Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

O as neišlaukiau, kol pasitaikys galimybe gauti is Baltarusijos ir sugalvojau toki varianta:
nusipirkau is skelbimu letpuodi ir ijungsiu ji i rozete per taimeri. Gausis keramikinis puodas, kaip norejau, sveikas maistas (labiausiai tinka kosems, sriuboms, troskiniams, pudingui, pritaikomas jogurtui daryti), kvapnus maistas (is letpuodzio jis kaip is krosnies), taupiau pinigine prasme, ir kadangi su taimeriu, tai nereikes stoveti, priziureti. Minusai - gaminasi maistas labai letai, raso kad 4-6 val., kitur raso apie 8 val. Ir dar bent kol kas is pirmo zvilgsnio receptu letpuodziui maziau nei multivarkai. Nu, ziuresiu, kaip su juo seksis.
Atsakyti
QUOTE(Natalija__ @ 2013 04 20, 15:14)
O as neišlaukiau, kol pasitaikys galimybe gauti is Baltarusijos ir sugalvojau toki varianta:
nusipirkau is skelbimu letpuodi ir ijungsiu ji i rozete per taimeri. Gausis keramikinis puodas, kaip norejau, sveikas maistas (labiausiai tinka kosems, sriuboms, troskiniams, pudingui, pritaikomas jogurtui daryti), kvapnus maistas (is letpuodzio jis kaip is krosnies), taupiau pinigine prasme, ir kadangi su taimeriu, tai nereikes stoveti, priziureti. Minusai - gaminasi maistas labai letai, raso kad 4-6 val., kitur raso apie 8 val. Ir dar bent kol kas is pirmo zvilgsnio receptu letpuodziui maziau nei multivarkai. Nu, ziuresiu, kaip su juo seksis.

Na buvo kitas variantas
http://www.mediashop...s-virimo-puodas
siaip funkciju maziau nei pas mano Redmonde, bet kaip papildomam puodui, jis man tinka thumbup.gif tik dar neperpratau jo meniu, nes pripratus esu prie redmond.
Beje puodas (vidinids, 5 l) tinka ir Redmonui, ir ziauriai panasus i Redmond, tik meniu kitoks. Toks jausmas, kad toj pacioj gamykloj dare abu puodus biggrin.gif net dozatorius, garams virti sietelis ir mentele identiskos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 20 balandžio 2013 - 14:25
siandien uzsukau i ermitaza ir ten buvo 3 multivarkes smile.gif tad manau i by vaziuot neprireiks smile.gif paieskojus ir cia imanoma rasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Servizas: 21 balandžio 2013 - 19:54
QUOTE(Servizas @ 2013 04 21, 19:53)
siandien uzsukau i ermitaza ir ten buvo 3 multivarkes smile.gif tad manau i by vaziuot neprireiks smile.gif paieskojus ir cia imanoma rasti smile.gif

Gal su keramikiniu puodu matėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 04 22, 06:10)
Gal su keramikiniu puodu matėte?  4u.gif

zinokit, net neziurejau koks ten puodas(neturejau laiko)maciau tik kad buvo 3 vnt, visi skirtingi, kainos nuo 430 iki 260lt, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2013 04 22, 22:02)
zinokit, net neziurejau koks ten puodas(neturejau laiko)maciau tik kad buvo 3 vnt, visi skirtingi, kainos nuo 430 iki 260lt, smile.gif

Kaip tik Ermitaže 25 proc.nuolaida 23-24 d 4u.gif Bus puigi proga įsigyt pigiau.
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 04 23, 11:56)
Kaip tik Ermitaže 25 proc.nuolaida 23-24 d  4u.gif  Bus puigi proga įsigyt pigiau.

na ar nupirko kas su nuolaida, pasidalinkit ispudziais, mano zuikiai serga tai ermitaze nebuvau sad.gif
Atsakyti
Dar kazkoki radau internete:
http://top-bazar.gab...rimo.html?pop=0
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2013 04 20, 14:22)
Na buvo kitas variantas
http://www.mediashop...s-virimo-puodas
siaip funkciju maziau nei pas mano Redmonde, bet kaip papildomam puodui, jis man tinka  thumbup.gif  tik dar neperpratau jo meniu, nes pripratus esu prie redmond.
Beje puodas (vidinids, 5 l) tinka ir Redmonui, ir ziauriai panasus i Redmond, tik meniu kitoks. Toks jausmas, kad toj pacioj gamykloj dare abu puodus  biggrin.gif net dozatorius, garams virti sietelis ir mentele identiskos.

Labai norejau, kad puodas butu keramikinis, nors po ilgu paiesku, kartais ir apie teflona pagalvoju. O kiek laiko naudojates savo multivarka? Ar pavyksta issaugoti teflona?
Atsakyti
QUOTE(Natalija__ @ 2013 04 25, 08:31)
Labai norejau, kad puodas butu keramikinis, nors po ilgu paiesku, kartais ir apie teflona pagalvoju. O kiek laiko naudojates savo multivarka? Ar pavyksta issaugoti teflona?

Na Redmonde turiu ir teflonini ir keramikini puodus (jau virs metu naudoju), tai abu jau sugadinau blush2.gif , nes naudojau plastmasines (kur i komplekta ieina) menteles, bet jau as taip galvoju g.gif . Keramikini puoda nebuvau pirma naudojima sutepus aliejum, o is karto koses viriau, tai gal del to sugadinau, nes prie dugno prilimpa maistas keramikiniam unsure.gif nuo pat pradziu verysad.gif
O Sinboy, tai kol naujas, tai gerai, nieks neprilimpa, bet jau plastmasiniu irankiu kurie komplekte, tai nenaudosiu, kad nepakartociau praeitos klaidos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitusik: 26 balandžio 2013 - 20:43
O kokios talpos tie is Ermitazo? GAl tik 3 litru? Gal ir gamintoja isidemejote? smile.gif

QUOTE(Servizas @ 2013 04 21, 19:53)

Atsakyti
http://top-bazar.gab.......rt&Itemid=7

Pasiziurekit, moterys!!!!
Atsakyti