Įkraunama...
Įkraunama...

Multifunkcinis elektrinis puodas

QUOTE(rausvakase @ 2012 12 15, 12:10)
Kepimo indukas labai maziukas, realiai <2l, sake, kad bus 3 l, tilptu sunkiai didesnis ketvirtis,  pats indukas tefloninis, o man pardave kaip keramikini. Pati puodo isvaizda neatitinka internetineje nuotraukoje parodyto puodo.  Gal kokia podielka man ibruko
Kepeme blynelius, neapskrudo jie mums, tik gavosi kazkokie patize.  verysad.gif

Jei rasoma, kad indas yra 3 ltr. tai maisto tiek tikrai nepadarysit, tai cia sioj vietoj jokia apgaule, bet visa kita tai ..... Vistik pasitvirtino mano nuomone, kad topshop tik reklama moka labai grazia padaryt, o tada ir kainas uzkelia, nes gi reikia uz reklama pinigus atsiimti.
O kaip sakoma geram produktui ir reklamos nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 16, 11:23)
Jei rasoma, kad indas yra 3 ltr. tai maisto tiek tikrai nepadarysit, tai cia sioj vietoj jokia apgaule, bet visa kita tai ..... Vistik pasitvirtino mano nuomone, kad topshop tik reklama moka labai grazia padaryt, o tada ir kainas uzkelia, nes gi reikia uz reklama pinigus atsiimti.
O kaip sakoma geram produktui ir reklamos nereikia  smile.gif

Kepimo indas nera 3 l talpos, nors raso, kad 3 l. (3 l skyscio niekaip netilpo i inda). Tai jau yra apgaule!!!
Tas indas vertas max. 70 litu. 360 litu nevertas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 12 16, 18:27)
Kepimo indas nera 3 l talpos, nors raso, kad 3 l. (3 l skyscio niekaip netilpo i inda). Tai jau yra apgaule!!!
Tas indas vertas max. 70 litu. 360 litu nevertas schmoll.gif

Aaa, nu tada taip, nes iki virsaus turetu tilpti 3 ltr,. reiks man pamatuot saviski, ar tilps 5 ltr. smile.gif

Papildyta:
Nu nuejau pamatavau, tai skyscio i maniski tilpo ne visai, bet 5 ltr. g.gif nu zodziu isdurineja jie ten doh.gif
Atsakyti
sveiki, galiu pasidžiaugti, kad po ilgų ieškojimų visai netyčia per skelbimus nusipirkau tą puodą philips 3039. Tai išbandžaiu, super patiko, 4l. musų šeimai iš 5 asmenų, net per didelis. Košę vakare viską sudėjus, ryte radau jau paruoštą ir karštą, o dariau vištieną su makaronai, tai baisiai skanu, ir nereikėjo iš pradžių apkepinti keptuvėje , o paskui troškinti puode, išeina viskas viename.
Tai tikras pagalbininkas, ypač man, nes esu 3 vaikų mama ir dirbanti, tai laiko baisiai truksta..
Atsakyti
QUOTE(elikadan @ 2012 12 19, 13:31)
sveiki, galiu pasidžiaugti, kad po ilgų ieškojimų visai netyčia per skelbimus nusipirkau tą puodą philips 3039. Tai išbandžaiu, super  patiko, 4l. musų šeimai iš 5 asmenų, net per didelis. Košę vakare viską sudėjus, ryte radau jau paruoštą ir karštą, o dariau vištieną su makaronai, tai baisiai skanu, ir nereikėjo iš pradžių apkepinti keptuvėje , o paskui troškinti puode, išeina viskas  viename.
Tai tikras pagalbininkas, ypač man, nes esu 3 vaikų mama ir dirbanti, tai laiko baisiai truksta..

Parasykit kaip darote vistiena su makaronais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 19 gruodžio 2012 - 16:05
QUOTE(rausvakase @ 2012 12 15, 12:10)
Kepimo indukas labai maziukas, realiai <2l, sake, kad bus 3 l, tilptu sunkiai didesnis ketvirtis,  pats indukas tefloninis, o man pardave kaip keramikini. Pati puodo isvaizda neatitinka internetineje nuotraukoje parodyto puodo.  Gal kokia podielka man ibruko
Kepeme blynelius, neapskrudo jie mums, tik gavosi kazkokie patize.  verysad.gif

kur jūs radot jo internetinę nuotrauką?
top shop puslapyje yra tik 5 l talpos prietaisas, kuris atrodo kitaip nei 3 l talpos
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 12 19, 19:53)
top shop puslapyje yra tik 5 l talpos prietaisas, kuris atrodo kitaip nei 3 l talpos

O kur jus matote nuotrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 12 19, 20:53)

Mane telefonu informavo, kad abieju puodu isvaizda identiska...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 11 23, 10:37)
Pasidalinkite idejomis, ka su juo darote?  bigsmile.gif

Radau viena minusiuka puodo, labai isigeria kvapai  unsure.gif  Ka daryti, kad to nebutu, gal zinot kokiu triuku?  g.gif

Viska darau smile.gif
1 ) omletai nerealus
2) cheesecake iskepti vieni juokai
3) ivairios koses
4) darzoviu troskinai
5) sriubos
6) mesos ivairios - buzhenina, antiena portveine.

As kaitlentes beveik nebenaudoju. Ir dabar sudejau grikius sumaisytus su lesiais - bus ryte kose smile.gif man patinka, kad sudejai produktus ir daryk ka nori, gali net is namu iseit ir nesijaudint, pabaigus gamint dar 13 val.siluma palaiko smile.gif
Aisku valgom mes paprasta, naturalu maista smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai Vilniuje, be topshop, šiuo metu niekur nėra įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 12 28, 12:20)
Merginos, tai Vilniuje, be topshop, šiuo metu niekur nėra įsigyti?  g.gif

Senukai dar turi, bet nepigų, Morphi Richards, ~700Lt cool.gif
Senai ieškau, bet Lietuvos rinkai, matomai, toks prietaisas nereikalingas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 12 28, 14:28)
Senukai dar turi, bet nepigų, Morphi Richards, ~700Lt cool.gif
Senai ieškau, bet Lietuvos rinkai, matomai, toks prietaisas nereikalingas cool.gif

o kaip jo kokybė?
Atsakyti