Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 17, 12:56)
as ta pati turiu jau savaite

ir kaip? ka pasakysit?
man dar atsiimt reikia ax.gif
vyras pasake- na kam tau tas pats puodas tik elektrinis doh.gif jis mano, kad maistas negali but skanus, jeigu jis gaminamas nekeptuvej, neorkaitej ar kazkokiam multifunkciniam puode unsure.gif
Atsakyti
nu gaminu. irgi recepturas dar reikia atidirbti. kad tas maistas butu kazkoks zymiai skanesnis, negaleciau pasakyti, bet man jis buvo reikalingas tam, kad ant laiko pagamintu. tai dabar su mazium namie, nes serga, atidirbineju receptus, p paskui dickiui uzstatineiu, kad is mokyklos grizes sviezio maisto gautu
Atsakyti
Pries pora dienu cia nusipirkau stai toki Redmond'a http://www.shop4you....dmond-rmc-m4503 , thumbup.gif , labai patenkinta, dziaugiuosi, nes su mazais vaikais man pasaka... bet vis svajoju apie toki 4u.gif 4u.gif http://www.shop4you....edmond-rmc-m150
Atsakyti
turiu apie metus Philips 2178 multivarka -skorovarka,dziauguosi,patinka ne tik laiko taupymas,bet ir produktu skonis gaminimas-,jautiena -15-20 min,koses 5-15 min ir.t.pan.Bet dar tas dalykas nuostabus -starto atidejimas-is vakaro galiu uzprogramuoti kad man pvz.7 ryto jau butu paruostas patiekalas,arba atvirksciai-iseinant I darb aimetu produktus-ir...vakariene karsta ant stalo)) ir stoveti prie puodu nereikia)))Kaip sakoma tu multivarku minusas-kad norisi dar tureti...

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 03, 09:10)
Merginos, kurios jau naudojat, kaip yra su sriubom ir troskiniais su mesa. putu nereikia graibyti? as aplamai kai is kiaulienos ar jautienos verdu, tai pirma vandeni nupilu. o kaip siam puode daroma?

jokiu putu nera
Atsakyti
4u.gif ne i tema as, bet ar yra SM tema apie receptus multifunkciniam puodui?
Niekaip savojo puodo neprisijaukinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2013 10 23, 17:29)
4u.gif ne i tema as, bet ar yra SM tema apie receptus multifunkciniam puodui?
Niekaip savojo puodo neprisijaukinu  verysad.gif

Yra, bet ir ten visos tik apie puodus kalba, o ne kaip ką juose ruošia.. Tema
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 10 23, 16:31)
Yra, bet ir ten visos tik apie puodus kalba, o ne kaip ką juose ruošia.. Tema

4u.gif aciu
bandau kept oboliu pyraga. Tikiuosi specifinio puiodo kvapo nesijaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 10 23, 16:31)
Yra, bet ir ten visos tik apie puodus kalba, o ne kaip ką juose ruošia..

doh.gif nu is kur toks piktumas? Nu parasykit ten savo recepta-ir zmonem padesit,ir burbet nereikes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 23, 19:14)
doh.gif nu is kur toks piktumas? Nu parasykit ten savo recepta-ir zmonem padesit,ir burbet nereikes!  4u.gif

Nu tai paskaitykit jūs tą temą pati ant kitų neburbėjus. Ten vienintelis receptas ir tą patį būtent aš įdėjus.
Atsakyti
QUOTE(Vesper @ 2013 10 22, 16:49)
... bet vis svajoju apie toki  4u.gif  4u.gif  http://www.shop4you....edmond-rmc-m150

...oh bet kainyyyyte blink.gif lotuliukas.gif
Mane domina Redmond 4502 blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2013 10 23, 17:16)
Nu tai paskaitykit jūs tą temą pati ant kitų neburbėjus. Ten vienintelis receptas ir tą patį būtent aš įdėjus.

irnesakyk.gif o jau norejot-tik tema sukuriau,tik tu puodu "bumas" prasidejo ...
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 23, 17:20)
Mane domina Redmond 4502  blush2.gif

as toki pirkau, bet kaip ir sakiau, kol kas jaukinuosi. Buvau prisisvaigus, kad ciudo-puodas virs, o as nieko nedarysiu biggrin.gif
Jeigu rimtai, pirmiausiai nepatiko specifinis kvapas, kai gaminasi maistas. Tikiuosi, kad cia tik ,,apkatke" ir veliau jis dings.
Plova dariau,bet man jis isejo sausas blush2.gif
Ir dar man labai sunku iziureti programas junginejant g.gif Bent jau mano puode labai neryskus ekranas

ai, tiklsiau mano puodas REDMOND RMC-M45021
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakasiukas: 23 spalio 2013 - 17:29
merginos, ar čia gera kaina, gal kas turite ? http://pigu.lt/garu_...amp;mid=2922290

akcija iki vidurnakčio matyt, tai skubu paklaust, temos paskaityt nebeturiu laiko, galvoju imt ar ne.... doh.gif
Atsakyti