Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(vabalauskiene @ 2010 03 08, 15:22)
Man ši labai labai smile.gif

Man šita irgi beprotiškai graži, tik nežinau ar man tiktų g.gif nes esu žemo ūgio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2010 03 08, 15:22)
Man ši labai labai smile.gif

Tikrai labai labai thumbup.gif wub.gif
Ir dar nestandartinis variantas, t.y. pečiai ne nuogi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notte: 10 kovo 2010 - 19:19
QUOTE(Notte @ 2010 03 10, 21:18)
Tikrai labai labai  thumbup.gif  wub.gif
Ir dar nestandartinis variantas, t.y. pečiai ne nuogi  thumbup.gif

Man ji super super smile.gif
Atsakyti
super pavyzdelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ryrumba @ 2010 03 10, 16:16)
Man šita irgi beprotiškai graži, tik nežinau ar man tiktų  g.gif  nes esu žemo ūgio  doh.gif

Ir aš esu mažo ūgio. Galima sakyt, kad dėl to ir renkuosi trumpą suknelę. smile.gif Su ja neatrodau dar žemesnė. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galite kas patarti del vestuvines sukneles. Vestuves rugpjuti o vestuvines sukneles dar nenusiziurejau. planuoju siutis tai butu jau pats laikas kazka pradeti.
Esu zemo ugio ir apvaliu formu tai net nzn kas man tiktu.
P.S Vyras jau turi apranga susigalvojes tai bus kelnes su pazemintu klynu rolleyes.gif ir lemene su kapisonu. tai reikia derintis kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrida @ 2010 03 11, 13:06)
Sveikos  smile.gif Gal galite kas patarti del vestuvines sukneles. Vestuves rugpjuti o vestuvines sukneles dar nenusiziurejau. planuoju siutis tai butu jau pats laikas kazka pradeti.
P.S Vyras jau turi apranga susigalvojes tai bus kelnes su pazemintu klynu rolleyes.gif ir lemene su kapisonu. tai reikia derintis kazkaip doh.gif

Vyras turėtų gražiai atrodyti thumbup.gif Netradiciškai. thumbup.gif

Na, manau reikia derinti kažką šelmiško, trumpo, vėjavaikiško. smile.gif Čia yra pavyzdukų, gal dar į praeitą trumpų suknelių temą užeik (jei dar neištrinta) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrida @ 2010 03 11, 13:06)
ir lemene su kapisonu

Įdomu, o kaip tai atrodo? blink.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėja @ 2010 02 28, 20:03)
user posted image
gal jau buvo įdėta. bent jau man tai fantastiškai gražu.

Aš nors ir nelabai mėgstu pūstas, bet ši tikrai graži, idealus ilgis thumbup.gif kažkada čia buvo įdėta panaši, tik gerokai žemiau kelių, tai atrodė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 11, 13:20)
Aš nors ir nelabai mėgstu pūstas, bet ši tikrai graži, idealus ilgis  thumbup.gif kažkada čia buvo įdėta panaši, tik gerokai žemiau kelių, tai atrodė  schmoll.gif

žemiau kelių ir pūsta man irgi gan komiškai atrodo. sulig keliais - tikrai idealiausias ilgis tokiai suknelei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 11 kovo 2010 - 13:37
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 11, 13:00)
Ir aš esu mažo ūgio. Galima sakyt, kad dėl to ir renkuosi trumpą suknelę. smile.gif Su ja neatrodau dar žemesnė. smile.gif

reiks bandyt gal šį modeliuką, nes nenoriu pūstų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrida @ 2010 03 11, 14:06)
Sveikos  smile.gif Gal galite kas patarti del vestuvines sukneles. Vestuves rugpjuti o vestuvines sukneles dar nenusiziurejau. planuoju siutis tai butu jau pats laikas kazka pradeti.

Jei esi vilniete uzsuk butinai i gedimino 9, ten treciame auskte yra egidijaus rainio saloniukas, ten yra visiskai nerealios ir kiek crazy trumpos sukneles vestuvems smile.gif
Atsakyti