Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(pakasiukas @ 2013 10 23, 17:23)
...puodas virs, o as nieko nedarysiu  biggrin.gif
... nepatiko specifinis kvapas, kai gaminasi maistas.

...nu jo,cia tai kiekvienos seimininkes svajone thumbup.gif lotuliukas.gif
... g.gif o gal reikia kaip ir su virduliu,pirmai koki vandeniuka su actu pavirint? bigsmile.gif

O! Akcija PIGU.lt uz 699lt. Nu ir krenta kainos-matyt "bumas" paciame pike biggrin.gif Reikes dar palaukt ax.gif (nors,Latvijoi 670lt ax.gif )
Atsakyti
Ilgai rinkausi, ir nusipirkau vakar "Euronics" parduotuvėj puodą, dabar "Stollar" technikai 20% nuolaida, mokėjau 439Lt:
Stollar

Ryte pusryčiams manų košę išviriau pabandymui tongue.gif
Pažiūrėsim, kai toliau seksis su juo g.gif
Atsakyti
na va,cia jau kitas reikalas(kaina biggrin.gif )
Kaip kose? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 27, 10:14)
na va,cia jau kitas reikalas(kaina  biggrin.gif )
Kaip kose?  bigsmile.gif  4u.gif

Košė kaip košė, neprisvilo biggrin.gif
Kol kas nenusivyliau - kepiau omletą, viriau kukurūzų burbuoles garuose, gaminau kiaulienos šonkaulius su bulvėmis, viskas gavosi. Labiausia patiko šonkauliai - ryte sudėjau, užprogramavau, vakare grįžus pietūs garavo ant stalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2013 10 23, 16:29)
4u.gif ne i tema as, bet ar yra SM tema apie receptus multifunkciniam puodui?
Niekaip savojo puodo neprisijaukinu  verysad.gif

O tai receptu knygutes neturite? as tai gavau kartu spalvota knyga. receptu kiek nori ir kokiu tik nori. rusiskuose forumuose ju irgi pilna, tik gali tekti savo puodui pritaikyti. smile.gif
Atsakyti
Maciau Elektromartk reklaminiam lankstinuke Akropolyje Vilniuje Polaris PMC 0508D tik 200Lt. Modelis aisku senas, bet kaina prieinama
Atsakyti
nusiirkau ir aš.... kadangi visai žalia tarp šių puodų, tai pasiėmiau vis tik iš pigu.lt
Bandau rast receptų, bet taip mažai... rusų kalba neitin man suprantama...

gal tikrai, pasidalintų merginos kokiais receptukais, ką gamina,kokiom proporcijom smile.gif Sukurta receptų tema irgi tuščia biggrin.gif

man pradeda klausimai kilt nuo 0, pvz kiek laiko virt paprastai garuose bulves biggrin.gif ir keik vandens pilt biggrin.gif

knygutės jokios info nebuvo pridėta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivian: 28 spalio 2013 - 21:59
Vivian koki puoda nusipirkote? ax.gif
Atsakyti
pat pigiausia biggrin.gif jei pavyks susigyvent su juo, ateičiai jau žinosiu kokių funkcijų norisi daugiau, o gal ir šio užtek smile.gif

http://pigu.lt/garu_..._a14?id=4016582

dara kaip blondinei kyla klausimų ką ir kaip dėt biggrin.gif Rusų skaitau, bet taip sunkokai, bet nieko, priprasiu smile.gif

o gal kas turite tokį podą ? Stebuklų nesitikiu, bijau tik kad pienas nebėgtų, kaip kažkur skaičiau atsiliepimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivian @ 2013 10 28, 23:37)
pat pigiausia biggrin.gif  jei pavyks susigyvent su juo, ateičiai jau žinosiu kokių funkcijų norisi daugiau, o gal ir šio užtek smile.gif

http://pigu.lt/garu_..._a14?id=4016582

dara kaip blondinei kyla klausimų ką ir kaip dėt biggrin.gif  Rusų skaitau, bet taip sunkokai, bet nieko, priprasiu smile.gif

o gal kas turite tokį podą ?  Stebuklų nesitikiu, bijau tik kad pienas nebėgtų, kaip kažkur skaičiau atsiliepimus biggrin.gif

Pradžioje galite jogurtą pasigaminti. 1L pieno + keli šaukštai cukraus+ indelis natūralaus jogurto. Programa "Jogurtas" gi yra jame. Kad pienas nebėgtų, košes bent jau rekomenduoja šiame puode virti neuždarant dangčio pilnai. Nzn, ar tai įmanoma, nes mano puodas kitoks ir programos skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Vesper @ 2013 10 22, 16:49)
Pries pora dienu cia nusipirkau stai toki Redmond'a http://www.shop4you....dmond-rmc-m4503 , thumbup.gif , labai patenkinta, dziaugiuosi, nes su mazais vaikais man pasaka... bet vis svajoju apie toki  4u.gif  4u.gif  http://www.shop4you....edmond-rmc-m150

Nu bręstu ir aš šitam puodui. Bet nesuprantu kuo jie skiriasi blush2.gif Dabar mačiau topshop'e dar gauni dovanų lėkštes. Galvoju gal susigundyti. g.gif Ar patenkintos puodu kurios įsigijot iš topshopo?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 10 30, 14:17)
Nu bręstu ir aš šitam puodui. Bet nesuprantu kuo jie skiriasi blush2.gif Dabar mačiau topshop'e dar gauni dovanų lėkštes. Galvoju gal susigundyti.  g.gif  Ar patenkintos puodu kurios įsigijot iš topshopo?

Topshop'e visai kitas modeli. Ten talpa mazesne ir pagal galinguma silpnesnis rolleyes.gif jeigu lyginti Topshope parduodamo su lekstem butent su Redmond RMC-M4503
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.J.: 30 spalio 2013 - 14:40