Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(gitulia @ 2013 10 31, 00:35)
Abu puodai labai geri. Aisku kainos tai cia nesveikos, palyginant uz kiek man vyras is RU parveza. 70 turiu pati, 90 pirko porai mano draugiu. Realiai abieju puodu funkciju per akis, reiktu rinktis katras grazesnis, pigesnis ar kuri lengviau eina gaut.
Katiliuka jei plausit indaploveje, jis ilgai netarnaus. Bet aisku galima nauja nusipirkt sena sugadinus biggrin.gif

Dėkui už patarimus.
Gal vyras veža kartais ir daugiau ax.gif Nupirkčiau. ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Ar gal kas žinot kokį puslapiuką kur siunčia į LT ir gaunas pigiau?
Pas LT juk stebuklų šalis. Kainos nežmoniškos.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 31, 08:57)
Dėkui už patarimus.
Gal vyras veža kartais ir daugiau ax.gif Nupirkčiau. ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Ar gal kas žinot kokį puslapiuką kur siunčia į LT ir gaunas pigiau?
Pas LT juk stebuklų šalis. Kainos nežmoniškos.

Estai siuncia i Lietuva, latviai. Bet manau iki ju pasokti pigiau bus, negu is ju siustis. o ir priedus pardeje galesite apziureti. Is rusijos niekas nesiuncia, nebent koks geras dede i fura papildomai imestu ir puoda. siaip ne taip radau, kas ivairias jogurtu, varskes ir kefyro bakteriju kulturas siuncia i Lietuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 31 spalio 2013 - 08:31
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 31, 00:13)
Kur skaitinėji?
dar norėjau paklausti, o kaip su valymu? Ar išvirus nesunku jį išplauti/ Ar įmanoma plauti indaplovei?

as tiesiog ivedu i google.ru pavadinima ir ieskau atsiliepimu, tikslaus dabar linko neprisiminsiu.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 31, 07:57)
Dėkui už patarimus.
Gal vyras veža kartais ir daugiau ax.gif Nupirkčiau. ax.gif  4u.gif

Siaip specialiai neveza, kai vaziuoja darbo reikalais, uzsiprasau ko reikia, tai jei turi laiko paiesko.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 10 30, 15:48)
yra tik duonos kepimo programa. siaip norejau pirkti si modeli, bet... radau 3 kartus pigesni su tokiom pat funkcijom, tik neturi indo frytiurui. inda galima atskirai nusipirkti - kainuos gal 10lt. tai ir turiu su 26 automatinem programom + n neautomatiniu, su patobulinta multipovar funkcija, su lietimui jautriu ekranu ir tuo patenkinta rolleyes.gif

o kokį jūs turite?
Atsakyti
Radau čia pigiau: https://www.posylka....eckout/onepage/

Kažin ar nereikėtų atsiuntus primokėti daugiau? Gal kas turit patirties? Ir susikooperavus dar būtų pigiau g.gif
Atsakyti
Nusprendžiau pagaminti jogurtą, varškę. Viskas gavosi. Skonis jogurto gal smarkiai ir nesiskiria nuo parduotuvinio, bet pagardinus uogiene, tai niam niam. Kitą syk pieną imsiu gal mažesnio riebumo.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 11 02, 18:14)
Nusprendžiau pagaminti jogurtą, varškę. Viskas gavosi. Skonis jogurto gal smarkiai ir nesiskiria nuo parduotuvinio, bet pagardinus uogiene, tai niam niam. Kitą syk pieną imsiu gal mažesnio riebumo.

Varškės receptas yra receptų knygutėje? Iš kokio pieno gaminai (naminio ar priktinio)?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 02, 22:51)
Varškės receptas yra receptų knygutėje? Iš kokio pieno gaminai (naminio ar priktinio)?

Receptų knygos nevarčiau, išbandžiau forumo receptus. Pienas buvo pirktinis 3,5 ir 2,5 proc. riebumo bei kefyras 3,5 p.r. Vien tik kefyro varškė gaunasi tokia sausoka ir rūgštoka, bet man patinka; 1L pieno su 0,5L kefyro - smirda pienu schmoll.gif. Aš pieno nemėgstu. Variantas pienas su kefyru lygiosiom dalim - reikės pabandyti. Arba paimti rūgpienio ir iš jo gaminti...
Atsakyti
http://pigu.lt/garu_...amp;mid=3199790
Kažin ar verta? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį ax.gif . Šis puodas dabar patapo ir mano svajonių puodu ax.gif . Noriu Redmond RMC-M150, aišku kaina Lietuvoje gan didoka, ieškau gal kas gali parvežti iš RU cool.gif . Labai tikiuosi pasidovanoti jį gimtadieniui. Jei atsirastų kas užmatytų pigiau Redmond M150, ar tiesiog turi kas galėtų atvežti, būtų malonu gauti tokią paslaugą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 11 02, 19:14)

o koki puoda turite?

jauir as pradedu noreti. bet noriu kad butu jogurto funkcija. Kuris ci amodelis? g.gif

Papildyta:
Redmond RMC-M159 radau pigiausiai Ltir dar deretis galima

http://www.derekis.l...product/rmcm150

bet gla yra kosk modelsi pigesnis su jogurto funkcija, man gruzdinimo nereikia ax.gif
Atsakyti