Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(leoliukas @ 2013 09 06, 11:18)
Sveikos multifunkciniu puodu naudotojos! smile.gif

Gal kam prevers- Lietuvoje prekiaujama REDMONDais smile.gif
http://derekis.lt/sm...nkciniai-puodai

Nusipirkau REDMOND RMC90 thumbup.gif ... Pradedu testuoti smile.gif

Kai bus rezultatu - parasysiu mirksiukas.gif

Laukiam atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 09 06, 11:01)
Sakykit, o su kokia programa verdate makaronus? PVZ spagecius, kad jie nepervirtu  g.gif

mano puode yra spec. programa ryžiams ir makaronams, kuri dargi pati ir virimo trukmę nusistato. Tai, jei spagečiai, tai man truputį pervirę tada būna, o jei kokie stambesni makaronai, tai pats tas. Bet kadangi makaronų vistiek neverdu su atidėjimu, t.y. būnu vietoj, tai žvilgteliu kart nuo karto...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 09 06, 12:42)
mano puode yra spec. programa ryžiams ir makaronams, kuri dargi pati ir virimo trukmę nusistato. Tai, jei spagečiai, tai man truputį pervirę tada būna, o jei kokie stambesni makaronai, tai  pats tas. Bet kadangi makaronų vistiek neverdu su atidėjimu, t.y. būnu vietoj, tai žvilgteliu kart nuo karto...

Pas mane tik ryziu programa, tai reiks bandyt virt smile.gif
Atsakyti
Mamos! Tai gal sulauksim kokiu atsiliepimu apie RODMOND multivarke? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad nera turbut ka rasyti - geras puodas Redmondas, daro ko paprasai biggrin.gif Pati jau nemazai laiko turiu 70 modeli. biggrin.gif Viskas su juo gerai.
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 09 10, 20:38)
Mamos! Tai gal sulauksim kokiu atsiliepimu apie RODMOND multivarke?  blush2.gif  4u.gif

Taikad buvo jau pasakota, bet jau kazka rasiau, nes turiu REDMOND 4502.
Nusipirkau SIMBA, bet jis tik kaip pagalbinis, pagrinde REDMOND, nes daugiau funkciju,lankstesnis, daugiau nustatymu del laiko ir programu daugiau.
Atsakyti
Aha,aciu!
Dabar toki klausyma turiu-noriu pirkt is Top-Bazar tokia multivarka,bet ten nera fry funkcijos g.gif (gal todel tokia ir pigi biggrin.gif ) ar pasiteisino ta funkcija?(nes kaip as isivaizduoju,tai galima gi ne tik bulvytes kept,bet ir pvz,ceburekus biggrin.gif (nors,kepimo funkcijoi irgi parodyta,kad galima unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolitusik @ 2013 09 10, 23:24)
...nes turiu REDMOND 4502.

...o kur pirkot? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O kur jus, mergaites, tuos Redmondus perkate?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 09 11, 11:19)
O kur jus, mergaites,  tuos Redmondus perkate?

Pvz čia yra keli modeliukai
http://pigu.lt/techn...nga/garu_puodai
Atsakyti
http://www.top-bazar...multivarka.html prasau,mamos,paziurekit,kaip sitas puodas pagal funkcijas? tongue.gif Juk jus jau turit,tai gal patarsit ka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Raday ebay, latviai pardavinėja redmondus, vis gundausi smile.gif

redmondai
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 09 11, 10:12)
Aha,aciu!
Dabar toki klausyma turiu-noriu pirkt is Top-Bazar tokia multivarka,bet ten nera fry funkcijos  g.gif (gal todel tokia ir pigi  biggrin.gif ) ar pasiteisino ta funkcija?(nes kaip as isivaizduoju,tai galima gi ne tik bulvytes kept,bet ir pvz,ceburekus  biggrin.gif (nors,kepimo funkcijoi irgi parodyta,kad galima  unsure.gif
Papildyta:

...o kur pirkot?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Na del tos is Top-Bazar, tai sunku pasakyti, nes nera atsiliepimu, ant kiek lankstus meniu, koks laiko rezimas, kiek auto funkciju.
Fry retokai naudoju, dazniausiai trumpai apkepinu pvz vista ant fry, tada kepu jau arba troskinu. Siaip as turiu dar gruzdintuve, tai joje kepu bulvyte, netureciau, tai gal dazniau naudociau. g.gif
As is Mediashopo ta SIMBA nusipirkau, tai ten pvz troskinti minimumas- 2 valandas, o man tiek nereikia, tai troskinu su Redmond. Jis man tik papildomai tarnauja.

As Redmond pirkau Baltarusijoje, ir kaina jo atrodo 190 doleriu, tai kazkur 520Lt man isejo, o matau kad pigu.lt pardavineja uz 860 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 11 rugsėjo 2013 - 13:56