas geras, plastmases nesmirdi tikrai, funkciju daugiau negu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 29, 11:23)
Mąsčiau apie šį Stollar arba Redmond. Bet po šio posto supratau, kad nežinau į ką atkreipti dėmesį renkantis puodą.  g.gif
Kaip iš aprašymo žinoti koks reguliavimas ar plastmasės smirdi...  blush2.gif
Patarkit kokį rinktis už optimaliausią kainą. ax.gif
Ir į ką žiūrėti renkantis. Ne visų galima aptikti mūsų parduotuvėse.

Tokio merso kaip pas tamsta - neipirksiu.  rolleyes.gif

Esmė tame, kad su visais parduodamais puodais galima gaminti maistą, nebent jie sugenda.
Taip pat visi puodai be išimtie, tiek brangūs, tiek pigūs, turi savo pliusų, minusų ir svarbiausia trūkumų.
Aš jau minėjai, kad jūsų paminėtų puodų sau nepirkčiau, nes jie turi trūkumų, kurie yra man nepriimtini., bet tai visiškai nereiškia, kad šie trūkumai yra ar bus nepriimtini kam nors kitam.
Taip pat rašiau kokį puodą pirkčiau sau, jei norėčiau sutaupyti. Mano rekomenduoto Scarlet puodo naudinga talpa yra 2-2,5L. Tai yra jame jūs galėsite gaminti maistą max 6 žmonėms (jei yra tokių žmonių, kurie suvalgo 2-2,5L košės, tuomet 1 žmogui). Šis puodas be abejo irgi turi trūkumų, bet pilnai atitinka mokamą kainą, kuri užsienyje yra 160-220 Lt, pas mus 240 Lt.

Iš kito žmogaus galima gauti tik informaciją, bet rinktis teks pačiam.
Jei reikia dar kokios nors informacijos, klauskite, atsakysiu.

Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2013 11 29, 13:04)
Esmė tame, kad su visais parduodamais puodais galima gaminti maistą, nebent jie sugenda.
Taip pat visi puodai be išimtie, tiek brangūs, tiek pigūs, turi savo pliusų, minusų ir svarbiausia trūkumų.
Aš jau minėjai, kad jūsų paminėtų puodų sau nepirkčiau, nes jie turi trūkumų, kurie yra man nepriimtini., bet tai visiškai nereiškia, kad šie trūkumai yra ar bus nepriimtini kam nors kitam.
Taip pat rašiau kokį puodą pirkčiau sau, jei norėčiau sutaupyti. Mano rekomenduoto Scarlet puodo naudinga talpa yra 2-2,5L. Tai yra jame jūs galėsite gaminti maistą max 6 žmonėms (jei yra tokių žmonių, kurie suvalgo 2-2,5L košės, tuomet 1 žmogui). Šis puodas be abejo irgi turi trūkumų, bet pilnai atitinka mokamą kainą, kuri užsienyje yra 160-220 Lt, pas mus 240 Lt.

Iš kito žmogaus galima gauti tik informaciją, bet rinktis teks pačiam.
Jei reikia dar kokios nors informacijos, klauskite, atsakysiu.

Tai paklausiu tuomet taip.
Kokį puodą sau rinktumet, jei reikėtų min 5 litrų talpos.
Biudžetas max 500 lt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 29, 13:30)
Biudžetas max 500 lt.  bigsmile.gif

Na gudriai čia paklausėte, gudriai...

Atsakau -
Be anksčiau minėto Scarlett IS-MC412S01 aš nežinau (nesakau, kad nėra) kitų puodų, parduodamų Lietuvoje iki 500Lt, kurie turėtu galimybę rankiniu būdu nustatyti gaminimo temperatūrą ne didesniu kaip 5 laipsnių intervalu.
Paaiškinsiu kodėl man to reikia. Aš nenoriu priklausyti vien tik nuo gamyklinių programų, kuriose beveik niekada negalima keisti temperatūros, o laiką jei ir galima keisti, tai dažniausiai galima keisti tik į didesnę pusę.
Pvz. aš dažnai gaminu įvairiausias pieniškas košes, o pienišką košę paprastame daugiafunkciniame puode (ne greitpuodyje) galima virti tik mažesnėje negu 100 laipsnių temperatūroje (dažniausiai 94-95 laipsniai), kitaip užvirs ir išbėgs.
Tarkim puodas turi pieniškų košių virimo programą (tokiu atveju jums jau pasisekė), bet tai dar nereiškia, kad programoje nėra klaidų ir košė verdant neišbėgs, arba, kad su šia programa galima išvirti 10 rūšių košių (kurias aš dažnai verdu), nes vienos košės verdamos 20 min., kitos 1,5 val.
Štai tokiais atvejais ir praverčia rankiniai nustatymai su galimybe reguliuoti tiek laiką 1 min intervalu, tiek temperatūrą 1 (max 5) laipsnių tikslumu.
Esant tokiems nustatymams gali puodą pritaikyti bet kokio patiekalo gaminimui ir savo poreikiams, o ne pačiam taikytis prie puodo kaprizų.

Manau nereikia aiškinti, jog esant galimybei temperatūrą reguliuoti kas 20 laipsnių nepavyks nustatyti nei 95, nei 110 laipsnių temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 29, 14:30)
Biudžetas max 500 lt.  bigsmile.gif

Dar iš praktinės pusės toks pastebėjimas - gerai kai puodas turi rankenas, nes pabandykite su žnyplėm traukti iš įrenginio pilną 5L karštą, kai garuoja iš jo, puodą. Ekstrimas šioks toks. Vis tik rankenos tai pliusas.
Na jau ne kartą rašiau, jog galima paimti puodą už 120EUR. Tas Polaris 0517AD modelis. Apie jį daug gerų atsiliepimų. Arba pataupykite ir paimkite Redmond'ą. Jų dabar tiek į Lietuvą užvežė, kad ant kiekvieno kampo rasi... smile.gif
Polarisas yra čia
http://digiboom.ee/r...pmc-0517ad.html
Į Lietuvą siunčia. Yra ir Redmondu, bet jų yra ir Latvijoje
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 11 29, 17:40)
Dar iš praktinės pusės toks pastebėjimas - gerai kai puodas turi rankenas, nes pabandykite su žnyplėm traukti iš įrenginio pilną 5L karštą, kai garuoja iš jo, puodą. Ekstrimas šioks toks. Vis tik rankenos tai pliusas.

Labai teisingas pastebėjimas dėl rankenų..
Atsakyti