Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Aurore_ @ 2010 10 03, 11:57)
Ką manot apie tokią suknutę vestuvėms?
http://public.fotki....0433.html#media
Aš  ja apsivilkusi ėjau į krikštynas, bet dauguma aplinkinių sakė, kad ir vestuvėms tokia labai gražiai tiktų smile.gif Šią siunčiausi internetu iš žmogaus, prekiaujančio kinietiško stiliaus suknutėmis. Preke likau patenkinta, nes mokėjau nedaug ir tereikėjo patvarkyti liemenį - susiaurinti, įsiūti toj vietoj.

o siaube, tos kinetisko stiliaus sukneles, o jai dar nuotakai doh.gif doh.gif doh.gif
cia jau tikras kosmaras, tik neisizeiskit, kiekvienas pagal skoni
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 10 03, 14:14)
o siaube, tos kinetisko stiliaus sukneles, o jai dar nuotakai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
cia jau tikras kosmaras, tik neisizeiskit, kiekvienas pagal skoni

Na tikriausiai reikia labai mėgti tiesiog tik tą stilių ir tokiu atveju rinktis:) Aš asmeniškai apie tokią net nemąstau bet įdomu, ar kam nors kiltų mintis tokia apsivilkus tuoktis:)
Atsakyti
man tai baisi bile kokiu atveju - ir kaip vestuvine, ir kaip ne vestuvine.. cia gi kinijos tradicine suknele... nuemus ta kakla, padarius V iskirpte, jau geriau ziuretusi biggrin.gif
Atsakyti
Na ir man negražu doh.gif
Atsakyti
Aurore, suknelė tikrai nedaili. Tik nesugalvokit tekėti su ja unsure.gif kad nebūtų, jog paskui ateityje pati labai gailėsitės ir graušite save... nepatinka nei jos modelis, nei medžiaga, ką jau kalbėti apie klaikų blizgumą.
Manau, kad tikrai galima rasti optimalų variantą ir su minimum išlaidomis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man rodos, keista klausti kitų, ar Jums vilktis šią suknelę į vestuves - jei Jums gražu, vilkitės. Aš nesivilkčiau (ji atrodo "pigoka" ne pinigų prasme).
Atsakyti
Na aš nesiruošiu nei su šia nei su panašia tekėti, tik ja vilkausi į krikštynas ir puikiai, sau graži jaučiausi smile.gif Netgi ir po kelerių metų žiūrėdama į save vilkinčią šią suknelę sau patinku smile.gif Nesvarbu, kad tai yra Kinijos tradicinė suknelė, man tuo metu toks stilius labai patiko smile.gif Šiuo atveju žinoma klausiau, kaip tokia atrodytų kaip vestuviė suknelė ir supratau, kad niekam kol kas nepatiko smile.gif
Atsakyti
Gal šių dar niekas bus nerodęs ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 04 spalio 2010 - 10:55
Ko jus užsipuolėt Aurore_ ? jei džinsus teisinat tai suknelė jums turėtų būti nuostabi! Jums bet kokia nesomonė graži, kiek supratau, juk "stilinga" o tai svarbiausia. Tipo jei toks stiliuis ar kas priderinta tai gražu, Aurore_ užsimeskit ant šios suknelės skarą ir kokią sagę, NUSIFotografuokite pAvėsyje ir įdėkit čia ir pamatysit kaip visoms čia bus graži ir faina suknelė! Svarbu bet kokį skudurą iš gražios pusės nufotkint ir įdėti, ir bus gražu, juk kuklu!
user posted image
user posted imageuser posted image Cha cha, matosi šita kaušė per daug atliekamos medžiagos turėjo, tai nusprendė suknę pasisiūdinti thumbup.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Aurore_ Asmeniškai Man suknelė nėra graži, bet kai jūs esate graži, tai tik tai ir perka visą vaizdą. sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fufy: 04 spalio 2010 - 14:17
Fufy, savo keltas foto dėkite į temą "nevykusi apranga". Čia mes semiamės trumpų suknelių idėjų vestuvėms, o ne karikatūriškų pavyzdžių cirko pasirodymui.
Ir dar. Išsineškite kartu iš čia savo sarkazmą ir ironiją.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti