Sveikos!
Labai patiko ta multivarke is TOP-BAZAR. o gal kas turit tokia? Kokie butu atsiliepimai?
Aciu!
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 22, 13:30)
Sveikos!
Labai patiko ta multivarke is TOP-BAZAR. o gal kas turit tokia? Kokie butu atsiliepimai?
Aciu!
Aciu!
Lauksiu atsiliepimu ir as
Dalinuosi naujienomis multivarka
Turi atidėjimo funkciją ir radau labai gerų atsiliepimų rusų forumuose. Pagaliau ir į Lietuvą pradėjo vežti
Prieš kelias dienas buvo kartu.lt kažkokia, bet neradau jokios info apie atidėjimo funkciją ir jokių atsiliepimų, tai nepirkau. O šitą užsisakiau jau
Turi atidėjimo funkciją ir radau labai gerų atsiliepimų rusų forumuose. Pagaliau ir į Lietuvą pradėjo vežti
Prieš kelias dienas buvo kartu.lt kažkokia, bet neradau jokios info apie atidėjimo funkciją ir jokių atsiliepimų, tai nepirkau. O šitą užsisakiau jau
lauksim jusu nuomones apie ja
mano toks puodas, laaabai esu patenkinta, tik jame viska ir darau. http://www.fussioncook.com/
O LT yra tokiu? Kokia kaina?
QUOTE(Blogytė @ 2013 06 13, 08:20)
Dalinuosi naujienomis multivarka
Gavau šį puodą ir iškart susidraugavom viskas paprastai gaminama, laiką sutrumpinu nei parašyta knygelėje. Ne viską išbandžiau, bet jau troškinau, garinau ir viriau. Labai skanu ant garų pagaminta žuvis Dar negaminau jogurto, bet būtinai išbandysiu. Net plovą pirmą kartą gaminant gavosi
P.s. šiam puodui suteikė 1 metų garantiją
Siuo metu esu Ukrainoje ir nupirkau sau ten multivarka
QUOTE(ania12 @ 2013 08 07, 13:04)
Siuo metu esu Ukrainoje ir nupirkau sau ten multivarka
Kokia, uz kiek?
Ar bandet?
As vis mastau...kaip ir noriu, gal net lb
Tik galvoju ar cia ne is tu prietaisu, kur pazaidi- ir uzkeli aukstai i lentyna ir pamirsti, kad toki turi.
Ir dar abejoju, nes turiu duonkepe, garu puoda....juos naudoju lb daznai....bet ju f-jos dubliuotuisi....
Ziurineju sita modeli REDMOND RMC-M150, bet jame pasigendu popcorno f-jos, o pas mus jie lb megstami...
Orion,pirkau pigiausia.dar nebandziau,grisiu i LT ir pabandysiu