Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

Turiu ir as jau savo virtuvej "multivarka" redmonda 70.Tikras tinginiu dziaugsmas man tas puodas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 12 28, 14:42)
o kaip jo kokybė?

Iš išvaizdos nelabai ką apie kokybę pasakyt galima.
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 12 28, 13:42)
o kaip jo kokybė?

Parasykit i senukus ir paprasykit, kad atsiustu instrukcija to puodo savo. Man siunte kazkada, bet kazkokio pigesnio tikrai ne uz 700 schmoll.gif
Atsakyti
Siandien maciau Elektromarkte akropolyje multifunkcini puoda Zelmer 4u.gif 349 lt., puodas 2,8 ltr. talpos smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau Zelmer iš topo centro, jau apie mėnesį turiu. Neatsidžiaugiu. Kai aš tokia išsiblaškius: amžinai prideginu, tai išbėga, o su tuo puodu pasaka- sudėjai, jei reikia sriubai svogūnėlį, morkas tam pačiam puode pakepinu, sudedu likusius produktus, vandens, įjungiu vienai ar dviems valandoms ir išeinu kur man reikia. Grižus randu karštą sriubytę. Omletą irgi labai patiko kepti, daug paprasčiau negu keptuvėj, arba vakarienei mėgstu daržovienę: bulvė, brokoliai, morkos, bele kokios daržovės, truputį riebaliuko, įjungiu kepimą dvidešimt min. kada prisiminus vieną kartą pamaišau ir niekas nepridega, man patinka
Atsakyti
http://www.senukai.l...richards_4.html
Atsakyti
Sveikos merginos
turiu ir as multifunkcini puoda, kai ji isigyjau, tema nebuvo taip ispletota, o dabar smagu ziuret. Nebereikes lauzyti galvos kur gauti informacijos ar receptu, manau dalinsimes cia. Be abejo rusu forumai paliko pati didziausia ispudi, is ten ir semiausi patirties. Cia receptu knyga, kas supranta rusiskai, kas nesupranta pades google translate visagalis biggrin.gif My Webpage

Tikiuos kad gerai imeciau jei ne bandysiu is naujo
Atsakyti
QUOTE(giega27 @ 2013 01 13, 00:24)
Sveikos merginos
turiu ir as multifunkcini puoda, kai ji isigyjau, tema nebuvo taip ispletota, o dabar smagu ziuret. Nebereikes lauzyti galvos kur gauti informacijos ar receptu, manau dalinsimes cia. Be abejo rusu forumai paliko pati didziausia ispudi, is ten ir semiausi patirties. Cia receptu knyga, kas supranta rusiskai, kas nesupranta pades google translate visagalis biggrin.gif My Webpage

Tikiuos kad gerai imeciau jei ne bandysiu is naujo

Neatidaro. Reikia prisijungimo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote ar Lenkijoje yra multivarkų – multifunkcinių puodų? Internetu nerandu, gal kažkaip kitaip vadina juos g.gif

Užklausiau senukų ir Top shop ar neketina atsivežti, tai senukai atsakė, kad ne, o Top shop dar neatsake. Rusų Top shope labai daug multivarkų doh.gif

Labai noriu šitos redmond-rmc-m70 arba m 90 modelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 21 sausio 2013 - 14:31
Merginos kaip cia ikelti pdf faila, noriu ikelti receptu knyga, bet nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giega27 @ 2013 01 21, 21:38)
Merginos kaip cia ikelti pdf faila, noriu ikelti receptu knyga, bet nemoku blush2.gif

Taip paprastai tiesiai kažin ar įkelsit. Manau reikėtų pati failiuką įkelti kur nors internete (pvz. Google dokumentuose), o tuomet čia duoti nuorodą. Jei reikėtų pagalbos, parašykit až - pagelbėsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 01 21, 14:31)
Gal kas nors žinote ar Lenkijoje yra multivarkų – multifunkcinių puodų? Internetu nerandu, gal kažkaip kitaip vadina juos  g.gif

Užklausiau senukų ir Top shop ar neketina atsivežti, tai senukai atsakė, kad ne, o Top shop dar neatsake. Rusų Top shope labai daug multivarkų  doh.gif

Labai noriu šitos redmond-rmc-m70 arba m 90 modelio  smile.gif

kiek žinau Baltarusijoje tikrai yra, o Lenkijoje lyg tai ne, bet mačia kad ir Latvijoe yra Panasonis. Paieškokite per google..
Atsakyti