The best, koks tavo puoddas?
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 22, 16:23)
The best, koks tavo puoddas?
Galvojau, jog bent viename pranešime paminėjau, matyt per korekcijas pratryniau.
Mano Polaris 0523AD
http://shop.multivar.../polaris-0523ad
Atėjau pasidžiaugti, kad pagaliau ir aš turėsiu šį puodą. Vyras nusprendė, kad reikia abiems Kalėdoms pasidaryti bendrą dovaną. Tad trečiadienį puodas turėtų puikuotis mano virtuvėje . Pirkom Redmond M150. Tik gaila, kad nėra jogurtams skirtų indelių. Gal kas žinote kur jų įsigyti?
QUOTE(TheBest @ 2013 11 23, 16:47)
Galvojau, jog bent viename pranešime paminėjau, matyt per korekcijas pratryniau.
Mano Polaris 0523AD
Mano Polaris 0523AD
O kaip jus isigijote sita puoda? Funkcijos labai geros
Polaris 0523AD atrodo identiskas puodui Redmond 250 ir funkciju daug bei kaina jo daug mazesne, nei pastarojo... Dar i Lt neiveztas, tad tikrai, kaip ji butu galima nusipirkti? Radau vieno zmogaus kontaktus, uz 100 euro parduoda, bet jeigu pavyks susisiekti...
Gal kurios vyras vazineja i Baltarusija ir galetu parvezti? Zinoma, ne uz dyka
QUOTE(Gegute25 @ 2013 11 24, 12:28)
Polaris 0523AD atrodo identiskas puodui Redmond 250 ir funkciju daug bei kaina jo daug mazesne, nei pastarojo... Dar i Lt neiveztas, tad tikrai, kaip ji butu galima nusipirkti? Radau vieno zmogaus kontaktus, uz 100 euro parduoda, bet jeigu pavyks susisiekti...
Skambinau tam vyrui, nes drauge norejo irgi si modeliuka pirkti. Tai sake kad daugiau netures, bet... Ko gyvenime nebuna
Papildyta:
QUOTE(Ežytė @ 2013 11 23, 21:31)
Atėjau pasidžiaugti, kad pagaliau ir aš turėsiu šį puodą. Vyras nusprendė, kad reikia abiems Kalėdoms pasidaryti bendrą dovaną. Tad trečiadienį puodas turėtų puikuotis mano virtuvėje . Pirkom Redmond M150. Tik gaila, kad nėra jogurtams skirtų indelių. Gal kas žinote kur jų įsigyti?
Nusipirkite 6 plastikines stiklines pvz IKEA 6vnt. 5Lt. ir nereikes jokiu indeliu. Pas mane komplekte buvo, bet man ju nepakanka. Tai tas uz 5 Lt ir pirkau ir nesigaiiu. Jos pagamintos Italijoje, o ne kokoje Kinijoje. Jokios smarves nuo plastiko. Maistui idealu. o kai gaminu, tai uzdengiu maistine plevele. Kiek ziurejau kitur gamina kinieciai ir kaina nuo ~2.5Lt uz vnt.
QUOTE(Tučka @ 2013 11 23, 22:28)
O kaip jus isigijote sita puoda? Funkcijos labai geros
Gimines gyvena Maskvoje ir daznai atvaro i svecius
QUOTE(TheBest @ 2013 11 24, 20:47)
Gimines gyvena Maskvoje ir daznai atvaro i svecius
Pakalbink gimines, kad atvaziuodami progriebtu ir tokiu puodu. Mes priglausim
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 24, 21:53)
Pakalbink gimines, kad atvaziuodami progriebtu ir tokiu puodu. Mes priglausim
Aha Pardavinesiu tada savaji turima ir keisiu i nauja
Thebest>ir as viena prigriebciau
o kiek tu uz ji Lt mokejai?
o kiek tu uz ji Lt mokejai?
Gaila tuomet, kad jau pavėlavome su tuo vyru... nejaugi reikes laukti, kol ir i Lt uzves ju kokia parduotuve? Redmondų labai jau kainos užkeltos... Jeigu kas atsirastų, kas ką susižinotų ar per ką būtų galima gauti - turėkite ir mane omeny Paimciau
Papildyta:
Thebest> ir as uz varga, primokeciau tiems zmonems
Papildyta:
QUOTE(egliene @ 2013 11 25, 09:31)
QUOTE(Gegute25 @ 2013 11 25, 10:40)
Gaila tuomet, kad jau pavėlavome su tuo vyru... nejaugi reikes laukti, kol ir i Lt uzves ju kokia parduotuve? Redmondų labai jau kainos užkeltos... Jeigu kas atsirastų, kas ką susižinotų ar per ką būtų galima gauti - turėkite ir mane omeny Paimciau
Papildyta:
Papildyta:
Aš pasiteirausiu, nes lyg gruodį žadėjo atvažiuoti reiklaus tvarkyti. Tai jei vyks su mašina ar traukiniu, tai gal sutiks paimti.
Papildyta:
Beje, kepiau pyragą su slyvomis. Gavosi labai minkštas, skanus, saldus, bet cukraus per daug buvo. Vis tik patogu - įdėjau tešlą ir pamiršau iki kol bus pagaminta.